בית פורומים בחדרי חרדים

תומר פרסיקו מה"גדוילים" של השמאל-נגד הדיבורים ההזויים על החוק שיעיף את ביבי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/3/2020 22:39 לינק ישיר 
תומר פרסיקו מה"גדוילים" של השמאל-נגד הדיבורים ההזויים על החוק שיעיף את ביבי...

חברים, סילחו לי על הקצרנות, אבל חשוב לי לומר כמה דברים ואין לי הרבה זמן:

אני חושש לשלמות החברה שלנו (אך תגידו כבר אין שלמות. יכול להיות *הרבה* יותר גרוע). אחרי שלוש מערכות בחירות שבהן נתניהו זוכה לתמיכה של כמעט מחצית האזרחים, לא נכון יהיה להפטר ממנו עם תרגיל כלשהו, חוקי ככל שיהיה. ההשלכות יכולות להיות איומות.

החוק נגד נתניהו הוא רעיון גרוע. חוק פרסונלי, שקשה להאמין שבכלל אפשר להעביר. ממשלת מיעוט גם היא לא רעיון טוב. נתניהו יישאר ראש אופוזיציה, ינהל התנגדות מטורפת משם, ומעריציו, אני חושש, יתדרדרו לאלימות (ובכלל, הייתי מציע לשב"כ לתגבר אבטחה על כל בכירי כחולבן).

מצד שני, נכון, האיש המושחת ונבזה הזה, המסית ומחרחר המדון, שמוכן לשרוף את המדינה כדי להציל את עורו, חייב ללכת הביתה. הפתרון צריך להיות ממשלת אחדות כחולבן-ליכוד (ללא בלוק הימין), שבה נתניהו מכהן בתחילה, לחודש-חודשיים, ואחר כך יורד מהבמה ומנהל את משפטו. כדי להבטיח שזה יקרה צריך להחליף את יולי אדלשטיין ולמנות אנשי כחולבן בכל העמדות הרלוונטיות.

תגידו: נתניהו בחיים לא יסכים לזה. ייתכן. אבל צריך לנסות, ובכל מקרה כחולבן צריכים לגבש מתווה כזה ולהציג אותו לציבור. להראות שהם מוכנים להתפשר ונתניהו דחה אותם. לא למרוח זמן, לקצוב את האפשרות לשבוע, טייק איט אור ליב איט. אבל הושטת יד צריכה להיות. אם זה לא מצליח, רק אחר כך להקים ממשלת מיעוט.

אני לא רוצה להתיימר לדעת יותר מאנשי כחולבן. אולי הם מבינים שצריך למהר כי נתניהו כבר עובד על איזה תרגיל. אבל אם אין שעת חירום כזאת, צריך לנסות מהלך של פשרה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 22:46 לינק ישיר 

הוא לא צדיק גדול, הוא לא בעל מוסר כלשהו, הוא אפילו לא נגד זה ברמה העקרונית
הוא פשוט חושש שזה יבוא כבומרנג לשמאל כשהימין ישוב לשלטון ולכן מעיף לנסות מהלכים אחרים בתקווה להביא לאותה תוצאה רצויה מבחינתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 22:50 לינק ישיר 

הוא כן מדבר בשורות הראשונות על כך שזה "תרגיל" ושיהיו לו השלכות איומות לשלמות העם.

בשונה מחלק אחר של המחנה שלו, שמבחינתו עדר "מנשקי המזוזות" הוא לא באמת "חלק מהעם"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:01 לינק ישיר 

אני רוצה להבין נתניהו"יכול" להקים ממשלה ורוצים למנוע ממנו?ככל שזה נראה אין באפשרותו?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/03/2020 23:04:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:03 לינק ישיר 

אולי דבריו כנים ואולי לא, אני חושב שהשמאל איבד כל רסן בדרך למטרה שלו.
וייתכן ויש ביניהם כאלו שעדיין מסוגלים לחשוב צעד אחד קדימה ולהבין שהיום הם עושים את זה לימין, מחר יכול להיות שהימין יעשה להם את זה (בכל זאת הדמוגרפיה בישראל פועלת לטובת הימין)
בכל זאת מהסיפא של דבריו אתה יכול להסיק בעצמך שמבחינתו זה (החוק הנבזי הזה) גם צעד כשר במידה ולנתניהו יש איזה קלף ביד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:04 לינק ישיר 

ללך תדע-את מבינה את שאלתך??

אחד מהעקרונות הבסיסיים של הדמוקרטיה, הוא שלא מנסים בעזרת ה"דמוקרטיה" להוציא אנשים מהמגרש.

כמו שאי אפשר גם ברוב של 119 חכי"ם להחליט שחה"כ יהודה גליק חייב להתפטר מהכנסת היות והוא ג'ינג'י...

ברגע שעושים דברים כאלו-אין הבדל בינינו לבין איראן.

קאפיש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:04 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אני רוצה להבין נתניהו"יכול" להקים ממשלה ורוצים למנוע מבעדו?ככל שזה נראה לכאורה אין באפשרותו?

אז בשביל מה הם צריכים לחוקק חוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:08 לינק ישיר 

אני חושבת שסביר שאזרח במדינה מתוקנת לא ירצה שנאשם בפלילים ינהיג אותו?והראיה שגם בגץ לא דחה את העתירות על הסף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:11 לינק ישיר 

הרוב היהודי בישראל מכיר בעל פה את כל הטענות והאישומים נגד נתניהו, ועדיין בחר בו. יתירה מזו, הרוב היהודי בישראל סבור שכל האישומים הפליליים (התקדימיים יש לומר) נתפרו במתפרה מושחתת מתוך מטרה אחת בלבד, להזיז את נתניהו הצידה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:15 לינק ישיר 

מצד רביעי ונירולוג.אינני מצדיקה את כתבי האישום מן הסיבה הפשוטה כי לא התעמקתי בהם.אבל יש מושג של דמוקרטיה מתגוננת! ורוב בכנסת יכולים להחליט...מי ראוי ומי לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:17 לינק ישיר 

נוירולוג טענת "רוב יהודי"היא הזויה כי אם לאיש יש ספק בלגיטימיות של הערבים הישראלים שיקום וינסה באמצעות חקיקה מתאימה למנוע מהם את הזכות לבחור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:20 לינק ישיר 

ספציפית בעניין החוק הזה, מעבר לכך שהוא חוק פרסונלי (דבר שהשמאל יצא נגדו בשצף קצף בתקופה האחרונה) זהו גם חוק רטרואקטיבי, משכך הוא פסול כפליים.

ברמה הרעיונית והעקרונית, ישנה כאן בעיה מהותית וקשה, האם רוב ערבי יכול להשתלט על מדינת היהודים ולהכתיב את החיים בה. כנראה (כך אני מקווה גם) שלא רחוק היום ויצטרכו לדבר על זה גלויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:25 לינק ישיר 

אולי,בינתיים נוכחנו לדעת שאת היהודים פסלו יותר מהר להתמודד מאשר את הערבים,חומר למחשבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:26 לינק ישיר 

לך תדע- לא משנים את כללי המשחק תוך כדי תנועה, ברור?

הזוי שאני צריך לומר את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:26 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אני חושבת שסביר שאזרח במדינה מתוקנת לא ירצה שנאשם בפלילים ינהיג אותו?והראיה שגם בגץ לא דחה את העתירות על הסף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 23:31 לינק ישיר 

מצד רביעי תכלס בלי החוקים המוצעים יש באפשרותו של ביבי להקים או שלא הרי יש זכות לכחול לבן לסרב לכל שיתוף פעולה עם ביבי?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/03/2020 23:46:46

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תומר פרסיקו מה"גדוילים" של השמאל-נגד הדיבורים ההזויים על החוק שיעיף את ביבי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext