|
|
| נשלח ב-16/4/2020 02:39 |
|
| |
הסגר על בני ברק לא יחודש בבוקר, העירייה תפנה חולים מהעיר לבידוד
בתום התייעצות טלפונית ממושכת בראשות ראש הממשלה, שר הבריאות, שר הפנים, השר לביטחון פנים וראש המל״ל הוחלט כי הסגר על בני ברק לא יחודש בבוקר. במקביל העירייה תעשה מאמץ עילאי עד יום ראשון בערב לפנות את החולים מהעיר לבידוד כדי למנוע המשך מקרי הדבקה. עוד הוחלט, כי התחבורה הציבורית בעיר לא תחודש למעט קו פנימי.
https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-760132
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 13:40 |
|
| |
14 ימים של העוצר בבני ברק נגרמו בגלל פאשלות של ליצמן רובינשטיין וינעקוש!! מקווה שביום פקודה אנשים יזכרו מי גרם לכל הכאוס ולא יצביעו עבור מי היה אחראי למחדל הנוראי !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 13:50 |
|
| |
ארנונה
הנה יצא המרצע מן השק האם אחוז התחלואה בבני ברק ירד דראסטית???? סתם הטילו סגר וכתם על עיר שלימה .. לא יכלו לטפל בתחלואה שם ללא כל היחצ הזה??? וברור שבעיקר לנציגי הציבור החרדי יש יד בפאשלה הזו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 13:53 |
|
| |
ארנונה
[quote]14 ימים של העוצר בבני ברק נגרמו בגלל פאשלות של ליצמן רובינשטיין וינעקוש!! מקווה שביום פקודה אנשים יזכרו מי גרם לכל הכאוס ולא יצביעו עבור מי היה אחראי למחדל הנוראי !! נשלח מהאנדרואיד שלי אף אחד לא יזכור , יוציאו לפני הבחירות קול קורא וכולם יצביעו לאותם נציגים, אין גם שום עניין להחליף את אותם נציגים כל עוד המפלגה הזו מתנהלת בצורה בה היא מתנהלת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 13:54 |
|
| |
הגעתי למסקנה בעקבות אשכול זה ודומיו המרובים בתקופה האחרונה, שמזל שהטיפשים הם כל כך טיפשים, שהם לא קולטים שבעצם התאמצותם לפרסם את הטיפשות המופלגת שלהם, הם מוכיחים בצורה חסרת תקדים כמה הם באמת טיפשים. ולא, לא התכוונתי למישהו מסוים - רבים ראויים לאצטלה מכובדת זו. התכוונתי לכל אחד ואחד מהם. הבעיה שלי היא רק, איך מזהים אנשים כאלה ביום יום ולא רק בניק בו הם חושפים את חכמתם המופלגה כל כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2020 14:05 |
|
| |
ארנונה
| hhaavv כתב: |  | הגעתי למסקנה בעקבות אשכול זה ודומיו המרובים בתקופה האחרונה, שמזל שהטיפשים הם כל כך טיפשים, שהם לא קולטים שבעצם התאמצותם לפרסם את הטיפשות המופלגת שלהם, הם מוכיחים בצורה חסרת תקדים כמה הם באמת טיפשים. ולא, לא התכוונתי למישהו מסוים - רבים ראויים לאצטלה מכובדת זו. התכוונתי לכל אחד ואחד מהם. הבעיה שלי היא רק, איך מזהים אנשים כאלה ביום יום ולא רק בניק בו הם חושפים את חכמתם המופלגה כל כך. |
|
אכן, רק חבל שכבודו הגאון לא רוצה לחשוף את שמו האמיתי כך נדע להעריכו כראוי לפי רום ערכו. ובכלל, מעניין מה לאדם גאון ומוכשר כמוך לחפש בביב שופכין זה??
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|