| נשלח ב-8/3/2020 19:04 |
|
| |
מי שת''פ עם הערבים עד כה?! מוגש כמתאבן לכח''ל. המשך אחרי התשלום
לה''ו. *מי מנע את חוק המואזין, העיקר שישארו ב... שממנו סובלים מאות אלפי חרדים בבית''ר עילית, מודיעין עילית, נווה יעקב, רמות, ועוד ועוד ועוד?! המשך יבוא... ב-ת-א-ב-ו-ן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 20:05 |
|
| |
חוק המואזין למעט "אצבע בעין" לערבים-לא הייתה בו שום תועלת...
כמו בחוק "עונש מוות למחבלים", כבר היום יש אפשרות חוקית לאכוף מפגעי רעש- אבל הכול תלוי ברצונו של האוכף, חוק נוסף הוא ודאי לא הפתרון
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 20:56 |
|
| |
לה''ו. אוקיי ג'יניוס. אז חוק גיוס חובה, היא גם אצבע לעין לחרדים, כי כבר כיום ישנה אפשרות חוקית לאכוף... האם אוכפים?! לא! האם יאכפו בעתיד?! גם כן, לא! האם אותם ח''כים ששיתפו פעולה עם הערבים ימ''ש צחקו והמשיכו בחיים כרגיל, או נעמדו על רגליהם האחוריות?!... לבינתיים מאות אלפי חרדים כנ''ל, נמצאים עם אצבעות באזניים, וילדים מבוהלים. מה יש לך לחדש להם?! שאלה רטורית בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 20:06 |
|
| |
במשפט אחד לא "לכולם" מותר לשתף פעולה עם הערבים:פריבילגיה זאת ניתנת רק למחנה הימין? אני כבר לא מדברת שעובר לבחירות ביבי עצמו ניסה לקושש קולות אצל ערבים! האם אין כאן מקרה מובהק של כוח הפועל בנפעל?, (אני מקווה שאין לנו צורך בחוות דעתו הקדושה של ר' יואל מסאטמר) אחרי זה עוד שואלים למה ביבי לא מפנה את חאן על אחמר,רק את היהודים הוא מוצא לנכון לפנות כשהבג"ץ מאפשר זאת!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/03/2020 20:23:53
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2020 07:46 |
|
| |
למר "האט טרנד":
לא סוד הוא שאף אחד לא נמצא עם "אצבעות באוזניים", אני גרתי בילדותי במקום מאוד קרוב למואזין- ומעולם לא פגשתי מישהו שמתקשה לישון בגלל זה... כל העניין של "החוק" היה נטו להתנגח-ובלהתנגח אין שום ערך, במיוחד שאחר כך יטפלו גם לצופרי השבת בשם השוויון (והפעם בצדק...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2020 08:23 |
|
| |
אף אחד לא הקים ממשלה איתם היו שיתופי פעולה נקודתיים לצורך חוקים מסוימים ולפעמים צריך גם לתת לא רק לקבל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2020 11:39 |
|
| |
לה''ו. גם כל''ב לא מקימים ממשלה איתם. הם רק יתמכו מבחוץ, כדי לקבל כמה צ'ופרים נקודתיים לערבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2020 12:37 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. גם כל''ב לא מקימים ממשלה איתם. הם רק יתמכו מבחוץ, כדי לקבל כמה צ'ופרים נקודתיים לערבים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין דבר כזה יתמכו מבחוץ,
ההבדל בין יתמכו מבחוץ או מבפנים, הוא ממש קטן,
נוגע רק לכמה משרות, כגון שהם לא יקבלו תפקידי שרים וסגני שרים,
בפועל
מדובר בעבודה משותפת ברמה יומיומית בוועדות הכנסת ובהצבעות,
הם ביחד באותה קואליציה,
יושבים כל יום יחד ומחליטים איזה חוקים מעבירים ואיזה לא,
וכך יש להם כל יום אפשרות לסחוט,
עוד משרות בשירות הציבורי, (המאוד מנופח)
עוד תקציבים,
עוד חוקים ייעודיים למגזר הערבי,