בית פורומים בחדרי חרדים

יעקב ריבלין, זו השנאה שהעבירה אותך על דעתך או הכסף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2020 00:19 לינק ישיר 
יעקב ריבלין, זו השנאה שהעבירה אותך על דעתך או הכסף?

מעבר לכך שזה שקר גס והכפשה מרושעת, ומעידים על כך אישי ציבור חילונים, דתיים וחרדים, כולל אלו שהם ברי פלוגתא שלו, שהוא עשה רבות הן ברמה הציבורית, והן אלפים רבים של אנשים, כולל חרדים (מכל הצבעים ומכל המינים) שפנו אליו אישית ונעזרו על ידו,
כעת החילונים שלא מכירים את מקצוע "העיתונות החרדית", וחושבים בטעות שיעקב ריבלין הוא עיתונאי, חוגגים על זה.

אז יעקב, לצד הדברים האחרים שהרווחת (לכאורה), הרווחת גם חילול ה', ועל מה? על הכפשות שקריות.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 24/04/2020 00:25:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 00:23 לינק ישיר 

נוירולוג,אינני מחסידיו של ליצמן. 
אך בנוגע ליעקב ריבלין. האיש אכן מזמן עבר על דעתו ודתו.
ולא בפעם הראשונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 00:32 לינק ישיר 

momeir כתב:
ולא בפעם הראשונה. 

אני מאמין שגם מי שליצמן אינו כוס התה שלו, לא חש בנוח מול הציוץ השקרי והבזוי הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 03:10 לינק ישיר 

הדאגה שלך לחילול ה' מוזרה קצת, אתה לא חושש לפרסם כאן  למרות שאם חילונים קוראים זה יהיה חילול ה'.

נ.ב. לא מכיר את רבלין ואני לא בטוח אם קראתי אי פעם משהו מפרי עטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 06:42 לינק ישיר 

לצערי אני עם רבלין בקטע הזה. יהיה לליצמן קשה מאד לעזור לחרדים שם. מחפשים אותו בכל פינה ואפילו על הדברים המינימליים המגיעים לנו יחפשו אותו בדיוק כמו הסיפור היום עם איקאה. זה לא תקופת אריק שרון ופורוש, אנחנו בזמנים אחרים לגמרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 07:42 לינק ישיר 

ומי אמר שזה חייב להיות ליצמן בתפקיד?
שיתכבד בועדת הכספים ושגפני ייקח את השיכון, או אפילו עדיף פרוש עם ניסיונו הרב שם, לטובת כ ו ל ם!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 08:48 לינק ישיר 

הדברים לא מגיעים על חלל ריק. ליצמן עובד רק בשביל גור. בדרך יש עוד יהודים שנהנים אז זה רק קצת מפריע לו. אם אותו אחד שנהנה הוא לא ראש בראש עם גור אז זה כבר הרבה מפריע לו. והוא יקלקל לו. ואיך אמר אלי ביר לפני ההרדמה ליצמן אדם רע מאוד ונקמן

תוקן על ידי אבאבאווער ב- 24/04/2020 08:49:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 09:52 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
ולא בפעם הראשונה. 

אני מאמין שגם מי שליצמן אינו כוס התה שלו, לא חש בנוח מול הציוץ השקרי והבזוי הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 10:19 לינק ישיר 

ליצמן עשה הרבה דברים טובים באופן כללי. ודברים טובים בכללי, עוזרים לכולם, לחרדים ולחילונים כאחד.
במשרד השיכון, אין אפשרות באמת לעזור לחרדים. צריך לעזור לכל תושבי המדינה, וכך יהיה הצלה גם לחרדים.
כולנו מקווים ומתפללים שליצמן יצליח לעזור שם לכולם יחד.

משרד השיכון אינו משרד הדתות. אסור לחלום בכלל על הקמת עיר לחרדים בזול, בלי מקבילות לחילונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 10:50 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אז יעקב, לצד הדברים האחרים שהרווחת (לכאורה), הרווחת גם חילול ה', ועל מה? על הכפשות שקריות.

בסוד נוירולוגים מי יעמוד: חילול ה', הכפשות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 10:57 לינק ישיר 
ירו_שלמי

נוירולוג כתב:

מעבר לכך שזה שקר גס והכפשה מרושעת, ומעידים על כך אישי ציבור חילונים, דתיים וחרדים, כולל אלו שהם ברי פלוגתא שלו, שהוא עשה רבות הן ברמה הציבורית, והן אלפים רבים של אנשים, כולל חרדים (מכל הצבעים ומכל המינים) שפנו אליו אישית ונעזרו על ידו,
כעת החילונים שלא מכירים את מקצוע "העיתונות החרדית", וחושבים בטעות שיעקב ריבלין הוא עיתונאי, חוגגים על זה.

לכך בדיוק הוא התכוון, הוא לא הרגיש שליח של הציבור החרדי דוקא (אולי של גור..), ואני לא אמור להצביע למי שדואג לכלל הציבור, כי החילונים בוחרים למי שדואג רק להם ולכן עליי לאזן לצד השני.

(את ליצמן אישית אני מעריך, הבעיה שלי היא עם הגישה של הגורים בכלל, הם מרגישים כמו עם נפרד, הכל זה 'אנ"ש', ונציגי הציבור שלהם הם או נציגי גור או נציגי העם, לא 'נציגי החרדים').).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 11:01 לינק ישיר 

התקוה של אלי ביר מתגשמת:

"תדעו לכם שיש אדם בשם ליצמן שאמור להיות שר בריאות לעם ישראל. אבל הוא אדם נקמן, אדם רשע. אני מקווה מאוד שלא יהיה שר בריאות בממשלה הבאה. הבן אדם הזה כבר כמה שנים לוחם נגד איחוד הצלה. אדם חרדי, אנחנו חלק גדול מהארגון שלנו אנשים חרדים – מוקיעים את הבן אדם הזה. במקום לדאוג לעם ישראל. אני אומר את זה מתוך מיטת חוליי. כואב לי הלב שאני מדבר נגד שר בריאות. אדם רע, שכל היום מחפש נקמות. אני כבר מכיר אותו הרבה שנים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 11:11 לינק ישיר 

לא רק ליברמן ויאיר לפיד עבר זמנו,

גם יעקב ריבלין עבר זמנו,

למעלה משנה שאני לא קורא את מה שהוא כותב,

משום שהוא כותב שטויות,

הוא מונע על ידי שנאות וחשבונות אישיים,

והוא פשוט לא מעניין בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 12:38 לינק ישיר 
גלאגוזים

נוירולוג כתב:
ולא בפעם הראשונה. 

ג"א מצטרף לאמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 14:08 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הדאגה שלך לחילול ה' מוזרה קצת, אתה לא חושש לפרסם כאן  למרות שאם חילונים קוראים זה יהיה חילול ה'.

נ.ב. לא מכיר את רבלין ואני לא בטוח אם קראתי אי פעם משהו מפרי עטו.

חלק מהתגובות כאן הן תגובות פבלוביות של שנאה, לא אתייחס לזה כעת,
אבל באשר לטענתך, העליתי ידיעה על משהו שפורסם ממילא (נחשפתי לציוץ הזה רק בעקבות חגיגות של חילונים על זה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2020 14:56 לינק ישיר 
momeir

רעיונוביץ כתב:

לא רק ליברמן ויאיר לפיד עבר זמנו,

גם יעקב ריבלין עבר זמנו,

למעלה משנה שאני לא קורא את מה שהוא כותב,

משום שהוא כותב שטויות,

הוא מונע על ידי שנאות וחשבונות אישיים,

והוא פשוט לא מעניין בכלל.

מסכים עם כל מילה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יעקב ריבלין, זו השנאה שהעבירה אותך על דעתך או הכסף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext