אני מרגיש כלוא. תכננתי נסיעה לטיולים בחג. ואני לא יכול. ועוד מאיימים עלי בכליאה בדן פנורמה או בניר עציון.
אם ליצמן לא עוצר מיידית את הקורונה, יש לפתוח עצומה לקרוא לו להתפטר!!!
נשלח ב-13/4/2020 10:40
לנסוע לטיולים אף אחד לא יכול ועצם זה שאתה חושב על זה זה רק מסביר למה צריך "לכלוא" אנשים כמוך. אנשים שלא מבינים שהסגר הוא לטובתם. לי לא היה מפריע אם היו עושים סגר על השכונה שלי הדבר היחיד שהיה מפריע לי זה למה הגענו למצב שצריך סגר
נשלח ב-13/4/2020 10:44
הייתי הבוקר במניין מרפסות. השיגו ספר תורה וכל המחמירים הצטופפו לידו, 10 אנשים שאינם מאותה דירה. לחרדים רבים באמת שאין מודעות לסכנה וסביר להניח שאחוזי ההדבקה ימשיכו להיות גבוהים יותר מהממוצע. ואל תביאו ראיה מפארק הירקון או מהחוף, למרות שזה אסור ואולי נראה רע, הסיכון להדבק שם הוא אפסי.
יחצני שונאי החרדים עובדים כאן שעות נוספות!
אם עומדים סוהרים בכניסה לשכונות ולא נותנים לצאת להצטייד, זו כליאה לכל דבר!
את הנתונים המוכיחים שכליאת החרדים לא נעשתה משיקולים מקצועיים אלא על רקע שנאת הציבור החרדי ניתן למצוא בכל האתרים והעיתונות החרדית. נציגי הציבור כבר דשו בזה רבות. ומשרד הבריאות הודה כבר ב"טעות" שנעשתה ובכל שצריך לעשות שינויים ברשימת השכונות. כמובן שהם לא ממהרים להפסיק את כליאת החרדים. זה חרדים אז אין בעיה שיסבלו...
אם נציגי הציבור החרדים מאוהבים בכיסא ולא נלחמים בכליאת הציבור החרדי שישכחו מאיתנו בבחירות!
אם לא תופסק כליאת החרדים באופן מיידי, ביבי צריך לשכוח מהגוש החרדי שהוא חייב בשביל כל קואליציה עתידית!
נשלח ב-13/4/2020 10:50
עדייןבגלות כתב:
הייתי הבוקר במניין מרפסות. השיגו ספר תורה וכל המחמירים הצטופפו לידו, 10 אנשים שאינם מאותה דירה. לחרדים רבים באמת שאין מודעות לסכנה וסביר להניח שאחוזי ההדבקה ימשיכו להיות גבוהים יותר מהממוצע. ואל תביאו ראיה מפארק הירקון או מהחוף, למרות שזה אסור ואולי נראה רע, הסיכון להדבק שם הוא אפסי.
וכליאת הציבור החרדי הועילה משהו בשביל להפסיק תופעות כאלו שבשוליים?
נשלח ב-13/4/2020 10:53
למה רק ליצמן? מה עם דרעי וכל שרי שס? הרי זו החלטת ממשלה?
פתאום לא שומעים אף אחד?
נשלח ב-13/4/2020 11:01
יהודי חזק ומעניין.אתה קורא לליצמן להתפטר ובה בעת מאשים אחרים בשנאה לחרדים?ליצמן מבצע את המדיניות של הדרג המקצועי,ולו כבר תיק על "הראש" אתה רוצה שיאשימו אותו גם בהפרת אמונים?
נשלח ב-13/4/2020 11:06
אתה היסטרי, עוד ועוד אשכולות בגלל תחושת הכליאה שלך (או מסיבה אחרת?)
תירגע, אף אחד לא בכלא
נשלח ב-13/4/2020 11:16
כל מילה פנינה
יהודי_חזק כתב:
יחצני שונאי החרדים עובדים כאן שעות נוספות!
אם עומדים סוהרים בכניסה לשכונות ולא נותנים לצאת להצטייד, זו כליאה לכל דבר!
את הנתונים המוכיחים שכליאת החרדים לא נעשתה משיקולים מקצועיים אלא על רקע שנאת הציבור החרדי ניתן למצוא בכל האתרים והעיתונות החרדית. נציגי הציבור כבר דשו בזה רבות. ומשרד הבריאות הודה כבר ב"טעות" שנעשתה ובכל שצריך לעשות שינויים ברשימת השכונות. כמובן שהם לא ממהרים להפסיק את כליאת החרדים. זה חרדים אז אין בעיה שיסבלו...
אם נציגי הציבור החרדים מאוהבים בכיסא ולא נלחמים בכליאת הציבור החרדי שישכחו מאיתנו בבחירות!
אם לא תופסק כליאת החרדים באופן מיידי, ביבי צריך לשכוח מהגוש החרדי שהוא חייב בשביל כל קואליציה עתידית!
נראה כמה זמן יקח עד שהציבור החרדי יתעורר?
בינתיים מרגילים אותנו שמותר לעשות לנו הכל, ואנו שותקים ומקבלים זאת באהבה.
הנזק הוא כבר בלתי הפיך.
נשלח ב-13/4/2020 11:23
ירו_שלמי
יהודי_חזק כתב:
ליצמן אם אתה לא מסוגל להגביר את הסגר ככל הדרוש ע"מ להציל עוד נפשות בציבור החרדי - תתפטר!
נשלח ב-13/4/2020 11:35
הוא יתפטר, ומי שיבוא במקומו, מה יעשה לבני ברק??? נראה לכן ישחרר אותה??? פיכככככ
לכל מי שמרגיש כלוא, ומתגעגע לאבטיחים והקישואים במצרים
יחיאל גרינברג
מאמלק כאן הצעה גאונית לטיול עם הילדים בחול המועד: מחליטים על יעד בצפון או בדרום, נכנסים לאוטו בחניה, לא חייבים להתניע אבל אפשר. יושבים עם הילדים באוטו בחניה 3 שעות, למחמירים אפשר גם 5 שעות כדי לשחזר ממש נסיעה בפקקים. אפשר לריב כמו בנסיעה רגילה ואפשר לצאת פעם אחת להפסקת שירותים. כעבור 3-5 שעות יוצאים מהאוטו וממנגלים בגינה. חוזרים לאוטו ל3-5 שעות חזרה, אפשר להירדם ואפשר לריב כרגיל. יוצאים מהאוטו וחוזרים הבייתה לריב מי מתקלח ראשון. זה גאוני.
יחצני שונאי החרדים עובדים כאן שעות נוספות!אם עומדים סוהרים בכניסה לשכונות ולא נותנים לצאת להצטייד, זו כליאה לכל דבר!את הנתונים המוכיחים שכליאת החרדים לא נעשתה משיקולים מקצועיים אלא על רקע שנאת הציבור החרדי ניתן למצוא בכל האתרים והעיתונות החרדית. נציגי הציבור כבר דשו בזה רבות. ומשרד הבריאות הודה כבר ב"טעות" שנעשתה ובכל שצריך לעשות שינויים ברשימת השכונות. כמובן שהם לא ממהרים להפסיק את כליאת החרדים. זה חרדים אז אין בעיה שיסבלו...אם נציגי הציבור החרדים מאוהבים בכיסא ולא נלחמים בכליאת הציבור החרדי שישכחו מאיתנו בבחירות!אם לא תופסק כליאת החרדים באופן מיידי, ביבי צריך לשכוח מהגוש החרדי שהוא חייב בשביל כל קואליציה עתידית!
לא הצלחתי למצוא נתונים רשמיים אתה יכול להביא קישור בבקשה?