בית פורומים בחדרי חרדים

יו"ר מד"א אברהם מנלה מאנשי ליצמן תובע את מנכ"ל איחוד הצלה אלי פולק!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2020 13:29 לינק ישיר 
יו"ר מד"א אברהם מנלה מאנשי ליצמן תובע את מנכ"ל איחוד הצלה אלי פולק!

יו"ר מד"א אברהם מנלה שלח מכתב דרישה מעו"ד אשר אקסלרד לאלי פולק מנכ"ל איחוד הצלה ע"ס 540 אלף ש"ח ודרישת התנצלות ב3 כלי תקשורת בגין הוצאת לשון הרע לטענתו על כך שאמר כי הוא מונה על ידי שר הבריאות ליו"ר מד"א למרות שאין לו קישורים רק בגלל שהוא חסיד גור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 13:40 לינק ישיר 

כולם יודעים שאלי ביר צודק, ושליצמן מפריע לאיחוד הצלה.. רק לא מבין איך ליצמן מעז לעשות את זה.. הם מצילים חיים במקומות שמד"א נכשל פעם אחר פעם (יש לי עובדות מוצקות וגם סיפורים אישיים).
יש פה סיפור לוועדת חקירה על ההתנהלות שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:20 לינק ישיר 

סיקריקים שורפי אסמים, מצאו להם במה להתעסק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:45 לינק ישיר 

א. ככל שיש בסיס חוקי לתביעה ואם היא מוצדקת, אני מאחל לו בהצלחה.
ב. מקסימום איחוד הצלה יעשו עוד מגבית מהציבור (גילוי נאות, אני תורם להם בקביעות)

גם דבריו של נשיא הארגון אלי ביר (שה' ישלח לו רפו"ש במהרה) מכוערים, וכדרכם של אלו המאשימים בכל את היהודים, הוא מאשים כביכול  את הממשלה וליצמן בזה שהוא חולה בקורונה.

כאילו שלפני הממשלה הזו הוא לא "נאלץ" לגייס כסף בחו"ל, ורק בגלל הממשלה הרעה הזו הוא נאלץ לצאת לחו"ל.

אלי ביר נשיא איחו"ה שע"פ החשד נדבק בקורונה ומאושפז בטיפול נמרץ בארה"ב בחצות בסקופים: "כשלא מקבלים תמיכה מהממשלה בגלל פוליטיקה, אני חייב לשהות בחו"ל לגיוס כספים לאירגון. יש לי את כל התסמינים יחד עם דלקת ריאות קשה. כמי שנותן חיים לאנשים, אני מאמין שאקבל את חיי בחזרה

תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/03/2020 14:50:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 17:54 לינק ישיר 

כשמסתכלים בעיתונים לפני השואה מזעזע לראות איך ההנהגה ובעסקונה היהודית בפולין ובאירופה התקוטטו על זוטות של שליטה וכבוד ולא ידעו שאוטוטו הם יתקוטטו על פיסת לחם ומקום מסתור

זו התחושה שלי גם עכשיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 18:11 לינק ישיר 

ואף מילה על הטענות שלו ושל הרבה מאוד אחרים, על ההתייחסות של ליצמן לאיחוד הצלה..
לא יודע מי הרודף ומי הנרדף בויכוח בין מד"א לאיחוד, אבל אני כן יודע שמדובר בחיי אדם, ושמונעים כלים חיוניים מארגון הצלה שבד"כ מגיע ראשון ומציל חיים כבר שנים.. מישהו פה משחק בחיי אדם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 18:47 לינק ישיר 

מה לעשות שאלי ביר צודק.
#תתבע_אותי_מנלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 19:22 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
א. ככל שיש בסיס חוקי לתביעה ואם היא מוצדקת, אני מאחל לו בהצלחה.
ב. מקסימום איחוד הצלה יעשו עוד מגבית מהציבור (גילוי נאות, אני תורם להם בקביעות)

גם דבריו של נשיא הארגון אלי ביר (שה' ישלח לו רפו"ש במהרה) מכוערים, וכדרכם של אלו המאשימים בכל את היהודים, הוא מאשים כביכול  את הממשלה וליצמן בזה שהוא חולה בקורונה.

כאילו שלפני הממשלה הזו הוא לא "נאלץ" לגייס כסף בחו"ל, ורק בגלל הממשלה הרעה הזו הוא נאלץ לצאת לחו"ל.

אלי ביר נשיא איחו"ה שע"פ החשד נדבק בקורונה ומאושפז בטיפול נמרץ בארה"ב בחצות בסקופים: "כשלא מקבלים תמיכה מהממשלה בגלל פוליטיקה, אני חייב לשהות בחו"ל לגיוס כספים לאירגון. יש לי את כל התסמינים יחד עם דלקת ריאות קשה. כמי שנותן חיים לאנשים, אני מאמין שאקבל את חיי בחזרה

תוקן על ידי נוירולוג ב- 19/03/2020 14:50:00

הוא עוד היה עדין.
הוא התכוון להגיד בגלל ליצמן ולא אמר.
מה לעשות ולפעמים יש אמת שצריך לומר גם אם לכמה אנ"ש קשה לשמוע ביקורת על מישהו מהמפלגה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יו"ר מד"א אברהם מנלה מאנשי ליצמן תובע את מנכ"ל איחוד הצלה אלי פולק!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext