אחותך התחתנה עם ערבי.
אבל אין לי אחות.
את זה אתה כבר תצטרך להוכיח
מי יאמין לך
נשלח ב-29/4/2020 00:39
אם אני מבין למה אתה מתכוון, חבל לך להסתמך על זה ולהסיק מזה מסקנות
יש מקומות וודאיים באזור זה ששהו בהם חולי קורונה מאומתים, והם לא מופיעים במפה הזו.
נשלח ב-29/4/2020 00:42
א. אולי מישהו יכול סופסוף ללנקק את המפה המדוברת כי אני לא מוצא?
ב. בכל מקרה הבנתי שהמידע הרשמי של מ' הבריאות מתפרסם בד"כ 48 שעות לפחות אחרי שהוא מתקבל, וזה מה שגרם לסגר שהיה בטעות בירושלים...
נשלח ב-29/4/2020 00:45
מופיעים שם רק מקומות ציבוריים ששהו בהם חולי קורונה.
בתקופה האחרונה כמעט הכל סגור ולכן את חשיפה בחנויות או בתי כנסת.
בשכונה שלי היו עשרות חולי קורונה והופיעו רק 3 מיקומים של חשיפה באזור.
כך שזה לא אומר כלום.
כן מופיעים שם קניון רב שפע ושערי רווחה שזה באזור בעלזא.
נשלח ב-29/4/2020 00:57
בנוסף לכך, שחלק משמעותי מאיכון השב"כ הוא דרך הסמארטפון שאני מניח שנמצא בבעלזא באחוזים נמוכים הרבה יותר מהציבור הכללי
מהרגע שהם לא מרגישים טוב הם כלואים בבית ולא מדביקים וחלאס.
זה שהם לא נזהרו מראש ונדבקו, זה הבעיה שלהם. הם צריכים להיות מטומטמים לחשוב שהם לא הולכים להיבדק, והם לא מטומטמים. ידעו שיש חשש סביר ובחרו מרצונם להתעלם, חלק נדבקו עם סימפטומים חלק בלי ונגמר הסיפור.
תלמדו איך מייצרים פייק ניוז... https://www.ch10.co.il/news/589840/#.XqivIWhvbIU "עד כה ללא תיעוד חותך מצולם"... "ייתכן" ... וכך זה הפך להיות אמש לכותרת ראשית בכל האתרים והערוצים ה"חרדים". זו הרמה. בושה וחרפה. גילוי ניאות, מכיר אישית את יאיר שרקי, ואיני מאמין שזה ייצור מפרי מוחו. מעניין מי השחיל דרכו....
נשלח ב-29/4/2020 01:45
דקחר כתב:
תלמדו איך מייצרים פייק ניוז... https://www.ch10.co.il/news/589840/#.XqivIWhvbIU "עד כה ללא תיעוד חותך מצולם"... "ייתכן" ... וכך זה הפך להיות אמש לכותרת ראשית בכל האתרים והערוצים ה"חרדים". זו הרמה. בושה וחרפה. גילוי ניאות, מכיר אישית את יאיר שרקי, ואיני מאמין שזה ייצור מפרי מוחו. מעניין מי השחיל דרכו....
מהרגע שהם לא מרגישים טוב הם כלואים בבית ולא מדביקים וחלאס.
זה שהם לא נזהרו מראש ונדבקו, זה הבעיה שלהם. הם צריכים להיות מטומטמים לחשוב שהם לא הולכים להיבדק, והם לא מטומטמים. ידעו שיש חשש סביר ובחרו מרצונם להתעלם, חלק נדבקו עם סימפטומים חלק בלי ונגמר הסיפור.