אף אחד לא חושב שהמשטרה מאוהבת בחרדים, אבל הם פשוט לא מעניינים כאשר על הכף חייהם של אנשים, כשצריך לעצור מגיפה מותר להשתמש בכל מי שיש לו יכולת לעזור. המשטרה טוענת שהו תלונות מצד שכנים על רעש חזק מידי, צריך לברר.
מה שהכי מצחיק הוא שרוב המגיבים נגד המשטרה והאנטישמיות הם אותם ניקים שבעד הפרת ההנחיות...
ומה שפחות מצחיק הוא כשאנשים מבינינו מתרגשים מאנשי השמאל שיצאו להגנת החרדים, אוי לנו כי נדמינו לערבים ולסודנים.. וכשם שההגנה על האחרונים אמיתית גם גם ההגנה על החרדים המסכנים בבני ברק..
נשלח ב-14/4/2020 13:35
אני נתקלתי אתמול בשוטר אוטואנטישמי שסירב לי להכנס לאיזור שבו אני גר בנימוק שהוא יחנך אותנו. הוא לא זה שיחנך אותנו. פשוט עברתי למחסום הבא ונכנסתי.
אך השוטרים (שהם בדרך כלל אנשים סוג ג' שלא התקבלו לשום עבודה) מגיעים לכזה מקום ונכנסים לבית דרך הגג כאחרוני הגנבים יכולים לגשת ולבקש יפה, שהדבר מפריע לשכנים, ולהנמיך את הווליום.
אך מצפיה בסרטון רואים איך השוטר נכנס בסדיסטיות, כן כן בסדיסטיות, ומיד לוקח את המיקרופון ומושך בזעם את הכבלים מההגברה.
נשלח ב-14/4/2020 14:07
חיסול אלימות המשטרה:
המשטרה היא גוף הכרחי עבור ביטחונם של האזרחים. עם זאת, 'זהות' מגנה את האלימות המשטרתית ורואה בה תופעה פסולה. מתוך מכלול ההתנהגויות השליליות ש'זהות' מזהה בקרב השוטרים: חוסר אדיבות בסיסית, היטפלות לעוברי אורח בביצוע חיפושים ללא חשד סביר ועימותים אלימים ומיותרים עם אזרחים, המסתיימים לעתים קרובות מדי בהגשת תלונה על תקיפת שוטר נגד המתלונן. לאור זאת, 'זהות' מאמינה שיש לשקם את היחסים בין המשטרה לאזרחים וכצעד ראשון היא תעביר את הסמכות למינוי מפקד המשטרה לידי הקהילה. במציאות שכזו, מפקד המשטרה יחוש שהוא משרת את הקהילה שבה הוא פועל והאזרחים יתנו בו את האמון הראוי לו בהתאם.
תמשיכו להיות מטומטמים ולהגיד שהמשטרה איננה אנטישמית
מצטער לומר לך אבל אתה עושה לנו החרדים שירות רע קראתי את הצד השני - צידה של המשטרה, וראיתי את הצד השני של הסיפור שכנים התלוננו על הרעש החזק מידי של הרמקולים, המשטרה הגיעה והורתה להנמיך, והנמיכו, אבל אחרי שהמשטרה הלכה הם שוב הגבירו לעוצמות לא נורמליות והשכנים התלוננו שוב המשטרה עשתה את מה שהיא צירכה לעשות - להגן על חלק התושבים שנפגע וצריך להבין, כדי שמערכת הגברה תגביר היטב למרחקים כמו עד קצה הרחוב, צריך להגביר את הווליום של הרמקולים בצורה מטורפת שהשכנים הקרובים ממש סובלים מזה, הקירות רועדים מהבאסים
אז כן יש את צד תושבי השכונה שנהנים, ויש את דיירי הבנין שסובלים ממש, (הרבה יותר מסתם מנינים במרפסות)
לזה אני מתכוון שהשירות שלך רע, אתה עושה לנו לא טוב על הלב כשכל דבר הופך אותנו החרדים למסכנים, ואוי אוי כמה רוצים כל הזמן להרע לנו ולרדוף אותנו די כבר!
נשלח ב-14/4/2020 14:28
אני מעריך שזה שכנים מרמת גן הסמוכה שלא יכולים לשמוע חרדים שמחים
נשלח ב-14/4/2020 14:31
איפה הייתם כשהכו מתנחלים. עצרו אותם. הטרידו אותם מינית. גירשו אותם מהבתים והשאירו חורבן. כשנרצחו ונטבחו.
חרדים לא מכירים את המושג סולדריות. חיים בתוך בועה של גטו
ראשית זה תלונה על רעש אחרי שהמשטרה הגיעה למקום וביקשה להנמיך את הווליום הם הנמיכו ואז הגבירו שוב לאחר שהשוטרים עזבו ואז השכנים התלוננו שוב השוטרים הגיעו והמרעישים התעלמו מהדפיקות בדלת על אף שהם ראו שהשוטרים שבו לכן השוטר נכנס מהמרפסת וזה חוקי ואת החלק של הסיום שלא הבאת פה שבו אחרי שזה הונמך סיימו את התפילה כאשר גם חלק מהשוטרים התפללו איתם