בית פורומים בחדרי חרדים

ללך תדע ושאר תומכי כחול לבן-מי גרם לי להצביע ליהדות התורה- גילוי נאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2020 12:26 לינק ישיר 
ללך תדע ושאר תומכי כחול לבן-מי גרם לי להצביע ליהדות התורה- גילוי נאות

צהריים טובים לתומכי כחול לבן.

אתם בוודאי מלקקים את פצעיכם ובודקים "איפה טעיתם", אז הנה השנקל שלי בנושא מהחוויה האישית שלי:

היה לי חשק להצביע לגלעד אלפר למרות חוסר הסיכוי, וזה כאמירה שהקול הליברלי לא נעלם.
מה שבכל אופן גרם לי להחליט סופית לחזור ליהדות התורה, הייתה אמירתו האומללה של בני גנץ שהוא בעד "לתת את המילה האחרונה למערכת המשפט", (אוי, האירוניה-והוא עוד מדבר על ארדואן....), משל הכוח שיש לה עכשיו לא מספיק.
מה שגרם לי להתחיל לשקשק ולהאמין שכל ההפחדות אינם קונספירציה....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 12:43 לינק ישיר 

אני לא יודע אם יהיו לימין 61, או 60 או 59 מנדטים. ואולי זה בכלל יהיה 58, או 62. אבל כמה דברים כבר מתחילים להתבהר.
.
הראשון הוא שמסע שיסוי מטורף של האליטות כנגד הימין ומנהיגו לא הצליח. ספרו לנו עוד על איך אנחנו מסכסכים ואתם משכינים שלום.
מסע הכפשה של באמצעות הדלפות מגמתיות מחדרי חקירות, אכיפה בררנית זועקת לשמיים, מערכת משפט שמתמרנת להציב את עצמה מעל נבחרי הציבור ומעל רצון הציבור ומעל החוק, עיתונות שנרתמה למסע הינדוס תודעה ומכרה לנו באגרסיביות מועמד שברור שהוא לא ראוי, ומפלגה שאין לה השקפת עולם (אלא רק רק-לא-ביבי), אקדמיה מוטה, מכתבי טייסים, רופאים, פרופסורים, הייטקיסטים ואחרים שקראו להתעלם מ'חוק יסוד: הממשלה' ולמנוע מנתניהו הקמת ממשלה, ועוד ועוד. למרות כל זה - או אולי בגלל כל זה - הימין הלך לקלפי לומר לא רק מה החליט, אלא גם מי יחליט. לא אליטות שמינו את עצמן לאפטרופוסים שלנו, שניהלו נגדנו מסע שיסוי והסתה, תוך שהם זועקים שאנחנו משסים ומסיתים, לא הן יחליטו. אנחנו נחליט. כי שלטון מחליפים בקלפי. דמוקרטיה.
.
שנית, מתוך כל אגפי האליטה הזאת מערכת המשפט הכי בולטת. זו היתה הצבעת אי-אמון בבג"צוקרטיה ושלחותיה (בפרקליטות, במשרד היועמ"ש, בבית המשפט). במובן זה, אם אני צודק באבחנה, הבחירות היו על שאלת הריבונות. ואולי אנשים חשבו מה שאמרנו, אני וכמה מחברי בימין, שהפעם היו רק שתי אפשרויות: להצביע בעד שלטון המשפטנים (בפתק לשמאל), או בעד הדמוקרטיה (בפתק לימין).
.
שלישית, גם אם טכנית יהיו לגוש שמאל + ערבים + ליברמן 61 או יותר, לגיטימציה לממשלה בראשות בני גנץ לא תהיה. לא רק בציבור היהודי, אלא בקרב כלל אזרחי ישראל. אסופת הטלאים הזאת איננה קואליציה, מפני שלא יכולה להיות לה אג'נדה משותפת ולא תהיה לה משילות. למרבה האירוניה, המכנה המשותף היחיד - רק-לא-ביבי - מאבד את תוקפו מרגע שיש להם ממשלה. כי אם אין ביבי, אז מה נשאר? מרגע שאנשים שאמרו לנו מה לא יצטרכו להגיד מה כן, יתברר שעל זה הם דווקא לא מסכימים. מה הם בדיוק יעשו? איזה סדר יום הם יקדמו? הציבור לא יקנה את אסופת הטלאים הזו, ובדמוקרטיה אווירה של אי-אמון מפילה ממשלות גם בלי הצבעות אי-אמון. גולדה התפטרה למרות שטכנית היתה לה קואליציה. והיא צדקה. לגנץ אין תמיכה ציבורית במצב הזה.
.
רביעית, השמאל פשוט הולך ונעלם. 6 עבודה ומרץ יחד, זה מספר מטורף. זה מסר מאד מאד ברור. ורק על העובדה המדהימה הזאת צריך לומר כמה וכמה דברים:
.
א. אין לשמאל אג'נדה מדינית ריאלית. האג'נדה שלהם היא ההאחזות עוורת באופציה לא מציאותית. הציבור מעניש פוליטיקאים עם אג'נדות לא ריאליות.
.
ב. העבודה-מרצ זו פחות או יותר ההשקפה ההגמונית בתקשורת, באקדמיה ובמערכת המשפט. זה אומר שהקול הדומיננטי בכל אלה מייצג כ 5% מהציבור. תחשבו על זה רגע: התשורת שלכם, המהנדסת את תודעתכם באגרסיביות, בעצם מייצגת 5% מהישראלים. זה מצב מופרך לגמרי.
.
ג. זה היה מדהים לשמוע אתמול את תמר זנדברג מפיקה לקחים. התוצאות הראו לה היא אמרה - חברת הכנסת הזאת שחצי מששת חברי הרשימה שלה הן פמיניסטיות רדיקליות - שפעם הבאה צריך לחבור למשותפת. איזו אחווה רב תרבותית. מחמם את הלב. אבל מעיד על כמה חמור המצב בשמאל הקשה: אחרי שגררתם את העבודה למחוזות המתקרבים לפוסט-ציונות, התרופה היא יותר פוסט-ציונות. משכנע מאד. זו פוליטיקה של נרקיסיזם וריקודי מה יפית מול המראה, לא של תוצאות.
.
ד. כששלוש מתוך ששת חברי הכנסת ברשימה הן פמיניסטיות רדיקליות זה אומר משהו, ויש לזה השלכות. הפמיניזם הרדיקלי הפך לשינאת גברים. והוא משליט את דרכו בהפחדות ואיומים. אני בטוח שהרבה גברים ממחנה השמאל, שאמנם לא יגידו את זה, כי זה כידוע מסוכן, אבל אני בטוח שרבים נרתעו מזה מספיק כדי לעבור לסובב את הגב למפלגה. בפרפרזה על מה שאמרתי פעם בתכנית של אראל,אם ערבי לא יצביע למפלגה שחצי ממנה כהניסטים, למה שגבר יצביע לעבודה מרצ? ואני בטוח שיש גם נשים שפרדיגמת המלחמה בין המינים שכופים עלינו אידיאולוגים קיצוניים לא נראית להם. זה לא מקרה, למשל, שתחת השפעת המגמות האלה באנגליה רק 9% מהנשים מזדהות עם העמדה הנוכחית של הפמיניזם (ציטוט מהזיכרון מהספר החדש של דאגלס מארי. אבדוק ואחזור אליכם, מה שנקרא).
.
ה. חלק מהקולות היהודים שנטשו את העבודה פנו למשותפת, לא לכחל"ב. שומעים את הקולות האלה כל הזמן. ואני בטוח שזה יחשף בניתוח נתוני ההצבעה. כי הצטמצמה האפשרות להיות גם שמאל וגם ציוני (לא נעלמה, אבל הצטמצמה).
המחנה הזה התפזר בין אנשים שלא מוכנים לוותר על הציונות, ופנו לכחל"ב, לבין אנשים שלא מוכנים לוותר על שמאלנותם, וחברו למשותפת. אלה אנשים שהבינו ששתי מדינות לא יהיו פה, ובחרו במדינה אחת, אבל לא בגרסת קצה הימין, אלא בגרסת קצה השמאל. כלומר גרסת המשותפת. כלומר תומכים בפועל לא רק בביטול חוק הלאום - כל השמאל הצביע נגדו, כולל יש עתיד - אלא בביטול אופיה של ישראל כמדינת לאום יהודית.
.
יהיה מעניין. תזכרו שזה לא הכל רק במספרים. כי הבחירות שינו לגמרי את האווירה, ואת תחושת הבטן, ואת תודעת התכלית, והנכונות לפעול לאורה. נדע יותר תוך כמה ימים.
.

גדי טאוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 12:46 לינק ישיר 

גנץ בסך הכל חשף מי מלכתחילה עמד מאחורי הקמת המפלגה הזאת.
עד היום זה היה נראה כמן קרן וקסנר החדשה והלך כמו קרן וקנר החדשה ועכשיו זה גם נשמע כמו קרן וקסנר החדשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 15:46 לינק ישיר 

מצד רביעי ביבי בסה"כ הגן על המערכת המשפטית יותר מכל ראש ממשלה אחר,מה אתה צריך יותר מזה שביבי הלך להתייעץ עם אהרן ברק לגבי רפורמות במערכת,באווירה של פורים תוכל להסביר אולי שממנו ילמד מה לא לעשות אבל מעשיו מעידים?רק מה כפי שאנו יודעים אצל ביבי הכל אישי? ולכן כשהמערכת "רודפת" אותו אז הוא לא מהסס ושופך את התינוק עם המים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 16:06 לינק ישיר 

זה גם מה שגרם להרבה אנשים להצביע לליכוד, קמפיין שכולו פייק ניוז.
כמו בכל הציטוטים שהובאו בשמו, גם בזה הקשבתי למקור. הוא דווקא דיבר על הצורך באיזונים, והמשפט המעוות שייחסת לו מבוסס על האמירה שלו בקשר לאפשרות שיחוקקו חוק פרסונלי לטובת פוליטיקאים נגד החוק הקיים, שם צריכה להיות עליונות לרשות השופטת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 17:41 לינק ישיר 

לגברת לך תדע וכן ליונה:

נכון, שביבי שמר על מערכת המשפט עד עכשיו.

אבל כשרואים התגייסות של "מהנדסי מוחות" (שנקראים בטעות עיתונאים) שמתגייסים יחד עם "גורמים" במערכת המשפטית, לנסות להטות את דעת הקהל כל הזמן נגד ביבי.
כשלעוולות של הצד השני מוטל "צו איסור פרסום", (וכשמפרסמים משהו העיתונות הצבועה מנסה לברוח מהנושא, ופתאום נהיה לה כל כך חשוב לבדוק מי המפרסם).

אז-איך אומרים? כשהבולשביקים והצבועים בוחרים צד אחד- אוטומטית כל מי שחירות האזרח חשובה לו עובר לצד השני,   והאמירה של גנץ היא סה"כ הודאה בעניין, בבחינת "הקש ששבר את גב הגמל"...

ואם כבר פתחנו את זה, מן הראוי להזכר, במועד א' גנץ פרץ בהתחלה לחיינו משום מקום ולפני החיבור עם לפיד התחיל הקמפיין שלו, אפשר לדעת מאיפה היה  המימון?

אני בטוח שאנשים שכל כך "נקיי כפיים" כמוכם-לא ינסו חס ושלום להסתיר את המידע מאתנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 17:52 לינק ישיר 
מצדרביעי

ולקינוח:

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 03/03/2020 17:53:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 18:14 לינק ישיר 

מה אתה צריך יותר שביום הבחירות הפיצו קלטת ערוכה שבה גנץ מבקש לא להצביע עבורו?!בקיצור כשיש לך עסק עם מי שאיבד כל זיק של בושה,אני לא מתכוונת לביבי עצמו ייתכן שידו לא הייתה במעל:אבל אם תתייחס להכחשתו של ביבי במעורבות לכאורה בהקלטת היועץ של גנץ?אז מסתבר שגם עליו ניתן להאמין לכאורה בבישול קלטות כאלה ואחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 18:18 לינק ישיר 

לגברת לך תדע:

אני מבין שנגמרו לך הטיעונים בנושא ה"דיפ סטייט" ומערכת המשפט שעברת כדרכם של הפרוגרסיבים לתקוף לגופו של אדם???

מצרף פוסט יפה בדיוק בנושא זה שכתב יוני בלונדי יו"ר הליברלים בליכוד:

הסיבה שהימין והשמאל לא יכולים לנהל שיח היא העובדה שאינם דוברים כלל את אותה השפה.

הימין מדבר על רעיונות טובים מול רעיונות רעים, בעוד השמאל מדבר על אנשים טובים מול אנשים רעים.

באוסלו, הימין ניסה בכל כוחו להסביר שהסכם אוסלו הוא *רעיון רע*, בטחונית, מדינית, היסטורית, מוסרית. השמאל לא שיחק במשחק הזה בכלל, השמאל הגדיר את אוסלו כ*תהליך שלום* ומי שנגד שלום הוא בוודאי איש רע. רבין קרה לנו אז "פחדני השלום". הם היו אנשים טובים, ואנחנו רעים, ולא משנה כמה אנשים נהרגו על מזבח השלום, עראפת היה איש טוב (תראו הוא זכה בנובל) וביבי היה איש רע, אז זה לא משנה כמה אנשים קברנו. ביבי היה "רע" ולכן הוא טעה.

התופעה הזו חוזרת גם בדיונים כלכליים, עמיר פרץ רוצה להגדיל את קצבאות הזיקנה, הנכות, ושכר המינימום, כי הוא איש טוב, ביבי רוצה ככל הנראה לשמור את הכסף מתחת לבאלטות, והוא איש רע. לא יעזרו חישובים כלכליים, או הסברים על מדיניות. ההסתדרות תמיד "דואגת לעובדים", גם כשהיא מפעילה טרור כלכלי, זה נעשה ממטרה טובה. ואילו כשליברלים מדברים בעד שוק חופשי, אז הם "קפיטליסטים חזיריים".

זו כמובן תופעה כלל עולמית, אובמה הקניט את מתנגדיו בכך שהוא אמר שהם "בצד הלא נכון של ההיסטוריה", הוא מעולם לא נתן הסברים למדיניות שלו, בין השאר כי הוא לא דיבר כלל בשפת המדיניות או בשפת הרעיונות. אובמה חילק את העולם לטובים ורעים, והימנים היו הרעים.

ביחסי ישראל - ארה"ב וישראל - עולם, אף אחד בשמאל העולמי לא מדבר על רעיונות או מדיניות. ישראל היא הרעה, והפלסטינים הם הטובים, לכן צריך לקחת ולהשפיל את הרעים, ולתגמל את הטובים. לא משנה כמה טרור ישראל תספוג, כמה תסביר שהיא מגנה על עצמה, גופי הbds ימשיכו להסביר שהעובדות לא חשובות, ומה שחשוב היא שאנחנו הרעים.

באופן פחות ברור, אך חזק לא פחות, הסיפור הזה חוזר בתרבות ובאומנות, לפני שבוע ישבתי עם החברה שלי וקראנו את רשימת הרווקים הנחשקים של טיים אאוט, גם בשנת 2019 וגם בשנת 2020, היה רווק נחשק (כאילו במקרה) שסיפר שהדבר הכי גרוע שיצא לו בדייט היה שהוא גילה שהוא יוצא עם ימנית.
תחשבו מרגיש ימני או ימנית אחרי כתבה כזאת, כמה כח רצון הוא או היא יצטרכו כדי לדבר על רעיונות כשהם מצויירים כלא סקסיים.

המסר היה ברור, ימנים הם לא סקסיים, ואין מה לצאת איתם, ואם את רווקה, תדעי שתתפסי רווק נחשק רק אם תהיי שמאלנית. מגילה אלמגור לטיים אאוט, מגרבוז ועד לאופירה, בארץ ובעולם ימנים הם תמיד נלעגים. וכשאתה נלעג, אתה לא יכול להציג את הטיעון שלך באופן הוגן.

תקראו כל תגובה אי פעם למשהו שכתבתי, במשך חמש שנים שאני כותב, התגובה הנפוצה כלפי היא שאני "ביביסט", כלומר שאני איש רע, ולכן אין כמובן צורך להתמודד עם הרעיונות שאני מנסה להעביר.

מערכת הבחירות הזו כולה, יותר מאי פעם, היא על רעיונות טובים מול שינאה רעילה. בעוד נתניהו מדבר על רעיונות, בבטחון, במדיניות חוץ, בכלכלה, גנץ מדבר על כמה הוא איש טוב, וכמה ביבי איש רע. ספק אם משהו יכול להצביע עם רעיון אחד של גנץ, קל וחומר להסביר מדוע הרעיון הזה הוא רעיון טוב.

מדיניות השמאל כולה מבוססת על תפיסת עולם של סרט מצוייר. זעם הרשע מול בימבה, מגטרון מול אופטימוס פריים. בסרט הזה ביבי = ארדואן = היטלר. ואילו גנץ = אנה פרנק או משהו כזה. אף מילה על מדיניות. הכל בשמאל זה טובים מדומיינים מול רעים מדומיינים, אף נסיון להתמודד עם המציאות.

הרשת מוצפת באלפי הסברים מדוע המדיניות של נתניהו טובה, מולם יש אלפי הסברים מדוע נתניהו הוא איש רע.

אתמול יצא קמפיין הקורא לימנים ביישנים לצאת להצביע מחל. כי יש גבול כמה מפיצי הרעל וסוכני הבורות יכולים לדחוק, להעליב ולגדף ולא לחטוף בקלפי.

זכרו, ספירלת ההשתקה של השמאל לא הולכת איתכם הקלפי. את ספירלת ההשתקה שוברים עם פתק מחל.

מלבד זאת אני סבור שיש להחריב את ההסתדרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 18:19 לינק ישיר 

נראה לי שהמימון של גנץ הוא מקובי ריכטר?אבל אל תשכח שגנץ עם יש עתיד יש להם מימון מפלגות?
יש לי יותר בעיה עם אלה שממנים לביבי כל מיני מתנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 18:28 לינק ישיר 

בכוונה הדגשתי את הקמפיין של גנץ במועד א' לפני שהתחבר עם לפיד- התחברות שכזכור לא הייתה מההתחלה וגם לא הלכה כל כך בקלות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 19:56 לינק ישיר 

מצד רביעי,מוטיב המחנות לא רלוונטי לשיחתנו כי ביבי איש שמאל בעיניי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 20:32 לינק ישיר 

ללך תדע- אם הוא היה איש שמאל התקשורת שאתרגה את גנץ הייתה מאתרגת גם אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 21:20 לינק ישיר 
momeir

מצדרביעי כתב:
לגברת לך תדע:

אני מבין שנגמרו לך הטיעונים בנושא ה"דיפ סטייט" ומערכת המשפט שעברת כדרכם של הפרוגרסיבים לתקוף לגופו של אדם???

מצרף פוסט יפה בדיוק בנושא זה שכתב יוני בלונדי יו"ר הליברלים בליכוד:

הסיבה שהימין והשמאל לא יכולים לנהל שיח היא העובדה שאינם דוברים כלל את אותה השפה.

הימין מדבר על רעיונות טובים מול רעיונות רעים, בעוד השמאל מדבר על אנשים טובים מול אנשים רעים.

באוסלו, הימין ניסה בכל כוחו להסביר שהסכם אוסלו הוא *רעיון רע*, בטחונית, מדינית, היסטורית, מוסרית. השמאל לא שיחק במשחק הזה בכלל, השמאל הגדיר את אוסלו כ*תהליך שלום* ומי שנגד שלום הוא בוודאי איש רע. רבין קרה לנו אז "פחדני השלום". הם היו אנשים טובים, ואנחנו רעים, ולא משנה כמה אנשים נהרגו על מזבח השלום, עראפת היה איש טוב (תראו הוא זכה בנובל) וביבי היה איש רע, אז זה לא משנה כמה אנשים קברנו. ביבי היה "רע" ולכן הוא טעה.

התופעה הזו חוזרת גם בדיונים כלכליים, עמיר פרץ רוצה להגדיל את קצבאות הזיקנה, הנכות, ושכר המינימום, כי הוא איש טוב, ביבי רוצה ככל הנראה לשמור את הכסף מתחת לבאלטות, והוא איש רע. לא יעזרו חישובים כלכליים, או הסברים על מדיניות. ההסתדרות תמיד "דואגת לעובדים", גם כשהיא מפעילה טרור כלכלי, זה נעשה ממטרה טובה. ואילו כשליברלים מדברים בעד שוק חופשי, אז הם "קפיטליסטים חזיריים".

