| נשלח ב-24/3/2020 16:09 |
|
| |
אוי כמה שאני שמחה ועצובה גם יחד :שמשה גפני הודח ממקומו!
יקיריי, כפי שכל אדם חרדי רוצה ושואף, כך גם אני רוצה ושואפת, שיהודי חרדי ישב על השיבר, ושלחרדים יהיה כמה שיותר השפעה בפוליטיקה הישראלית,רק מה, אחרי מערכות הבחירות האחרונות :הפוליטיקאים החרדים זנחו את טובת בוחריהם-הרבים ועברו להיות עבדים נרצעים לביבי,משל גדלנו והתחנכנו על ברכיו של מיקי זהר?.במילים אחרות הפוליטיקאים החרדים לא חשבו שלמען טובת החרדים ,יש לבלום את כניסתה של "ישראל ביתנו" לקואליציה ? ולמנוע מבעדה את מה שהיא זוממת ?לא חשבו שאולי נוצר מצב שניתן לעשות אפעס פאר אידישקייט? לפחות לא לתת להחריב את אשר בנו כאן במשך שבעים ושניים שנה ,מאז קום המדינה:במקום זה בחרתם להפר את כל המוסכמות שיש בין בוחר חרדי לבין הפוליטיקאי החרדי,,ועשיתם 0 גדול למען התורה הקדושה,כך, אנו מצווים לעשות בכל מצב אפעס פאר אידישקייט,?! במקום זה נתתם "שישראל ביתנו "תחריב את כל הקדוש והיקר ליהודי חרדי?! העיקר לשכב על הגדר למען ביבי?!:אז מה חשבתם יהודים טובים:שניתן לעשות בחירות כל שני וחמישי עד שייצא בינגו לביבי?במדינה נורמלית ניתן לעשות את זה?אז הבג"ץ בצעד אמיץ וחכם הסביר לכם בצורה יפה שלקחתם סיכון אחד יותר מדי: ושגם הפוליטיקאים באופן אישי ,ישלמו מחיר יקר על שזנחו את בוחריהם?כך שאני שמחה ועצובה גם יחד, שמשה גפני נגלה מוועדת הכספים ולדעתי זה רק ההתחלה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 16:14 |
|
| |
רגע, זו לא היית את שטענת שהדבר שהכי מפריע לך בהתנהלות הפוליטיקאים החרדים, זה שהם לא תוקפים מספיק את המאפיונר המולדובי? (שעכשיו הכניס את הפודל שלו במקום גפני)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 16:19 |
|
| |
ולכן?השמחה שלי לא נובעת מזה שישראל ביתנו תפסה את מקומו של גפני אלא מזה שגפני נענש על שעזב את בוחריו,לטובת נתניהו ויהי מה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2020 16:27:31
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 16:32 |
|
| |
מצדרביעי
| לךתדע1 כתב: |  | ולכן?השמחה שלי לא נובעת מזה שישראל ביתנו תפסה את מקומו של גפני אלא מזה שגפני נענש על שעזב את בוחריו,לטובת נתניהו ויהי מה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2020 16:27:31 |
|
אם יותר חשוב לך שגפני יודח מאשר שליברמן ידפק, משמע הביקורת שלך על החכי"ם החרדים היא לא רק בגלל ליברמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 16:36 |
|
| |
השמחה שלך מוקדמת מידי, שמחת שוטים שלא רואים את הצעד הבא - הטפשים ניצחו בוועדות, ומה הלאה? הרי אמרו להם שאם הם ילכו לסדר לבד וועדות לא תהיה ממשלת אחדות. אז עכשיו ילכו לבחירות רביעיות שיקרו קצת אחרי שהמשיח יבוא, ועד אז ביבי ראש ממשלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 16:40 |
|
| |
שוב אני עצובה,שהוועדה נפלה בידי ליברמן! מספיק ברור ?בדרך אני גם שמחה שמי שמזלזל בבוחריו שילם מחיר?אני לא בחרתי העדפה, ההפך הנכון, בפתיח האשכול כתבתי שהייתי שמחה לו ההשפעה הייתה נשארת בידי חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:01 |
|
| |
מי שחגג כשירושלים ניתנה לליברמן, יכול לשמוח גם כשועדת הכספים ניתנה לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:17 |
|
| |
גלאגוזים.אכן כלל לא חשבתי על הכיוון הזה,אולי יש כאן בכלל מדה כנגד מדה?הרי גפני,בכבודו ובעצמו אמר שהוא סגר כמה וכמה עסקאות עם ליברמן,וכולנו גם יודעים נגד מי? אז אולי זה חזר אליו כבומרנג?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:21 |
|
| |
momeir
לך תדע_1 את שטופת שנאה!!! רק לא ביבי...קודמת לכל הערכים אפה גדלת? אפה חינכו אותך? אם את ניק אמיתי אז את באמת מגעילה אותי כל פעם מחדש!
תוקן על ידי momeir ב- 24/03/2020 17:25:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:28 |
|
| |
כנראה ש 'ערלעכר' 'כאחל' 'לך תדע_1' כולם וירטואלים נועדו לעורר פרובקציות זה כנראה טוב לביזנס של האתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:29 |
|
| |
המילים הראשונות שעלו לי היה פשוט 'יימח שמך וזכרך'. אבר כך נזכרתי שעל אדם מישראל נאמר ולא יימח שמו, אבל אז קלטתי שרוב הסיכויים שאת/ה בכלל מזרע עמלק. עליך נאמר הפסוק: והמלך והמן ישבו לשתות...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:34 |
|
| |
momeir אין לי שום שנאה לביבי,אבל הפוליטיקאים החרדים לא יכולים לאבד את כל עולמם,ועולמם של מצביעיהם, למענו,ולא לדאוג לנושאים האמתיים שלמענם הם נבחרו,וכתוצאה מכך לתת לליברמן להשתלט על כל הקדוש והיקר לנו ?בזכות עמידתם המטופשת למענו. אם כבר דיברת על ערכים,אותם מאבדים גם אם מצדדים "רק בביבי".
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2020 17:45:08
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2020 18:15:57
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 17:50 |
|
| |
איש_חשובנשלח ב-24/3/2020 16:36 השמחה שלך מוקדמת מידי, שמחת שוטים שלא רואים את הצעד הבא - הטפשים ניצחו בוועדות, ומה הלאה? הרי אמרו להם שאם הם ילכו לסדר לבד וועדות לא תהיה ממשלת אחדות. אז עכשיו ילכו לבחירות רביעיות שיקרו קצת אחרי שהמשיח יבוא, ועד אז ביבי ראש ממשלה. לה''ו. ועד אז הוועדות המסדרות ימררו לו ת'חיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 18:01 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | מי שחגג כשירושלים ניתנה לליברמן, יכול לשמוח גם כשועדת הכספים ניתנה לו. |
|
1) ירושלים לא ניתנה לליברמן! 2) תודה לה' שהיא לא נפלה בידיו של מרץ והתעוררות!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 18:03 |
|
| |
כשפותח האשכול מדבר על אידישקייט
הדבר היחיד שאת פותח האשכול מעניין באידישקייט, זה לתקוף אותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 18:16 |
|
| |
מצדרביעי
| חיים_התמים כתב: |  | מי שחגג כשירושלים ניתנה לליברמן, יכול לשמוח גם כשועדת הכספים ניתנה לו. 1) ירושלים לא ניתנה לליברמן! 2) תודה לה' שהיא לא נפלה בידיו של מרץ והתעוררות! |
|
אני באופן אישי מעדיף את מרץ והתעוררות על פני המאפיונר, אבל מסכים אתך שמשה ליאון "שייך" לחרדים יותר מאשר למאפיונר, היות והם בסופו של דבר אלו שבחרו בו...
|
|
|
|
|