בית פורומים בחדרי חרדים

איך לטפל בבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2020 17:01 לינק ישיר 
איך לטפל בבני ברק

עם כל הכבוד לכלל המפקדים אינני רואה או שומע שיש מי שהולך בכוון. הבעיה העיקרית וכמעט היחידה היא חוסר מודעות. יש לי שלוש הצעות איך להגביר מודעות. כולן לא מושלמות, אבל חייבים ללכת בכוון. א. דרך הרבנים. המפקד של ב"ב ישוחח עם הרבנים זילברשטיין, רוזנברג, סילמן, קליין, שטרן×2, וכו' שכל אחד מהם ידבר עם עשרה רבני קהילות, ויעבירו את המסרים העדכניים. ב. עתוני המודיע המבשר יתד נאמן ימרחו בעמוד הראשון הנחיות ברורות וחתומות בצורה שאף אחד לא יתעלם מהן בהיסח הדעת וגם יבין שהן מחייבות. ג. וזה כבר יותר מסובך, אבל אפשרי (מידיעה): נציג בכל בנין שמדווח אם יש בעיות בבנין. משהו יוצא דופן. זקן בודד. ושמעדכן את השכנים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:04 לינק ישיר 

יותר טוב אם עיתוני המודיע ויתד ישימו כל יום בענק בכותרות הראשיות את מספר החולים העדכני ומספר הנפטרים גם מהארץ וגם מהעולם .
זה יכול להגביר מאד את המודעות לקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:06 לינק ישיר 

שכחתי לציין באפשרות א' שרבני הקהילות ייצרו קשר עם אנשיהם ויסבירו להם בפרוטרוט. בין אם מדובר על מסכות, ובין אם על חובת דווח על תסמינים. בהרבה קהילות יש וואטסאפ קולי פנימי. צריך להעביר דרכו מסרים כשהדובר כמובן יהיה בעל הסמכות בקהילה- הרב/בן האדמו"ר/אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:08 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
יותר טוב אם עיתוני המודיע ויתד ישימו כל יום בענק בכותרות הראשיות את מספר החולים העדכני ומספר הנפטרים גם מהארץ וגם מהעולם .

נשלח מהאנדרואיד שלי

נחמד בשביל אי יציאה כללי, אבל לא אפקטיבי בשביל השמירה על הפרטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:10 לינק ישיר 

אפשרות ב': המודיע המבשר ויתד יחלקו חנם בתורנות את העתון בו מתפרסמות ההנחיות. ראשון המודיע שני המבשר שלישי יתד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:13 לינק ישיר 

נכון לעכשיו יש רבים שהולכים עם מסכה אבל לא כולם. רוצים להגיע למקסימום? שהעירייה תחלק מסכות פשוטות במעבר בין בנינים וכך למנוע התגודדויות. יש מספיק מתנדבים שיסכימו לפשוט על רחוב או שנים ולחלק כמה מסכות לכל בנין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 17:16 לינק ישיר 

מנהשורה כתב:

יו_טיוב כתב:

נחמד בשביל אי יציאה כללי, אבל לא אפקטיבי בשביל השמירה על הפרטים.

בשביל שישמרו על הכללים צריך דבר ראשון שיבינו ויפנימו את גודל הסכנה .

אנחנו לדוגמא מחוברים למדיה וכו' ואנחנו מקבלים און ליין בכל רגע מספרים של חולים ונפטרים זה מה שגורם לנו להזהר .

אלו שמנותקים מהמדיה לא מודעים לגודל הסכנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך לטפל בבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext