שאח של חבר טוב שלי קיבל קורונה ויצא למלון. גיסתו והילדים שנכנסו לבידוד התחננה לקבל מזון מפיקוד העורף (זה דרך העירייה). ולא קיבלה. חבר שלי חדר לבני ברק דרך הגשר להולכי רגל של האוניברסיטה בר אילן. וקנה לה בבני ברק הכל. לולא כן. השם ישמור.
לצערינו המאכרים העירוניים לקחו את המושכות. ומקורבים שבמשפחתם אין חולים. קיבלו חבילות אוכל !!
שאח של חבר טוב שלי קיבל קורונה ויצא למלון. גיסתו והילדים שנכנסו לבידוד התחננה לקבל מזון מפיקוד העורף (זה דרך העירייה). ולא קיבלה. חבר שלי חדר לבני ברק דרך הגשר להולכי רגל של האוניברסיטה בר אילן. וקנה לה בבני ברק הכל. לולא כן. השם ישמור.
לצערינו המאכרים העירוניים לקחו את המושכות. ומקורבים שבמשפחתם אין חולים. קיבלו חבילות אוכל !!
כולנו יודעים בדיוק ידי מי מגועלות בדמי של היהודי הזה.
נשלח ב-13/4/2020 06:44
משום מה נראה לי שמדובר בקדימון לקמפיין התרמה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/04/2020 06:50:10
נשלח ב-13/4/2020 07:57
אני יכול להעיד שהכאוס מטורף. אני מכיר מקרים של קשישים חסרי מזון בביתם. והפניות למוקדים השונים מניבים אוכל ליום אחד במקרה הטוב. ומנגד, קשישים שיש להם כל טוב, משפחה תומכת, בית מלא מזון, ובלי שביקשו דבר וחצי דבר מקבלים מנות מוכנות בשפע. ואותם קשישים פשוט מעבירים את האוכל לשכנים שמסכימים לקחת את האוכל ולחפש מי זקוק לו.
חבל מאוד שרובינשטיין המלך הכסיל והשקרן, לא בקש מיעקב אשר לנהל את המשבר...
תוקן על ידי avishai323 ב- 13/04/2020 07:57:21
נשלח ב-13/4/2020 09:02
יו_טיוב כתב:
את עריית בני ברק מנהלים חבורה של אינטרסנטים בצורה שמנהלים שטעטעל
אתה מעליב את השטעטלאך. היו בהן ארגוני צדקה פעילים ומסודרים. זקנים בודדים לא הוזנחו שם. נערים שלא התאימו לחיידר וללימודים לא הוזנחו שם. בשטעטל הטיפוסית לא היו בלגן, התעלמות, הזנחה ורשעות כמו בבני ברק בניסן תש"ף. הלוואי על בני ברק השטעטל הטיפוסית של מזרח אירופה.
נשלח ב-13/4/2020 19:15
avishai323 כתב:
אני יכול להעיד שהכאוס מטורף. אני מכיר מקרים של קשישים חסרי מזון בביתם. והפניות למוקדים השונים מניבים אוכל ליום אחד במקרה הטוב. ומנגד, קשישים שיש להם כל טוב, משפחה תומכת, בית מלא מזון, ובלי שביקשו דבר וחצי דבר מקבלים מנות מוכנות בשפע. ואותם קשישים פשוט מעבירים את האוכל לשכנים שמסכימים לקחת את האוכל ולחפש מי זקוק לו.
חבל מאוד שרובינשטיין המלך הכסיל והשקרן, לא בקש מיעקב אשר לנהל את המשבר...
תוקן על ידי avishai323 ב- 13/04/2020 07:57:21
זה לא קשור לעירייה. זה בניהול ואחריות פיקוד העורף.