זו כמובן תופעה כלל עולמית, אובמה הקניט את מתנגדיו בכך שהוא אמר שהם "בצד הלא נכון של ההיסטוריה", הוא מעולם לא נתן הסברים למדיניות שלו, בין השאר כי הוא לא דיבר כלל בשפת המדיניות או בשפת הרעיונות. אובמה חילק את העולם לטובים ורעים, והימנים היו הרעים.

ביחסי ישראל - ארה"ב וישראל - עולם, אף אחד בשמאל העולמי לא מדבר על רעיונות או מדיניות. ישראל היא הרעה, והפלסטינים הם הטובים, לכן צריך לקחת ולהשפיל את הרעים, ולתגמל את הטובים. לא משנה כמה טרור ישראל תספוג, כמה תסביר שהיא מגנה על עצמה, גופי הbds ימשיכו להסביר שהעובדות לא חשובות, ומה שחשוב היא שאנחנו הרעים.

באופן פחות ברור, אך חזק לא פחות, הסיפור הזה חוזר בתרבות ובאומנות, לפני שבוע ישבתי עם החברה שלי וקראנו את רשימת הרווקים הנחשקים של טיים אאוט, גם בשנת 2019 וגם בשנת 2020, היה רווק נחשק (כאילו במקרה) שסיפר שהדבר הכי גרוע שיצא לו בדייט היה שהוא גילה שהוא יוצא עם ימנית.
תחשבו מרגיש ימני או ימנית אחרי כתבה כזאת, כמה כח רצון הוא או היא יצטרכו כדי לדבר על רעיונות כשהם מצויירים כלא סקסיים.

המסר היה ברור, ימנים הם לא סקסיים, ואין מה לצאת איתם, ואם את רווקה, תדעי שתתפסי רווק נחשק רק אם תהיי שמאלנית. מגילה אלמגור לטיים אאוט, מגרבוז ועד לאופירה, בארץ ובעולם ימנים הם תמיד נלעגים. וכשאתה נלעג, אתה לא יכול להציג את הטיעון שלך באופן הוגן.

תקראו כל תגובה אי פעם למשהו שכתבתי, במשך חמש שנים שאני כותב, התגובה הנפוצה כלפי היא שאני "ביביסט", כלומר שאני איש רע, ולכן אין כמובן צורך להתמודד עם הרעיונות שאני מנסה להעביר.

מערכת הבחירות הזו כולה, יותר מאי פעם, היא על רעיונות טובים מול שינאה רעילה. בעוד נתניהו מדבר על רעיונות, בבטחון, במדיניות חוץ, בכלכלה, גנץ מדבר על כמה הוא איש טוב, וכמה ביבי איש רע. ספק אם משהו יכול להצביע עם רעיון אחד של גנץ, קל וחומר להסביר מדוע הרעיון הזה הוא רעיון טוב.

מדיניות השמאל כולה מבוססת על תפיסת עולם של סרט מצוייר. זעם הרשע מול בימבה, מגטרון מול אופטימוס פריים. בסרט הזה ביבי = ארדואן = היטלר. ואילו גנץ = אנה פרנק או משהו כזה. אף מילה על מדיניות. הכל בשמאל זה טובים מדומיינים מול רעים מדומיינים, אף נסיון להתמודד עם המציאות.

הרשת מוצפת באלפי הסברים מדוע המדיניות של נתניהו טובה, מולם יש אלפי הסברים מדוע נתניהו הוא איש רע.

אתמול יצא קמפיין הקורא לימנים ביישנים לצאת להצביע מחל. כי יש גבול כמה מפיצי הרעל וסוכני הבורות יכולים לדחוק, להעליב ולגדף ולא לחטוף בקלפי.

זכרו, ספירלת ההשתקה של השמאל לא הולכת איתכם הקלפי. את ספירלת ההשתקה שוברים עם פתק מחל.

מלבד זאת אני סבור שיש להחריב את ההסתדרות.

יופי של מאמר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ללך תדע ושאר תומכי כחול לבן-מי גרם לי להצביע ליהדות התורה- גילוי נאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext