| נשלח ב-15/4/2020 21:19 |
|
| |
"זעזוע ושאט נפש מעשרות תגובות שמזדהות עם ירון לונדון"
שומו שמים!
היתכן שעוכר ישראל פער את פיו על מרן שר התורה, והנה הוא זוכה לגיבוי בעשרות תגובות בפורום חרדי?
היתכן ש"אפשר להירגע" וכל אותן תגובות משתייכות אך ורק לחילונים אפיקורסים ויוצאים בשאלה (איך לא?), או שמא לבושתנו ולחרפתנו מדובר דווקא בחרדים מבטן ומלידה שיש להם 'ניקים פעילים' בפורום שמרגישים בטוח לומר את אשר על ליבם רק בתגובות אנונימיות, במקום להגיב ב'ניקים' בכדי להימנע מהתמודדות עם מסע הצלב של 'תלייני ההשקפה' הידועים של הפורום' (כנהוג)?
את התשובה אני משאיר לכם...
https://www.bhol.co.il/news

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 15/04/2020 22:11:06
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 21:28 |
|
| |
אז זה הסיפור שלך? חרדי צבוע מחופש במעטה חרדי, שביומיום סותם את הפה ומגיע לפורום להוציא פורקן מאחורי ניק?? אתה מגעיל אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 21:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:30 |
|
| |
זוטא אתה באמת אדם משועמם . שקוף שאתה נכנסת והגבת ברציפות בשביל לצלם מסך , הרי אין הגבלה על מספר תגובות . כשאני רואה את כל זה אני כבר לא כועס עליך , אני הרבה יותר מרחם ... כי אם החיים שלך הם הפורום פה . כי החיים במציאות לא היטיבו איתך ואתה שופך פה את המרירות שלך על העולם ועל הבורא ואפילו על היקום ... ועכשיו ברצינות ולא בקטע של עקיצה לך לפסיכולוג תוציא אצלו את כל הצרות שעברת בחיים זה יעזור לך הרבה יותר מאשר לשבת פה ימים ולילות ולהוציא פה את הרעל שהצטבר בליבך שנים ארוכות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:34 |
|
| |
ירון לונדון אינו כוס התה שלי, אבל ברמת העיקרון הוא צודק אלא שהיו צריכים לספר לו שמי שאחראי על ההוראות חסרות האחריות משר התורה, זה לא שר התורה (שכידוע אינו מודע למגיפה, וגם אם כן, לא היו לו הנתונים של הסכנות וההנחיות של משרד הבריאות ומה עומד מאחוריהן בכדי לקבל החלטה) אלא סביבתו הקרובה שעושה בו שימוש ציני, אכזרי, וכעת גם מסוכן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:39 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | זוטא אתה באמת אדם משועמם .
שקוף שאתה נכנסת והגבת ברציפות בשביל לצלם מסך , הרי אין הגבלה על מספר תגובות .
|
|
וגם אין הגבלה לטמטום האנושי...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:44 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  | זוטא אתה באמת אדם משועמם .
שקוף שאתה נכנסת והגבת ברציפות בשביל לצלם מסך , הרי אין הגבלה על מספר תגובות .
|
|
וגם אין הגבלה לטמטום האנושי... |
|
זוטא בלי לעקוץ . תחשוב ברצינות על מה שכתבתי לך לגבי פסיכולוג זה יעזור לך הרבה וירפא לך את הנפש . מהכתיבה שלך רואים שהחיים לא הייטיבו איתך ואתה מריר על העולם כולו תמצא מקום לפרוק את זה אבל שגם תועיל לך הפריקה זה רק פסיכולוג . לא פורום של שנואי נפשך . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:54 |
|
| |
לא הבנתי, מה האינטרס של יענקי?? איפה זה מקדם אותו? זה נראה שמפחדים לדבר על רב חיים, אז מוצאים שעיר לעזאזאל... רב חיים מאמין שתורה זה מעל הכל, וזה מה ששומר, וזה הכי חשוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:57 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ירון לונדון אינו כוס התה שלי, אבל ברמת העיקרון הוא צודק אלא שהיו צריכים לספר לו שמי שאחראי על ההוראות חסרות האחריות משר התורה, זה לא שר התורה (שכידוע אינו מודע למגיפה, וגם אם כן, לא היו לו הנתונים של הסכנות וההנחיות של משרד הבריאות ומה עומד מאחוריהן בכדי לקבל החלטה) אלא סביבתו הקרובה שעושה בו שימוש ציני, אכזרי, וכעת גם מסוכן. |
|
אכן, אם ישנם מנהלי תלמודי תורה והורים שאמרו בפה מלא למצלמות הטלוויזיה שהם לא סוגרים בגלל הוראת שר התורה, הווי אומר לשיטתם של רבים וטובים (כמדומני רוב הציבור הנבער) מדובר בהוראה שיצאה מפי הגבורה ממש, ופשיטא שמבחינתם כל טענה שמרן שר התורה הנו ישיש חסר ישע ושבוי בידיו של הפושע יענקוש הינה "כפירה בעיקר" ממש... אז איך ניתן לצפות מאדם חילוני שיתוודע לאמת המרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 22:59 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | לא הבנתי, מה האינטרס של יענקי?? איפה זה מקדם אותו? זה נראה שמפחדים לדבר על רב חיים, אז מוצאים שעיר לעזאזאל... רב חיים מאמין שתורה זה מעל הכל, וזה מה ששומר, וזה הכי חשוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש בעיה עם מה שאתה כותב שהרי בשלב מאוחר יותר, גם ר' חיים הצטרף לאחרים, ונאמר בשמו שמי שאינו שומע לדברי הרופאים יש לו דין רודף. האם זה אומר שהוא הפסיק להאמין שתורה מעל הכל? הפסיק להאמין שתורא מגנא ומצלא, וששומר מצווה לא יידע דבר רע?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 23:06 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא הבנתי, מה האינטרס של יענקי?? איפה זה מקדם אותו? זה נראה שמפחדים לדבר על רב חיים, אז מוצאים שעיר לעזאזאל... רב חיים מאמין שתורה זה מעל הכל, וזה מה ששומר, וזה הכי חשוב
יש בעיה עם מה שאתה כותב שהרי בשלב מאוחר יותר, גם ר' חיים הצטרף לאחרים, ונאמר בשמו שמי שאינו שומע לדברי הרופאים יש לו דין רודף. האם זה אומר שהוא הפסיק להאמין שתורה מעל הכל? הפסיק להאמין שתורא מגנא ומצלא, וששומר מצווה לא יידע דבר רע?
|
|
נזכיר שאחד מתלמידיו של שר התורה (הרב גנוט) כתב בארוכה תשובה מפורטת ולפיה רבי חיים ידע כבר אז כי מדובר במגיפה אלא שהוא סובר שלימוד בבית המדרש בשעת מגיפה אינו נחשב בגדר מכניס עצמו למקום סכנה...
נמצאנו למדים (לפי גרסת תלמידו של שר התורה) שמרן שר התורה טעה בדבר שבעובדה (בדיני נפשות) וחזר בו...
ואנה אנו באים!
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3163462
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 23:15 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | ירון לונדון אינו כוס התה שלי, אבל ברמת העיקרון הוא צודק אלא שהיו צריכים לספר לו שמי שאחראי על ההוראות חסרות האחריות משר התורה, זה לא שר התורה (שכידוע אינו מודע למגיפה, וגם אם כן, לא היו לו הנתונים של הסכנות וההנחיות של משרד הבריאות ומה עומד מאחוריהן בכדי לקבל החלטה) אלא סביבתו הקרובה שעושה בו שימוש ציני, אכזרי, וכעת גם מסוכן.
אכן, אם ישנם מנהלי תלמודי תורה והורים שאמרו בפה מלא למצלמות הטלוויזיה שהם לא סוגרים בגלל הוראת שר התורה, הווי אומר לשיטתם של רבים וטובים (כמדומני רוב הציבור הנבער) מדובר בהוראה שיצאה מפי הגבורה ממש, ופשיטא שמבחינתם כל טענה שמרן שר התורה הנו ישיש חסר ישע ושבוי בידיו של הפושע יענקוש הינה "כפירה בעיקר" ממש... אז איך ניתן לצפות מאדם חילוני שיתוודע לאמת המרה? |
|
בהחלט
שילוב של ניצול ציני מסוכן ואכזרי של סביבתו הקרובה, עסקנים, פוליטיקאים, ושאר בעלי אינטרסים (כולל יחצנים ואנשי תקשורת חרדים) שניצלו ומנצלים את האיש הזה שספון כולו בד' אמות של הלכה, לדברים שאינו מתעניין ואינו מבין בהם, וגם אם מבין, לא מציגים לו נתונים, אלא "מזמינים תשובות" כלבבם הרע, יחד עם זה שהפכו אותו בשנים האחרונות למישהו שהוא בדרגה אחת מעל הקב"ה, ואילפו ואנסו את הציבור לקבל את זה כגזירת אורייתא. כל עוד זה עבד לטובתם (ונגד אחרים), הם נהנו מזה ואף פעם לא ביקרו את עצמם, כעת כשזה פגע בהם, חלקם מתחיל לשאול שאלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 00:21 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | אז זה הסיפור שלך? חרדי צבוע מחופש במעטה חרדי, שביומיום סותם את הפה ומגיע לפורום להוציא פורקן מאחורי ניק?? אתה מגעיל אותי
סניגורן של הפדופילים החרדים מדבר על צביעות...

|
|
טמבל אנאלפבית תמונת המסך שהבאת מוכיחה שכתבתי נגד פדופילים חרדים, כתבתי בדיוק ההיפך, ש"נשמע מכאן כאילו החרדים לטובת פדופילים" אתה כזה אנאלפבית דיסלקטי שאתה אפילו לא מבין מה אתה מצטט כתבתי שחרדים מטפלים במו ידיהם בפדופילים ושוברים להם את העצמות
ואולי תסביר לי למה אתה כל כך שנוא כאן בפורום? תראה איך ציבור שלם רוצה אותך בחוץ, בעוד היתר פשוט הפסיקו לכתוב כאן בגלל אנשים מעצבנים מטרידנים מסוגך
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 16/04/2020 00:22:30
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 19:30 |
|
| |
momeir
| נוירולוג כתב: |  | ירון לונדון אינו כוס התה שלי, אבל ברמת העיקרון הוא צודק אלא שהיו צריכים לספר לו שמי שאחראי על ההוראות חסרות האחריות משר התורה, זה לא שר התורה (שכידוע אינו מודע למגיפה, וגם אם כן, לא היו לו הנתונים של הסכנות וההנחיות של משרד הבריאות ומה עומד מאחוריהן בכדי לקבל החלטה) אלא סביבתו הקרובה שעושה בו שימוש ציני, אכזרי, וכעת גם מסוכן. |
|
העניין הוא שהציבור מאמין בפשטות שלגר"ח קנייבסקי שליט"א יש רוח הקודש. בגלל כח תורתו העצום, לכן אין מצב שהוא ייכשל. מהשמים לא נותנים לדבר כזה לקרות. אדרבה! כל מה שיוצא מפיו זה כמו מפי הגבורה. הוא מייצג את רצון ה'. את התורה הקדושה. אם הגר"ח אמר לא לסגור תת"ים וישיבות. אז זה בדיוק מה שצריך לעשות. זה רצון ה'. יסוד האמונה וההויה החרדית היא שאין! אין מצב שמפיו תצא הוראה שאיננה רצון שמיים. לדידם לבוא ולהגיד שהגר"ח שליט"א כביכול " טעה " בגלל שהנכד הטעה אותו זה ממש כפירה. הגר"ח שליט"א לא יכול לטעות!
זה כמו להגיד לחסיד גור נדל"ן שהרב'ה שליט"א טעה כי היטעו אותו. זה בסיסי לגמרי שהצדיק, שהרב'ה שליט"א לא יכול לטעות!
תוקן על ידי momeir ב- 16/04/2020 19:32:09
|
|
|
|
|