אני כבר לא יודע איפה עדיף לחיות בימים האחרונים, האם בעוטף עזה, שם פחתה לאחרונה כמות בלוני הנפץ שמשוגרים מעזה, וגם כשהם מגיעים הם לרוב לא מתפוצצים ולא עושים רעש עד שחבלן מגיע לנטרל את המשלוח בזהירות, או בבני ברק שם הדי הפיצוצים נשמעים בכל רחבי העיר ביום ובלילה כשהם מחרידים מרבצם את כל מי שבסך הכל איתרע מזלם לגור בעיר,
ושוב, אין הכוונה היא חלילה למשפחות הספרדים בני העלייה היקרים וגם לרבות את העמלים לפרנסתם הכשרה, הכוונה היא לפרענקים מהזן הנחות ביותר, שאין להם כל בעיה להפוך את בני ברק לחאן יונס או לקאבול בירת אפגניסטן, ורק כי ככה התחשק להם לחוות את פריקת העול של הפורים.
אמרת העיקר להגיד, אבל המצב כואב אתה מוזמן למשל לאיזור בירנבוים בבני ברק מקום שגרים גם אשכנזים ולא תראה אשכנזי בין זורקי אלפי ורבבות הדינמיות חזיזים ושאר מרעין בידיו, זה לא אומר שאין אשכנזים מופרעים אבל זה מציג מציאות כואבת!
אז אתה טוען שלך יש שכל ולבונדמן איןאז אני כותב לך בתור אשכנזי שסניק גאה שאתה גיזעני ובלי שכל
להגיד למישהו פרענק זו גיזענות?אם הוא מתנהג כמו פרענק אז הוא פרענק !!!!!ולא משנה אם הוא אשכנזי או ספרדי ופותח האשכול לדעתי כתב בצורה מאד מכובדת ולא גזענית רק מה לעשת ומחלת הפרנקיות פשתה יותר אצל הספרדים וגם הנחיתות נמצאת אצלכם יותר אתה רוצה להתכחש לזה בכבוד מה לעשות גם אני ראיתי את המציאות הזאתי וב'ה אצל הבני תורה כמעט ואין את הבעיות האלו גם הם מבינים וסולדים מהפרענקים
נשלח ב-12/3/2020 09:55
פורים דמוקפין. דלת הרכב נפתחת. שבבניק מתיישב לידי. מודיע/מצווה "קח אותי לרחוב יפו". אומר לו בתקיפות "צא מהאוטו". תגובתו: "אתה לוקח אותי לרחוב יפו". אני: "או קיי אנחנו נוסעים לתחנת המשטרה מוריה". בתגובה החלאה יוצא מהרכב ובועט בעוצמה ברכב. תתפלאו... אינני כועס על הנער הזה. הוא כל כולו תוצר של החינוך שלנו. נער מסכן. נער מתוסכל שכנראה דרשו ממנו ללמוד ברמה שהוא לא מסוגל ולא יכול לעמוד בזה. הקהילה שלנו לא מסוגלת להכיל אותו כ'בינוני' (ופחות) בכבוד ובאהבה . ל 'עיני העידה' שלנו כלל לא איכפת להם ממנו ושכמותו. ומה יעשה הבן ולא יחטא
נשלח ב-12/3/2020 11:22
מי שאשם בבלגן שהיה השנה בב"ב הוא ראש העיר הליטאי שביטל את הפיקוח ההדוק שהיה בשנים האחרונות בליל פורים כנראה בגלל שזה עולה הרבה כסף...
נשלח ב-12/3/2020 12:01
לבחירתכם
momeir כתב:
פורים דמוקפין. דלת הרכב נפתחת. שבבניק מתיישב לידי. מודיע/מצווה "קח אותי לרחוב יפו". אומר לו בתקיפות "צא מהאוטו". תגובתו: "אתה לוקח אותי לרחוב יפו". אני: "או קיי אנחנו נוסעים לתחנת המשטרה מוריה". בתגובה החלאה יוצא מהרכב ובועט בעוצמה ברכב. תתפלאו... אינני כועס על הנער הזה. הוא כל כולו תוצר של החינוך שלנו. נער מסכן. נער מתוסכל שכנראה דרשו ממנו ללמוד ברמה שהוא לא מסוגל ולא יכול לעמוד בזה. הקהילה שלנו לא מסוגלת להכיל אותו כ'בינוני' (ופחות) בכבוד ובאהבה . ל 'עיני העידה' שלנו כלל לא איכפת להם ממנו ושכמותו. ומה יעשה הבן ולא יחטא
ואם היית אומר לו באהבה הייתי לוקח אותך בכיף אבל אשתי מחכה לי כן אחי מותר לשקר בשביל השלום
נשלח ב-12/3/2020 16:52
אין יהודים אין גנבים. אין הכוונה היא חלילה למשפחות היהודים בני העלייה היקרים וגם לרבות את העמלים לפרנסתם הכשרה והישרים. הכוונה היא ליהודים מהזן הנחות ביותר, שאין להם כל בעיה לגנוב ורק כי ככה התחשק להם ....
נשלח ב-12/3/2020 19:16
אוכל קטניות בגיר (בן 26), ידה נפץ לדירה ברמת שלמה, לשם שעשוע סאדיסטי, כתוצאה מכך נשרפה הדירה כליל, ובנס לא היה פגיעה בנפש, אברך מסכן יצא נקי מנכסיו.
נשלח ב-12/3/2020 20:31
והבגיר הזה עדיין מסוגל לאכול קיטניות? (קיטניות צריכות שיניים)
ואם היית אומר לו באהבה הייתי לוקח אותך בכיף אבל אשתי מחכה לי כן אחי מותר לשקר בשביל השלום
צודק! אולי טעיתי... אינני מורגל לשיג ושיח עם הנערים הללו וגם לא מורגל לשקר... אבל הכיוון שלך כנראה יותר נכון.
נשלח ב-12/3/2020 23:15
למה כולם בטוחים שלקלעפער מפריעה הגזענות כלפי הפרענקים? לדעתי גם הוא מסכים שזו לא גזענות. מה שמפריע לו זה המשפט נגד האומה הערבית בכללה.