בית פורומים בחדרי חרדים

עד מתי השוטרים ימשיכו להתעלל בחסרי ישע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2020 08:02 לינק ישיר 
עד מתי השוטרים ימשיכו להתעלל בחסרי ישע

כן, אני יודע שיהיו שיתקוממו ויתקפו על ההשואה, אך לצערנו כשרואים את מבטי השנאה ומשווים זאת לתמונות מהעבר לבושתנו זה היינו הך.

https://www.bhol.co.il/news/1092896

נערך על ידי בחדרי חרדים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 08:10 לינק ישיר 

כל עוד שמתוכינו מישהו יחשןב שהם דואגים לנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 10:33 לינק ישיר 

כל עוד העצניקים ינסו לרצוח יהודים חפים מפשע וחסרי ישע. כן אני יודע שיש שיתקוממו על ההשוואה, אבל כשרואים שאין הבדל גדול בין העצניקים לשוטרים (השוטרים גרועים כמעט כמו העצניקים) לבושתנו זה כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 10:39 לינק ישיר 

ולפני שמישהו יתקומם עלי, חלילה לי מלכנות שוטרים יהודים כ'נאצים'. הם לפעמים מתנהגים ברשעות, באכזריות ובחוסר לב, אבל אין שום קשר לנאציזם. גם העצניקים, חלילה, לא נאצים. הם מתנהגים פעמים רבות ברשעות, באכזריות ובחוסר לב, אבל אין שום קשר לנאציזם. כל מה שבאתי לומר זה השוואה בין התעללות חד/רב פעמית של שוטרים מסוימים, לבין ההתעללות הקבועה של חלק/רוב העצניקים ביהדות החרדית, והצבת מראה מול פרצופו של פותח האשכול המשתייך לקבוצת הרוצחים העצניקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 10:42 לינק ישיר 

ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות. אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 10:45 לינק ישיר 

צר לי שאני לא רואה במקרה הזה ובתמונות הללו מבטי שנאה ולא משהו שמזכיר או קשור לנאצים, גם לא אלימות משטרתית מיוחדת. אף שהיה צריך לנהוג אחרת ברגע שהובן שמדובר באיש בעל מוגבלות.

אם כבר אני רואה בזה תעודת עניות לציבור שלנו שמתנהג כמו בעזה ורמאללה, תוך עליהום וצעקות נאצים לעבר שוטרים רק כי עצרו מישהו (כולנו יודעים שזה נהפך כבר לדפוס התנהגות לקרוא לשוטרים נאצים בכל פעם שהם לא באים טוב בעין). הלחץ אצל השוטרים בסיטואציה כזו מאוד מובן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 10:59 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות.אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו

השוטרים הירושלמים בעייתיים!
וזה לא מהיום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 11:23 לינק ישיר 

היה עכשיו משהו בנתיבות גם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 11:45 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות.אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו

בן כמה אתה?
אתה חושב שניסו שחם הוא יוצא מהכלל? או שהמצלמה היא היוצאת מהכלל במקרה שלו שהצליחה לצלם בלי להיתקע בשיניים של הצלם?
איפה אתה חי? בלהלה-לנד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 11:50 לינק ישיר 

יכולתם להצביע לפייגלין והייתם מקבלים בחירת מפקד המשטרה המקומית על ידי מועצת העיר.
תזכרו את זה בסבב דל"ת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 12:03 לינק ישיר 

לגבי ההוא מנתיבות לא הבנתי למה יצא מהבית לבוש בטלית.
אדון נכבד אתה לא אמור כלל לצאת מהבית לבוש בטלית. לאן בדיוק אתה הולך ככה ? בקיצור מגיע לך.

לגבי לא נורמלים אם אפשר לשמור עליהם בבית עדיף. אם לא אז להזהיר אותם ולהסביר להם כיצד להתנהג .אם גם זה לא אפשר אז אין מה לעשות ויקבלו את החינוך המתאים מהמשטרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 12/04/2020 12:04:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 12:22 לינק ישיר 

ברכת החמה. טמטום או אטימות.אין הגדרה יותר עדינה לתגובתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 12:37 לינק ישיר 

גם בעלי מוגבלות אמורים להשאר בבית. מה לא מובן בזה?
מי שלא יכול להכניסו למוסד סגור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:03 לינק ישיר 

ככלב השב על קיאו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:17 לינק ישיר 
ילד מפגר, כנראה זה אתה בסרטון.

מנהשורה כתב:
כל עוד העצניקים ינסו לרצוח יהודים חפים מפשע וחסרי ישע. כן אני יודע שיש שיתקוממו על ההשוואה, אבל כשרואים שאין הבדל גדול בין העצניקים לשוטרים (השוטרים גרועים כמעט כמו העצניקים) לבושתנו זה כך.

סתם דרך אגב, האם רבך ר' ירחמיאל גרשון היה לבד בחג?
או שכמו נתניהו לו מותר להפר את ההוראות????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עד מתי השוטרים ימשיכו להתעלל בחסרי ישע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext