| נשלח ב-30/3/2020 20:40 |
|
| |
פורום רוטר נגד החרדים
נפתחו שם אינספור אשכולות על חוסר השמירה על התקנות אצל החרדים, גם הרבה מאוד "פייק", וגם אשכול "גניבת הביצים" המפורסם מק"ס.. אבל לא מעט אשכולות על החילונים כמו התמונה מהבקו"ם ששרקי פרסם, וגם ההתקהלות בחוף הצוק של חילונים, נסגרו כולם!!! כולם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 20:41 |
|
| |
ספציפית לגבי חוף הצוק, לא היה מקום לאשכולות הללו מאחר וניסו להציג מצג שווא שכביכול מדובר במאות מבלים שבאו להשתזף בחוף הים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 20:50 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ספציפית לגבי חוף הצוק, לא היה מקום לאשכולות הללו מאחר וניסו להציג מצג שווא שכביכול מדובר במאות מבלים שבאו להשתזף בחוף הים. |
|
ממש לא! הוצג כבילוי בפייסבוק ועוד מקומות וגולשים שם מיד תיקנו שמדובר בהתאספות הפגנת העצמאים, ועדיין רואים שם בבירור שהם עוברים חופשי על כל התקנות. יכלו גם לתקן את הכותרת אם זה מה שהיה מפריע להם, כפי שעושים שם כל הזמן.. יש שם אג'נדה בוטה וברורה. הפורום שם הפך לאנטי חרדי באופן בוטה וכבר לא אמין כפי שהיה… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 20:54 |
|
| |
באופן כללי הוא לא מה שהיה פעם פעם הוא גם היה פורום בעל אופי יותר ציוני ונוטה לימין
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 21:00 |
|
| |
לא רק פורום רוטר. זה בכל מקום. אנשים סגורים בבית כדי לא להפיץ את המגיפה והם רואים איך בבני ברק 400 איש הולכים להלוויה, איך רבנים מורים להמשיך לפתוח ישיבות ות"תים, איך בחלק מהשכונות החרדיות החיים נמשכים כאילו כלום. מבחינתם החרדים, כי הם לא יודעים להבחין, קודחים חור בספינה. זה לא ברור לכם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 21:06 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  |
לא רק פורום רוטר. זה בכל מקום.
אנשים סגורים בבית כדי לא להפיץ את המגיפה והם רואים איך בבני ברק 400 איש הולכים להלוויה, איך רבנים מורים להמשיך לפתוח ישיבות ות"תים, איך בחלק מהשכונות החרדיות החיים נמשכים כאילו כלום.
מבחינתם החרדים, כי הם לא יודעים להבחין, קודחים חור בספינה.
זה לא ברור לכם?
|
|
וכשהם רואים את התמונות של שרקי מהבקו"ם הבוקר של מאות צפופים? וההיא מחוף הצוק של המון קבוצות של 5 ו_10 ויותר אנשים עומדים ומדברים כאילו כלום? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 21:23 |
|
| |
זה נכון מאד, לכן עלינו להקפיד כפול ומכופל למנוע חילול השם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 23:03 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
אנשים סגורים בבית כדי לא להפיץ את המגיפה והם רואים איך בבני ברק 400 איש הולכים להלוויה, איך רבנים מורים להמשיך לפתוח ישיבות ות"תים, איך בחלק מהשכונות החרדיות החיים נמשכים כאילו כלום.
זה לא ברור לכם?
|
|
וכשהם רואים את התמונות של שרקי מהבקו"ם הבוקר של מאות צפופים? וההיא מחוף הצוק של המון קבוצות של 5 ו_10 ויותר אנשים עומדים ומדברים כאילו כלום?
|
|
גם זה מפריע להם אבל בבקו"ם זאת תקלה. אף אחד לא חושב שהמתגייסים הגיעו לשם מרצונם. בחוף זאת הפגנה באישור, כשר אבל מסריח. לא אוהבים את זה אבל מקבלים. עם החרדים, ושוב, הם לא מבדילים בין חרדים, זה נראה כאילו כל החרדים מצפצפים. כאילו כלל הציבור נשאר בבית והחרדים, כציבור, ממשיכים כרגיל. הוראות יענקי קנייבסקי, ההלוויה ותמונות של אנשים ברחוב במאה שערים לא מוסיפות לרושם הטוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2020 23:17 |
|
| |
מצדרביעי
| אלי_ו כתב: |  | | אךטובוחסד כתב: |  |
זה לא ברור לכם?
|
|
וכשהם רואים את התמונות של שרקי מהבקו"ם הבוקר של מאות צפופים? וההיא מחוף הצוק של המון קבוצות של 5 ו_10 ויותר אנשים עומדים ומדברים כאילו כלום?
|
|
גם זה מפריע להם אבל בבקו"ם זאת תקלה. אף אחד לא חושב שהמתגייסים הגיעו לשם מרצונם. בחוף זאת הפגנה באישור, כשר אבל מסריח. לא אוהבים את זה אבל מקבלים. עם החרדים, ושוב, הם לא מבדילים בין חרדים, זה נראה כאילו כל החרדים מצפצפים. כאילו כלל הציבור נשאר בבית והחרדים, כציבור, ממשיכים כרגיל. הוראות יענקי קנייבסקי, ההלוויה ותמונות של אנשים ברחוב במאה שערים לא מוסיפות לרושם הטוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בצבא זה גם נראה כאילו כל המערכת מצפצפת... שמעתי שעדיין אוכלים בחדרי אוכל צפופים וכיו"ב...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 05:21 |
|
| |
על התנהגות החילונים יש אלף תירוצים ועל התנהגות החרדים אלף שאלות, מלבד ההכללה - כל החרדים זה מאה שערים..
ההסבר הוא שזה תלוי בעיני המתבונן, אם אתה רוצה לשנוא חרדים כבר תמצא את הדרך אל תאכלו את הלב כאילו רק בגלל משוגעי מאה שערים ובני ברק ישנאו את כולנו שנאו אותנו עד היום אל תשכחו וגם ימשיכו לשנוא ולא משנה מה תעשו או לא תעשו
ברור שצריך לשמור על כללי הבריאות, אבל עם השנאה אין מה לעשות הם ישנאו אותנו כל עוד יהיה להם נקיפות מצפון על המתירנות שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 11:12 |
|
| |
momeir
| איש_חשוב כתב: |  | על התנהגות החילונים יש אלף תירוצים ועל התנהגות החרדים אלף שאלות, מלבד ההכללה - כל החרדים זה מאה שערים..
ההסבר הוא שזה תלוי בעיני המתבונן, אם אתה רוצה לשנוא חרדים כבר תמצא את הדרך אל תאכלו את הלב כאילו רק בגלל משוגעי מאה שערים ובני ברק ישנאו את כולנו שנאו אותנו עד היום אל תשכחו וגם ימשיכו לשנוא ולא משנה מה תעשו או לא תעשו
ברור שצריך לשמור על כללי הבריאות, אבל עם השנאה אין מה לעשות הם ישנאו אותנו כל עוד יהיה להם נקיפות מצפון על המתירנות שלהם |
|
זה לא נכון! זה שקר גס! עובדת היותך חרדי לא מחייבת אותך להיות העו"ד של החלאות. גם אם יש להם כובע וחליפה. כמו החרדים, גם החילונים הם לא מקשה אחת! רבים מהם אדישים. יש מהם שיודעים להעריך את ארגוני החסד. רבים מהם גם מכבדים אותנו כמייצגי היהדות השורשית מדורי דורות. הטיעון שלך בא כל כולו להצדיק את ההתנהגות העבריינית והפושעת של המנוולים באיצטלא דרבנן. וחבל! החלאות הללו בכובע וחליפה גורמים גם לחילונים אדישים וגם למסורתיים שמכבדים דת לשנוא את כל בעלי הכובע והחליפה.
תוקן על ידי momeir ב- 31/03/2020 11:13:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 17:48 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
זה לא ברור לכם?
|
|
|
|
גם זה מפריע להם אבל בבקו"ם זאת תקלה. אף אחד לא חושב שהמתגייסים הגיעו לשם מרצונם. בחוף זאת הפגנה באישור, כשר אבל מסריח. לא אוהבים את זה אבל מקבלים. עם החרדים, ושוב, הם לא מבדילים בין חרדים, זה נראה כאילו כל החרדים מצפצפים. כאילו כלל הציבור נשאר בבית והחרדים, כציבור, ממשיכים כרגיל. הוראות יענקי קנייבסקי, ההלוויה ותמונות של אנשים ברחוב במאה שערים לא מוסיפות לרושם הטוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בצבא זה גם נראה כאילו כל המערכת מצפצפת... שמעתי שעדיין אוכלים בחדרי אוכל צפופים וכיו"ב... |
|
שוב, בצבא כולם סגורים. הם לא יחזרו הביתה לחג להדביק את כל השכונה. הם תקועים בבסיס בלי לראות את המשפחה חודשים. אי אפשר בלי צבא, אז עושים מה שניתן ומגבילים סיכונים. ניסו לסגור חדרי אוכל ולתת לחיילים לאכול תחת כיפת השמיים וזה לא הצליח. הגישה היא, מקסימום חבר'ה צעירים ידבקו, רובם לא יהיו סיבוכים ולא ידביקו אף אחד מחוץ למחנה, יחלימו ויסייעו לכולנו בחיסון העדר. זה מאוד שונה מהפצת הוירוס באוכלוסיה. אם היה ניתן לפתוח את הישיבות בצורה דומה, אף אחד לא יוצא למשך שלושה חודשים מבנים הישיבה, בלי ר"מים מבוגרים, בלי לראות את המשפחה, זאת היתה יכולה להיות אופציה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 18:59 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
זה לא ברור לכם?
|
|
|
|
|
בצבא זה גם נראה כאילו כל המערכת מצפצפת... שמעתי שעדיין אוכלים בחדרי אוכל צפופים וכיו"ב... |
|
שוב, בצבא כולם סגורים. הם לא יחזרו הביתה לחג להדביק את כל השכונה.
הם תקועים בבסיס בלי לראות את המשפחה חודשים.
אי אפשר בלי צבא, אז עושים מה שניתן ומגבילים סיכונים.
ניסו לסגור חדרי אוכל ולתת לחיילים לאכול תחת כיפת השמיים וזה לא הצליח.
הגישה היא, מקסימום חבר'ה צעירים ידבקו, רובם לא יהיו סיבוכים ולא ידביקו אף אחד מחוץ למחנה, יחלימו ויסייעו לכולנו בחיסון העדר.
זה מאוד שונה מהפצת הוירוס באוכלוסיה.
אם היה ניתן לפתוח את הישיבות בצורה דומה, אף אחד לא יוצא למשך שלושה חודשים מבנים הישיבה, בלי ר"מים מבוגרים, בלי לראות את המשפחה, זאת היתה יכולה להיות אופציה.
|
|
תגיד לי על מה אתה מדבר, אתה יודע? כי אני לא! מדברים אתך על זלזול בוטה בגיוס צעירים בבקו"ם, תמונה שיאיר שרקי פרסם, ואתה לגמרי בבועה משלך.. לך לטוויטר של שרקי, תראה את התמונה, ואז תחזור להגיב.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|