בית פורומים בחדרי חרדים

יש לי בעיה עם בני גנץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2020 03:04 לינק ישיר 
יש לי בעיה עם בני גנץ

אני יודע שזה לא יהיה פופולארי להגיד את זה כאן.

אבל יש לי בעיה עם בני גנץ, גם עכשיו, בעיה חמורה.

כבר אמרתי מהרגע הראשון שהוא הופיע בפוליטיקה - שאין לי שום דבר אישי רגשי נגדו.

אני טענתי אז - שהוא עושה רושם של אדם בעל כוונות טובות, החפץ באחדות העם באמת.
רק שסברתי - שהאנשים העומדים מאחוריו עושים שימוש בכוח התדמית הנקיה שלו - לצרכים שהם ההיפך מאחדות העם...
סברתי אז - שהבעיה שלו שהוא מובל, שהוא מנוצל, שהוא נסחף, שהוא לא חזק מספיק.

אבל מאז התמונה החמירה לי מאוד, כמה פעמים.

1) המיזוג עם "יש עתיד":
    קודם כל - אם חילונים וחרדים הם אזרחים שווים בעיניך, למה בחרת להתאחד עם לפיד ולא עם החרדים?
    אדם שמתייחס בשווה לכולם - או שהוא מתעקש להיות עם כולם, או שהוא לא הולך עם אף אחד, אבל אתה לקחת צד.

2) ההופעה בעפולה:
    בפסיקת בית המשפט ההיא - שאסרה את ההופעה בהפרדה - ציפיתי למחאה של כל הפלורליסטים.
    ציפיתי שיאמרו כך: אנחנו לא רוצים שיתערבו לנו בתחבורה הציבורית בשבת בערים חילוניות!
                               ואנו קוראים בקול לשנות את הסטטוס קוו - כך שלא יאלץ חילונים לחיות בניגוד לאמונתם!
                               אבל באותה המידה אנו לא מוכנים שיתערבו לחרדים באירועים נפרדים במקומותיהם שלהם!
                               ואנו קוראים בקול לשנות את חוקי המגדר - כך שלא יאלצו חרדים לחיות בניגוד לאמונתם!
   ואמנם היו אושיות חילוניות מסוימות שיצאו בהצהרות כאלה, אבל את בני גנץ לא שמעתי.

3) לפני הבחירות האחרונות הוא הצהיר מפורשות, למצלמה: לא אשב עם הערבים ולא אשען על תמיכתם!
    והוא שיקר!!!
    לשקר הזה יכולים להיות שני הסברים:
    א) או שהוא רואה בגוש הימין-חרדים ילד טיפש/נבער/פזיז שמשחק עם אקדח ביד,
        ולכן צריך "להציל את המדינה מהנהגתם חסרת האחריות", מה שמתיר "לשקר את הילד כדי להציל אותו ואותנו".
    ב) או חמור יותר - שהוא רואה בגוש הימין-חרדים חבורה של אנשים רעים ממש, פשיסטים או מה שלא יקראו לזה.
        אנשים רעים אסור לשקר? ודאי שמותר! וכי אתה לא משקר ומתעתע בגנב וברוצח כדי ללכוד אותו ולהפילו?

אני מאמין - שהפילוג הזה שקורע את המדינה עכשיו - הוא לא פילוג בין "טובים לרעים".
לכן - הפתרון לו - מתחיל קודם כל בשקיפות מלאה, ולא במהלכי ערמה מול "האויב שבצד השני".
כל מי שמתנהל באופן כזה - מימין ומשמאל, חילוני דתי וחרדי - צריך להוציא אותו מהמערכת.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש לי בעיה עם בני גנץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext