| נשלח ב-16/3/2020 00:22 |
|
| |
מכתבם של הרב קנייבסקי והרב אידלשטיין בנוגע לישיבות ות"ת

|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:23 |
|
| |
מיותר לציין שזה מכוון לאלו שלא שלשלו בקלפי את האות ג', ושאינם נמנים על מבוטחי קרן והסירותי כספך של שר התורה, וכן לאלו שלא מאמינים שתורה מגנא ומצלא.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 16/03/2020 00:24:10
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:27 |
|
| |
כמו שאמר מרן הגר"ש אלתר, מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:28 |
|
| |
איש קטן ומסכן.
שנה וחצי אחרי ה6-3 ועדיין הכשלון החסידי אוכל אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:29 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | כמו שאמר מרן הגר"ש אלתר, מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן... |
|
שילוב של הזמן יחד עם הפחד מקנסות ושאר סנקציות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:30 |
|
| |
לפחות כאן הביקורת שלו הייתה ועודנה מוצדקת. הגר"ח התפרע ובסוף נכנע לרשויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 00:31 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | כמו שאמר מרן הגר"ש אלתר, מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן...
שילוב של הזמן יחד עם הפחד מקנסות ושאר סנקציות |
|
אין הכי נמי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 08:30 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | איש קטן ומסכן.
שנה וחצי אחרי ה6-3 ועדיין הכשלון החסידי אוכל אותו. |
|
מה שלא יעשה השכל (שלא קיים) יעשה הזמן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 08:33 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | לפחות כאן הביקורת שלו הייתה ועודנה מוצדקת. הגר"ח התפרע ובסוף נכנע לרשויות. |
|
בעיקר הרשויות נכנעו.
אני משתייך באופן מובהק למחנה הגרי"ג אדלשטיין על כל המשתמע מכך, אבל המציאות שאני רואה בעיניים כבר שנים שר' חיים הוא תופעה על טבעית. ואין לי, האדם מנהשורה, כלים לבקר אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 11:59 |
|
| |
מתברר שיש אדם אחד, קשיש, במדינה, לבוש עם סוודר 'שחר' שחור, ותוך כדי שמציגים לו שאלת השאלות, הוא חושב 2 שניות ועונה במילה אחת בודדה 'חלילה'. וכל שרי המלך והאחשדרפנים והפחות, והנפגעים מהמחנה השני, והכפרניים ('הגר"ח התפרע' כתב מישהו לעיל, עפ"ל) - מתפוצצים, איך עשרות אלפי ילדים, בחורים, ואברכים ממשיכים את סדרם היומי, גם היום!!! עם כל מיני שינויים קוסמטיים. קשה לנו לדעת לעת הזו מי צודק, אבל כרגע, כך גם על פי התקשורת ואישי הממשל, אדם אחד בבני ברק, עם מילה בודדה אחת - מנפץ את כל המהלך והאסטרטגיה של הממשלה כאן.
ואכן האדם היחיד הזה, שביבי היהיר והנערץ רצה להיפגש איתו אתמול, שייך למחנה אחד ביהדות החרדית, כאשר המחנה השני נמצא בצד השני, והם מתפוצצים, מתפוצצים, לא מבינים מה קורה פה, האומנם ?? לצורך זה גם מגייסים את כל המחשבות הכפרניות שיש להם בלב, ומקיאים את זה כאן באשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 15:38 |
|
| |
אם השליטה הייתה מושגת מתוך כבוד וללא הפעלת אמצעי טרור כמו חטיפת מיקרופונים לאחרונה ועוד, אז אולי היית צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 15:55 |
|
| |
מה הגאווה הזו שיש יהודי אחד שקובע לעדתו אומרת חוץ מגאוה? השאלה האם זו הוראה נכונה על פי ההלכה, התורה, והמוסר האנושי (כן, גם לו לא ניתנה תורה היה רצון ה' בעולם שהוא המוסר והכללים האנושים- שמתגלים בבריאה, כפי הסביר הש"א- כמבואר בראשונים הרבה) אינה קשורה לכמה ליטאים או ליטאים בלבוש חסידי שומעים בקולו....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 16:17 |
|
| |
קלעפער
| מנהשורה כתב: |  | | לפחות כאן הביקורת שלו הייתה ועודנה מוצדקת. הגר"ח התפרע ובסוף נכנע לרשויות.
בעיקר הרשויות נכנעו.
אני משתייך באופן מובהק למחנה הגרי"ג אדלשטיין על כל המשתמע מכך, אבל המציאות שאני רואה בעיניים כבר שנים שר' חיים הוא תופעה על טבעית. ואין לי, האדם מנהשורה, כלים לבקר אותו. |
|
מה כוונה? לרשויות אכפת שיהיו כיתות בנות 10 תלמידים?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 16:49 |
|
| |
אני לא יודע האם משיח עומד בפתח או עוד לא, דבר אחת מתברר: כמו במערכות בחירות, גם במגיפות מתברר היטב מי הוא יהודי יר"ש החרד לדבר השם ולכבודם של גדולי ישראל - ומי לא. פשוט כך, בלי שום הוראת היתר ותירוצים. וכדי שלא להיתפס חלילה בעוונם - אני מוחה נמרצות על דברי הבלע הנשמעים כאן על ידי שלוחיהם או מבית מדרשם של ליברמן, לפיד ושאר שונאי ישראל (גם אם יש על ראשם כיפה סרוגה).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 17:08 |
|
| |
נכון, מי שאינו חרד לדברי התורה על וחי בהם ושמרתם, אלא למנהיגו המפלגתי אינו יהודי חרד לדבר ה' אלא חרד למקלו יגיד לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 17:14 |
|
| |
מצדרביעי
| hhaavv כתב: |  | אני לא יודע האם משיח עומד בפתח או עוד לא, דבר אחת מתברר: כמו במערכות בחירות, גם במגיפות מתברר היטב מי הוא יהודי יר"ש החרד לדבר השם ולכבודם של גדולי ישראל - ומי לא. פשוט כך, בלי שום הוראת היתר ותירוצים. וכדי שלא להיתפס חלילה בעוונם - אני מוחה נמרצות על דברי הבלע הנשמעים כאן על ידי שלוחיהם או מבית מדרשם של ליברמן, לפיד ושאר שונאי ישראל (גם אם יש על ראשם כיפה סרוגה). |
|
אתה אומר את אותם טענות גם על המנטוס של ברלנד?
|
|
|
|
|