|
|
| נשלח ב-30/3/2020 09:25 |
|
| |
קראתם את הסנגוריה של ח.ולדר על ר"ע ב"ב רובינשטיין?
www.bhol.co.il/news/1090770
השתכנעתם? הסיפור בבני ברק שנזכרו לסגור את האורווה לאחר שהסוסים ברחו ממזמן. מצד שני המנטליות והניתוק אצל חלקים גדולים מאד מהציבור מהתקשורת, כולל ההתנהגות של הפלג הקשו מאד על הפנמת הסכנה אצל הציבור. אגב גם היומונים בהתחלה היו די מנותקים. עיין ערך הבלבול ששרר בציבור אם לשלוח את הבנים לתתי"ם ולישיבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 09:38 |
|
| |
א. חיים ולדר לצערי לא הצליח לשכנע אותי אלא אדרבא הוכיח כי ההתנהלות הייתה איטית, לא נעשו פעולות אכיפה כנדרש ,את האחריות הוא מטיל על זק"א (זק"א מטילים את האחריות על המשטרה ) וככה עיר שלימה הפכה להיות נגועה. מה לעשות שרובינשטיין מתנהל על פי הרבנים , ואם דווקא וולדר מזכיר את זכרון השואה שיזקוף את המצב החמור לכל אותם רבנים הקרובים להיות נביאי שקר שסברו בדיוק כמו בשואה, יהיה בסדר .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 10:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 14:34 |
|
| |
| שידור כתב: |  | א. חיים ולדר לצערי לא הצליח לשכנע אותי אלא אדרבא הוכיח כי ההתנהלות הייתה איטית, לא נעשו פעולות אכיפה כנדרש ,את האחריות הוא מטיל על זק"א (זק"א מטילים את האחריות על המשטרה ) וככה עיר שלימה הפכה להיות נגועה. מה לעשות שרובינשטיין מתנהל על פי הרבנים , ואם דווקא וולדר מזכיר את זכרון השואה שיזקוף את המצב החמור לכל אותם רבנים הקרובים להיות נביאי שקר שסברו בדיוק כמו בשואה, יהיה בסדר . |
|
לא נביאי שקר! פשוט ל1 מראים משמים דבר מסויים! ולרעהו הפוך! וכל זה. לשמירת הבחירה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 15:13 |
|
| |
לשמירת הבחירה הבורא לא מתערב בהחלטות
| ניוטרל כתב: |  | | שידור כתב: |  | א. חיים ולדר לצערי לא הצליח לשכנע אותי אלא אדרבא הוכיח כי ההתנהלות הייתה איטית, לא נעשו פעולות אכיפה כנדרש ,את האחריות הוא מטיל על זק"א (זק"א מטילים את האחריות על המשטרה ) וככה עיר שלימה הפכה להיות נגועה. מה לעשות שרובינשטיין מתנהל על פי הרבנים , ואם דווקא וולדר מזכיר את זכרון השואה שיזקוף את המצב החמור לכל אותם רבנים הקרובים להיות נביאי שקר שסברו בדיוק כמו בשואה, יהיה בסדר . |
|
לא נביאי שקר! פשוט ל1 מראים משמים דבר מסויים! ולרעהו הפוך! וכל זה. לשמירת הבחירה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 15:44 |
|
| |
מה שמרגיז באנשים מסוגו של חיים ולדר, שהם אינם טיפשים כלל ועיקר. ורק בגלל אינטרסים צרים הם בוגדים בציבור וממשיכים לשיר שירת הלל לכל אלו שמנהיגים אותנו לאבדון..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 16:13 |
|
| |
| שידור כתב: |  | לשמירת הבחירה הבורא לא מתערב בהחלטות
| ניוטרל כתב: |  | | שידור כתב: |  | א. חיים ולדר לצערי לא הצליח לשכנע אותי אלא אדרבא הוכיח כי ההתנהלות הייתה איטית, לא נעשו פעולות אכיפה כנדרש ,את האחריות הוא מטיל על זק"א (זק"א מטילים את האחריות על המשטרה ) וככה עיר שלימה הפכה להיות נגועה. מה לעשות שרובינשטיין מתנהל על פי הרבנים , ואם דווקא וולדר מזכיר את זכרון השואה שיזקוף את המצב החמור לכל אותם רבנים הקרובים להיות נביאי שקר שסברו בדיוק כמו בשואה, יהיה בסדר . |
|
לא נביאי שקר! פשוט ל1 מראים משמים דבר מסויים! ולרעהו הפוך! וכל זה. לשמירת הבחירה... נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
ידידי, לרבנים לא מראים מאומה . אף אחד מהם אינו מתקרב לדרגת נביא . |
|
התכוונתי לרבני העבר! ב' השמירה על החימום או הקירור. נתונה ביד האדם! כנאמר, הכל בידי שמים. חוץ מצינים ופחים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 16:16 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה שמרגיז באנשים מסוגו של חיים ולדר, שהם אינם טיפשים כלל ועיקר. ורק בגלל אינטרסים צרים הם בוגדים בציבור וממשיכים לשיר שירת הלל לכל אלו שמנהיגים אותנו לאבדון.. |
|
בדיוק כך
מה נאמר ומה נדבר, ממש יאה ונאה לאיש חינוך דגול
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 16:25 |
|
| |
המודעה מנוי יורק החרדית

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|