דוחות של אלפי שקלים יסדרו אותם יופי, חבורת האנרכיסיטים הבזויים (ואפשר שקו מחבר בין משתתפי הטיש ההמוני במא"ש בליל שביעי של פסח להתנהגות המופקרת של פורעי בית שמש) שפוגעים בשוטרים וחיילים ומתקהלים בצורה אסורה פוגעים בכולנו, דוחו"ת כספיים לרבים מהם ילמדו אותם שעל מעשיהם ייגבה מחיר כבד, נכון רבים מהם "ייתחכמו" בוודאי ולא יישלמו אבל החוב לא ייעלם ייתפח ויגיע לעיקולים ותסבוכות לזמן רב. לנכדים שלהם הם כבר יספרו שלא כדאי להתעסק עם הצייונים.
על מה אתה מדבר? האם אתה מתכחש לעובדה שבתל אביב כמעט אין נדבקים בשבוע האחרון, ואילו בבעלז התגלו עכשיו 40,בשל הטיש המטופש במחילה שנעשה בשביעי של פסח??
הרי אתה כל הזמן מטיף נגד הסגרים, שפוגעים לכולנו בשגרת החיים, האם אין צורך לטפל במי שגורם להארכת הסגר?
קודם כל, לא כל מה שאתה לא מבין ולא רגיל וזה לא חלק מהחיים שלך זה "מטופש"
שנית, צר לי לאכזב אותך, אבל אין בקרית בעלזא ארבעים נבדקים וגם לא ארבע, זה נתון שאתה יכול לבדוק בקלות.
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 28/04/2020 17:11:59
אני גם אוהב טישים, אבל בנסיבות של תקופה זו-זה בהחלט מטופש. לגבי כמות החולים בקריית בעלזא, אולי תספר לנו איפה אני יכול לבדוק בקלות? האם הכתבה פה מפוברקת? וא"כ, אנא הבא מקור לנתונים האמתיים לדעתך?
מה קשור בעלז לאשכול על פורעי בית שמש? נראה לי שזה כבר מחלה שצריך טיפול בבריאות הנפש
נשלח ב-28/4/2020 21:17
יו_טיוב כתב:
תמניא_אפי כתב:
נטפל קודם ברינה מצליח ובערוץ 12.
תושבי בית שמש פחות מסוכנים מהם.
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 28/04/2020 16:53:22
תושבי בית שמש הם הכי מסוכנים !
הם גורמים לחילונים לא לחבב אותנו ...
החילונים לא צריכים שיגרמו להם לשנוא!!
הם שונאים כי הם מקנאים!!
הם רואים את התא המשפחתי החרדי וזה בלבד מוציא אותם מדעתם!
נ.ב. החבר'ה מבית שמש רחוקים מלהיות צדיקים וצריכים טיפול וכן אחיהם שבמאה שערים. אבל יש סדר עדיפויות. וחוצמזה אינני רואה מסלול ברור איך לטפל בהם, משא"כ ברינה מצליח שצריכים להחרים כל מי שמפרסם בערוץ שלה, ומהר מאוד הם ירדו על הברכיים.