| נשלח ב-3/4/2020 10:01 |
|
| |
זוגות צעירים בקרית הרצוג בני ברק - בלי אוכל לשבת מאמא
המון המון זוגות צעירים גרים בפרדס כץ ובבני ברק,
חלקם בגלל שהאישה צעירה מאוד ולא יודעת לבשל מאכלי שבת
או שהיא מטופלת בכמה ילדים קטנים ואין לה יכולת להכין להם אוכל לשבת
נוהגים לקבל אוכל לשבת מההורים,
גם במצב הזה הם היו באים ומקבלים חבילה ארוזה עם אוכל לשבת,
המצור שעושה האלוף רומי נומה על העיר בני ברק,
משאיר זוגות צעירים כאלה בלי אוכל לשבת ! ! !
אף אחד לא חלם שלא תהיה אפשרות לנוע בתוך העיר בני ברק ! ! !
האלימות השלטונית תוביל מהר מאוד לכאוס ולמלחמת אחים
אגב: מזה פחדתי ולכן אני מעריך זה הכיוון של המצור על העיר,
שיוביל מהר מאוד להתמרמרות ולכעס בלתי נשלט ואחר כך לאלימות קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 10:37 |
|
| |
מפחידה אותי ההודעה שלך בעיקר בגלל שהיא מלמדת שאין לך מושג כמה המצב קשה ומסוכן. מה יגרום לך להבין? צילומי גופות חרדים מניו יורק בכמויות שאי אפשר לתאר? הודעות כאלה פשוט מפחידות אותי בניתוק שלהם מהעולם. ואתה עוד יחסית מהאנשים שחשופים לתקשורת ואמורים להבין יותר כמה המצב קשה. אתה באמת מתבכיין על ארוחות שבת שאולי לא יהיו טעימות כי הזוגות הצעירים לא טובים בבישול? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 10:53 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | מפחידה אותי ההודעה שלך בעיקר בגלל שהיא מלמדת שאין לך מושג כמה המצב קשה ומסוכן. מה יגרום לך להבין? צילומי גופות חרדים מניו יורק בכמויות שאי אפשר לתאר? הודעות כאלה פשוט מפחידות אותי בניתוק שלהם מהעולם. ואתה עוד יחסית מהאנשים שחשופים לתקשורת ואמורים להבין יותר כמה המצב קשה. אתה באמת מתבכיין על ארוחות שבת שאולי לא יהיו טעימות כי הזוגות הצעירים לא טובים בבישול? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כדי לפתור בעיה שאגרטל הפרחים היפים שלך עלול להסריח,
יש שתי פתרונות,
האחת להחליף מים כל יום,
השנייה לשבור את האגרטל ולזרוק את הפרחים היפים לפח.
האלוף רוני נומה בחר באופציה השנייה,
אלימות, סגר, כוח,
אם אין ברירה וצריך לסגור את העיר בני ברק,
תסגור את כל העיר, לא חלקים ממנה.
לא פותרים בעיה על ידי יצירת בעיה אחרת
אגב: דומני שלא מגיעה אספקה לעיר,
אני לא רואה מאות משאיות שנוסעות בעיר,
מה שהיה קורה כל יום שישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:20 |
|
| |
לה''ו. אלי ו. זה בסה''כ דף מסרים. שיהיה לו לבריאות. אתה רוצה שגם מקריאי דף המסרים יצאו לחל''ת?! זה עוד 20% אבטלה. גם כך הגיע ל25% ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:24 |
|
| |
לה''ו. וזה עוד בעיה ענקית במגזר. פען היו מלמדים את הבנות כלכלת הבית. מאז שהתחילו לסחוט דירות מכל שווער, זה כולל לפחות שנה אוכל ושאר ירקות על חשבון ההורים. עכשיו, שיביאו לאברך החמד, ועקרת הבית עם הידיים הענוגות שקית תפו''א, גזר, עוף, דג, אורז, ויחד שיעשו ניסיון ותהיה ותעיה, ויצא שלום בית!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:30 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| אלי_ו כתב: |  | מפחידה אותי ההודעה שלך בעיקר בגלל שהיא מלמדת שאין לך מושג כמה המצב קשה ומסוכן. מה יגרום לך להבין? צילומי גופות חרדים מניו יורק בכמויות שאי אפשר לתאר? הודעות כאלה פשוט מפחידות אותי בניתוק שלהם מהעולם. ואתה עוד יחסית מהאנשים שחשופים לתקשורת ואמורים להבין יותר כמה המצב קשה. אתה באמת מתבכיין על ארוחות שבת שאולי לא יהיו טעימות כי הזוגות הצעירים לא טובים בבישול? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש שתי פתרונות,
האחת להחליף מים כל יום,
אלימות, סגר, כוח,
|
|
מה שמסריח כרגע זה גופות יהודים שהלכו לבית עולמם, לא פרחים. אתה באמת לא ראית את התמונות מברוקלין? מה אתה חושב, שבבני ברק עמידים יותר למגיפה מאשר בברוקלין? אנשים בכל הארץ כבר סגורים בבתים 3 שבועות. חלק גדול מהם איבדו את העבודה. הם מסתכלים על ב"ב ויפו וזועמים. הם לא מבינים איך קודחים חור בספינה. הם לא מבינים איך הם עצרו את חייהם ובבני ברק צוחקים וממשיכים כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
שיאכלו לחם וגבינה. מה קרה?
|
|
|
|
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. וזה עוד בעיה ענקית במגזר. פען היו מלמדים את הבנות כלכלת הבית. מאז שהתחילו לסחוט דירות מכל שווער, זה כולל לפחות שנה אוכל ושאר ירקות על חשבון ההורים. עכשיו, שיביאו לאברך החמד, ועקרת הבית עם הידיים הענוגות שקית תפו''א, גזר, עוף, דג, אורז, ויחד שיעשו ניסיון ותהיה ותעיה, ויצא שלום בית!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאיפה עכשיו ביום שישי הם יביאו את כל המצרכים הללו?
מכמה מכולות בודדות שיש בקריית הרצוג או בפרדס כץ?
את רוב הקניות הם עושים בבני ברק !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:39 |
|
| |
ברכל ונתיב החסד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:41 |
|
| |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:46 |
|
| |
| מנהשורה כתב: |  | | ברכל ונתיב החסד. |
|
3 סניפים קטנים של נתיב החסד וסניף אחד קטן של ברכל לא יכולים לשרת 40,000 תושבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 11:56 |
|
| |
בא לא נסחף. אם יקנו את המינימום כולם יסתדרו. 3 סניפים קטנים ועוד מכולות. ועוד מכירות שכונתיות וכדו'. תרגיע. ומקסימום שיאכלו לחם וגבינה. וממתקים מפורים. הם לא ימותו ברעב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 12:13 |
|
| |
..
| אלי_ו כתב: |  | | רעיונוביץ כתב: |  |
|
יש שתי פתרונות,
האחת להחליף מים כל יום,
אלימות, סגר, כוח,
|
|
מה שמסריח כרגע זה גופות יהודים שהלכו לבית עולמם, לא פרחים. אתה באמת לא ראית את התמונות מברוקלין? מה אתה חושב, שבבני ברק עמידים יותר למגיפה מאשר בברוקלין? אנשים בכל הארץ כבר סגורים בבתים 3 שבועות. חלק גדול מהם איבדו את העבודה. הם מסתכלים על ב"ב ויפו וזועמים. הם לא מבינים איך קודחים חור בספינה. הם לא מבינים איך הם עצרו את חייהם ובבני ברק צוחקים וממשיכים כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אנשים בכל הארץ סגורים ? ממש לא נכון, אין אוירת יום כיפור בכבישים, תסתכל בכל כבישי הארץ, ויש בהחלט תנועה, בוא אתי עכשיו לרחובות תל אביב רעננה ואשקלון, ונראה אם יש שממה או תנועה, מה יועיל הסגר ? זה הרי לא ימנע את ההתפרצות הגדולה שעלולה לבא בבני ברק, אתה באמת רוצה להגיד לי שזוגות בשנה ראשונה או עם ילד אחד ישבו ביחידת הדיור שלהם ויערכו ליל הסדר ? אני לא רואה את זה קורה, וצריך לחשוב על מתווה אחר מוסכם מראש, אחרת יהיה תוהו ובוהו בליל פסח, זוגות ילכו להוריהם, שוטרים יעצרו אותם לתשאול, יתחילו צעקות 'שאבעס' , כל אחד יגיד שבשביל קדושת החג אין לו תעודת זהות והוא לא מוכן להזדהות, או ששוטרים יעצרו זוגות ויורו להם להסתובב חזרה לביתם, הזוגות יצעקו שאין להם בבית כלום, במוצאי החג נשמע על מאות אברכים ונשותיהם שנעצרו בליל החג, והבלאגן רק יתחיל, כבר עכשיו יש זוגות שמתנחלים אצל ההורים עד אחרי החג מחשש שהם יתקעו בביתם הקט לחג, צו השעה לחשוב הרגע על מתווה מסודר !
תוקן על ידי בונדמן ב- 03/04/2020 12:13:57
תוקן על ידי בונדמן ב- 03/04/2020 12:15:13
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 12:28 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | רעיונוביץ כתב: |  |
|
יש שתי פתרונות,
האחת להחליף מים כל יום,
אלימות, סגר, כוח,
|
|
מה שמסריח כרגע זה גופות יהודים שהלכו לבית עולמם, לא פרחים. אתה באמת לא ראית את התמונות מברוקלין? מה אתה חושב, שבבני ברק עמידים יותר למגיפה מאשר בברוקלין? אנשים בכל הארץ כבר סגורים בבתים 3 שבועות. חלק גדול מהם איבדו את העבודה. הם מסתכלים על ב"ב ויפו וזועמים. הם לא מבינים איך קודחים חור בספינה. הם לא מבינים איך הם עצרו את חייהם ובבני ברק צוחקים וממשיכים כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי אנשים בכל הארץ סגורים ? ממש לא נכון, אין אוירת יום כיפור בכבישים, תסתכל בכל כבישי הארץ, ויש בהחלט תנועה, בוא אתי עכשיו לרחובות תל אביב רעננה ואשקלון, ונראה אם יש שממה או תנועה, מה יועיל הסגר ? זה הרי לא ימנע את ההתפרצות הגדולה שעלולה לבא בבני ברק, אתה באמת רוצה להגיד לי שזוגות בשנה ראשונה או עם ילד אחד ישבו ביחידת הדיור שלהם ויערכו ליל הסדר ? אני לא רואה את זה קורה, וצריך לחשוב על מתווה אחר מוסכם מראש, אחרת יהיה תוהו ובוהו בליל פסח, זוגות ילכו להוריהם, שוטרים יעצרו אותם לתשאול, יתחילו צעקות 'שאבעס' , כל אחד יגיד שבשביל קדושת החג אין לו תעודת זהות והוא לא מוכן להזדהות, או ששוטרים יעצרו זוגות ויורו להם להסתובב חזרה לביתם, הזוגות יצעקו שאין להם בבית כלום, במוצאי החג נשמע על מאות אברכים ונשותיהם שנעצרו בליל החג, והבלאגן רק יתחיל, כבר עכשיו יש זוגות שמתנחלים אצל ההורים עד אחרי החג מחשש שהם יתקעו בביתם הקט לחג, צו השעה לחשוב הרגע על מתווה מסודר !
תוקן על ידי בונדמן ב- 03/04/2020 12:13:57
תוקן על ידי בונדמן ב- 03/04/2020 12:15:13 |
|
לא נכון מה שכתבת אני מכיר המון זוגות שנה ראשונה שנשארים ביחידת דיור לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 12:30 |
|
| |
1. אני שמעתי ברדיו תלונה הפוכה שהסופרים הגדולים של הבניברקים בפרדס כץ....
2. אצל החילונים אמרו שסגירת המסעדות זה גזר דין מוות על האשכנזים אז עכשיו האשכנזים החרדים אכלו אותה..
3. יש סרטון שרץ בווצאפ שחרדי מברוקלין אומר שהוא מרגיש כמו הפולנים שהגיעו להונגריה והזהירו אותם על הנאצים והם סירבו להאמין אולי כדאי שיקרינו אותו בב"ב על מסכי ענק והבניברקים יבינו שהגפילטע פיש של אמא זה הדאגה האחרונה שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 13:05 |
|
| |
מצטער אבל הטענה מוצדקת. לרגע לא אמרו שיבודדו בין השכונות אלא רק את העיר. אחרת היו נערכים התושבים אחרת. זה שנוח למשטרה להציב מחסום בכניסה לרבי עקיבא, ולא לעצור לאורך זבוטינסקי, לא מתיר לבודד שכונה מכל העיר ללא החלטה מפורשת כזאת של משרד הבריאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|