בית פורומים בחדרי חרדים

בסוד קדושים: "חיזוק נפלא לשמירת הברית מהצדיק מוגרבי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/3/2020 16:41 לינק ישיר 
בסוד קדושים: "חיזוק נפלא לשמירת הברית מהצדיק מוגרבי"

https://www.youtube.com/watch?v=NnT933aasyw

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 05/03/2020 17:24:16

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:00 לינק ישיר 
קלעפער

זוטא, בתחילה לא הבנתי מה אתה רוצה וכבר הרהרתי האם מוגרבי תימני. אבל נכנסתי להקשיב לקליפ והתגובה הראשונה (תגובה מכוערת. לא מומלץ) שם הבהירה את הענין. ובחיפוש בגוגל מצאתי שבאתר שובו בנים הורידו את התמונה של כבוד הרב מו-גברי נפגש עם צדיק הדור מורו ורבו של יצחק הספרן...

תוקן על ידי קלעפער ב- 05/03/2020 17:01:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:27 לינק ישיר 

לה''ו. לשלוח אותו לשער המוגרבים, לידיים של יוסוף, הוא כבר יידע איך לטפל בו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:27 לינק ישיר 

ולא בחינם הלך הפדופיל מוגרבי אל ברלנד האנס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:43 לינק ישיר 

לה''ו. ליידוסית. אא''כ יש לך תמונות שלו עם ילדים, זו אינה פדופיליה, אלא אפיבופיליה...

Ephebophilia is when an adult is mostly or only sexually attracted to post-pubescent teenagers—usually those in the age range 15–19. Adults with this attraction are called ephebophiles. Ephebophilia is not just the sexual attraction to teenage partners but is when an adult prefers such sexual partners.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:48 לינק ישיר 

שלחו לי באווצפ את הכתבה מחדשות 13
פלוס סרט לא מצונזר.

זווווועהה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 17:50 לינק ישיר 

אין זה מן הנמנע כי רבנו הצדיק מוגרבי יצליח להעלים את האשכול הזה ב"מופת על טבעי" כפי שהצליח לעשות המתחרה שלו רבנו הצדיק הפלאי "הינוקא קדישא"...

וסוד גדול יש בדבר!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 05/03/2020 18:01:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 20:19 לינק ישיר 

בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק אבל אולי בזמן שהמוגרבי אמר את הדברים האלו הוא התכוון לזה באמת.  לא כמו אחרים שעדיין לא לקחו אחריות למעשיהם.. הוא קיבל על עצמו לא להגיע לישיבה רק באירועים, בתקווה שהפרשיה הזו לא טומנת בחובה המשך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 21:03 לינק ישיר 

צמח_אטלסנשלח ב-5/3/2020 20:19

בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק...

לה''ו. חכה עוד קצת. ישנם כמה ניקים שכבר יצדיקו, ויאמרו שהקלטת הלוהטת, מבושלת (או מטוגנת עם ''שמן'').
ושהוא נבחן ע''י Moron כלשהוא. והוא עשה זאת בכוונה כדי שיהיו לו בזיונות... ועוד ועוד ועוד!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 21:26 לינק ישיר 

כל מי שמתעסק עם צניעות באופן אובססיבי חשוד בעיני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:08 לינק ישיר 

רב מוכר הנחה את תלמידיו להימרח בשמן - ולהיאבק אלה באלה
תיעוד ממצלמות האבטחה הראה כיצד רב מחולון הדריך את תלמידיו לערוך קרבות ללא בגדים - ואז ביצע בעצמו מעשים מגונים. אחד הנפגעים סיפר: "הוא עשה לי דברים הזויים - קיבלתי סטירה לכל החיים"
אריאלה שטרנבך | אתמול, 4.3
רב מוכר מחולון תועד מנחה את תלמידיו למרוח על גופם שמן ואז להיאבק זה בזה. בזמן שהם ממלאים את הוראותיו - הוא ביצע בעצמו מעשים מגונים. מצלמות האבטחה הראו כיצד נערכו הקרבות, ואיך הרב מזמן את התלמידים ומדריך אותם "להוריד את החולצות, לעצום את העיניים ולמרוח שמנים על הגוף".

"הייתי בערך בן 14", סיפר חיים (שם בדוי), "הוא אמר לי 'בוא לחדר', נגיד לחדר שלו. הוא היה אומר לי למרוח מים, לשים את זה על הגוף, על הבטן, על החזה, על הפנים. הוא היה אומר לי 'תעצום את העיניים' והייתי רואה אותו מתחבא בצד. אני מאמין שהוא היה מציץ עליי. זה קטע שלא יוצא לי מהמוח בחיים, אני מרגיש צמרמורת בכל פעם מחדש".

זו הפעם הראשונה שחיים מחליט לשתף מישהו במה שהרב נהג לעשות לו ולחבריו. "דברים הזויים, קרבות, מריחות מים על הגוף - אבא שלי 30 שנה איתו, אמר לי 'אל תדבר איתי בחיים על הרב'. סיפרתי לאבא שלי שהוא נגע בי, דברים מטורפים עם כל התיקונים שהוא עשה לי - אבא שלי התעלף. הוא הרס לי את כל המשפחה".

כשכתבת חדשות 13 הגיעה לישיבה כדי לדבר עם הרב, היא גורשה. "עזבי אותנו כבר", אמר אחד התלמידים, "אנחנו רוצים ללמוד". כמו כן, כשהיא הגיעה לבית הרב, פתח את הדלת המזכיר שלו וסירב לאפשר לה להיפגש עימו. הרב עומד בראש מוסדות תורניים ידועים ורבים. הוא מוכר בציבור ורבים מגיעים לשמוע את השיעורים שהוא נותן בכל הארץ.

הפרשה עדיין לא הובאה לידיעת המשטרה. "אני לא מתלונן בגלל שאני יודע שהוא ישלח אליי אנשים וינסה לפגוע בי", הסביר חיים, "היום, בגיל 27, אני רואה את הסרטונים האלה ואת מה שהוא היה עושה עליי עם הקרבות. קיבלתי סטירה לכל החיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 01:23 לינק ישיר 
קלעפער

hot_trend כתב:
לה''ו. ליידוסית. אא''כ יש לך תמונות שלו עם ילדים, זו אינה פדופיליה, אלא אפיבופיליה...

Ephebophilia is when an adult is mostly or only sexually attracted to post-pubescent teenagers—usually those in the age range 15–19. Adults with this attraction are called ephebophiles. Ephebophilia is not just the sexual attraction to teenage partners but is when an adult prefers such sexual partners.

נשלח מהאנדרואיד שלי

על פי החוק עד גיל 17 או 16 תלוי במדינות זו פדופיליה. על פי התורה אין כלל מושג של פדופיליה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 08:13 לינק ישיר 

צמח_אטלס כתב:
בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק אבל אולי בזמן שהמוגרבי אמר את הדברים האלו הוא התכוון לזה באמת.  לא כמו אחרים שעדיין לא לקחו אחריות למעשיהם.. הוא קיבל על עצמו לא להגיע לישיבה רק באירועים, בתקווה שהפרשיה הזו לא טומנת בחובה המשך..

לפי עדות תלמידיו, מעשיו המתועבים של הצדיק התרחשו מזה שנים ארוכות. קרי: בדיוק באותה העת שבה נתן דרשות מרטיטות לב על מעלת שמירת הברית...

עצם העובדה שהוצרכו לשים בחדרו של הצדיק מצלמות נסתרות מעידה כאלף עדים שהצדיק הנשגב שקוע בנו"ן שערי טומאה מקדמת דנא, ולא במעידה חד פעמית...

ובסוד נואפים מי יעמוד!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 06/03/2020 08:34:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 09:28 לינק ישיר 

האיש מקולקל מאוד, הציג דרך חדשה ביהדות כבר למעלה מ 25 שנה והעמיד לרשותו חבורה של בריונים כדי שאחרים לא  יפריעו לו . הנה אחת מהדוגמאות .

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2365374,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 10:44 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
זוטא, בתחילה לא הבנתי מה אתה רוצה וכבר הרהרתי האם מוגרבי תימני. אבל נכנסתי להקשיב לקליפ והתגובה הראשונה (תגובה מכוערת. לא מומלץ) שם הבהירה את הענין. ובחיפוש בגוגל מצאתי שבאתר שובו בנים הורידו את התמונה של כבוד הרב מו-גברי נפגש עם צדיק הדור מורו ורבו של יצחק הספרן...

בסוד נואפים מי יעמוד!

מכתב מבהיל בעצם כתי"ק של הצדיק ברלנד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2020 20:52 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:

לפי עדות תלמידיו, מעשיו המתועבים של הצדיק התרחשו מזה שנים ארוכות. קרי: בדיוק באותה העת שבה נתן דרשות מרטיטות לב על מעלת שמירת הברית...

עצם העובדה שהוצרכו לשים בחדרו של הצדיק מצלמות נסתרות מעידה כאלף עדים שהצדיק הנשגב שקוע בנו"ן שערי טומאה מקדמת דנא, ולא במעידה חד פעמית...

ובסוד נואפים מי יעמוד!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 06/03/2020 08:34:28

ההתייחסות שלך עדיין ל"סוד נואפים מי יעמוד". הבינותי שהנך העומד והמבין בזה.. אך עדיין לא התייחסת לעובדא שבמקום לטייח ואו להכחיש חלק מהעובדות ולהמשיך כמו הרבנים והצדיקים הנסתרים (בעניינים חמורים כאשת איש) ואנשי ציבור למיניהם שהתגלה קלונם וממשיכים בסורם לאחוז בכסאם. הנ"ל חזר בו ופרש מעשייה ציבורית וכמו גם במקרה האלימות התנער ממעשיהם. כנשאי הקורונה כך נשיאי השקר ישנם שהבינו עניין והלכו לבידוד ולעומתם אחרים שממשיכים בהפצתו..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בסוד קדושים: "חיזוק נפלא לשמירת הברית מהצדיק מוגרבי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext