| נשלח ב-7/5/2020 09:50 |
|
| |
בית ישראל - כל ה"סופרים" בלי מסכות!!!
נראה כאילו זו הוראה מגבוה.. פשוט לא יאומן. כל חובשי ה"סופר" אפילו בלי מסכה תלויה הסנטר.. שמים פס מוחלט! ממליץ לכולם, לא להכנס לשם, לא לקנות שם כלום. פשוט לוותר על ביקור באיזור בפנזה. ההמלצה היא גם לשוטרים. חבל על בריאותכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 09:55 |
|
| |
חוץ מעיתונאים כמובן להם משום מה מותר לראיין כל מי שהם ימצאו לנכון בלי מסיכה. עליהם לא חלים שום כללים. ואולי, בעצם, בגלל זה מתנזר גם מהתקשורת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 12:47 |
|
| |
טגב, התכוונתי כמובן לשכונהת "בית ישראל". לא לאולם או לחנות האוכל המוכרת.. ובאשר לעיתונאים, וגם חכי"ם שאתמול נראו מתגודדים בכנסת כשחלקם ללא מסכות כלל! כולל שר הבריאות, הקנס שלהם צריך להיות כפול! 1000 ש"ח על ה-500 שאזרח מקבל, ועדיין אני מנסה לשמור על חיי שלי. מי שרוצה למות, זו הבעיה שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 13:02 |
|
| |
פשוט הזוי כשדנים על מניינים או בית כנסת, יש צד לדיון על מידת הסיכון מול ההפסד של המצוות. אבל מסיכה זו זהירות מינימלית שלא באה על חשבון שום מצווה או מנהג. בהחלט הוכח שהיא יכולה להוריד את כמות ההדבקה. מי שלא הולך עם מסיכה, מוכיח שהוא חסר אחריות ומזלזל בחיי אדם בלי שום קשר ל'פרומקייט'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 13:07 |
|
| |
עדיין היו משוכנעים גם בקשר לכפפות עד שהשבוע משרד הבריאות המליץ לא להשתמש בכפפות כי זה גורם יותר הדבקה. סביר שמסיכה כן מגינה, על אף שישנם כאלו שטוענים שזה מקלקל בגלל שיש הרבה יותר מגע באיזור הפה והאף עם מסיכה מאשר בלי. אבל הכל לוטה בערפל, ולכן השומע ישמע והחודל יחדל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 13:25 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | עדיין היו משוכנעים גם בקשר לכפפות עד שהשבוע משרד הבריאות המליץ לא להשתמש בכפפות כי זה גורם יותר הדבקה. סביר שמסיכה כן מגינה, על אף שישנם כאלו שטוענים שזה מקלקל בגלל שיש הרבה יותר מגע באיזור הפה והאף עם מסיכה מאשר בלי. אבל הכל לוטה בערפל, ולכן השומע ישמע והחודל יחדל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תוסיף גילוי נאות שמבחינתך אין ענין להתייחס בכלל לקורונה, ולא נורא אם יחלו מאות אלפים וימותו אלפים כמו בארה"ב ואירופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:04 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
עדיין
היו משוכנעים גם בקשר לכפפות עד שהשבוע משרד הבריאות המליץ לא להשתמש בכפפות כי זה גורם יותר הדבקה.
סביר שמסיכה כן מגינה, על אף שישנם כאלו שטוענים שזה מקלקל בגלל שיש הרבה יותר מגע באיזור הפה והאף עם מסיכה מאשר בלי.
אבל הכל לוטה בערפל, ולכן השומע ישמע והחודל יחדל.
|
|
זה לא לוטה בשום ערפל, זה דבר שקל מאד לבדוק. בדקו את זה בסביבתם של חולים, ומצאו שפיזור הנגיף באוויר קטן כמעט ב-80%. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:06 |
|
| |
רופאים שמשתמשים תמיד במסכות, טענו מהרגע הראשון שכפפות זה רק מזיק, גם מסיכות עם פילטר, אבל מסיכות רגילות מועילות מאד. ולא צריך לזה מחקרי קורונה, לא סתם מסיכות n95 מכונות 'מסכות מנתחים' זה בדיוק בגלל שכבר שנים מנתחים משתמשים בהם כדי לא לזהם או להזדהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:28 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
רופאים שמשתמשים תמיד במסכות, טענו מהרגע הראשון שכפפות זה רק מזיק, גם מסיכות עם פילטר, אבל מסיכות רגילות מועילות מאד.
ולא צריך לזה מחקרי קורונה, לא סתם מסיכות n95 מכונות 'מסכות מנתחים' זה בדיוק בגלל שכבר שנים מנתחים משתמשים בהם כדי לא לזהם או להזדהם.
|
|
מסכות זה מה שהיה צריך לחייב מהרגע הראשון! יחד עם סגירת השמיים. היו פה הרבה הרבה פחות מתים וחולים, ולא היינו מגיעים לסגירת כל המשק, כמעט בוודאות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:32 |
|
| |
כפפות לא מזיקות, עובדה ממשיכים לנתח רק עם כפפות. אלא, השימוש בכפפות על ידי הציבור הרחב שאינו רגיל, בפרט ילדים שהכפפות לא למידותיהם, לא משיג את האפקט הנדרש.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:33 |
|
| |
ולשרה_בן
| תמניא_אפי כתב: |  | עדיין היו משוכנעים גם בקשר לכפפות עד שהשבוע משרד הבריאות המליץ לא להשתמש בכפפות כי זה גורם יותר הדבקה. סביר שמסיכה כן מגינה, על אף שישנם כאלו שטוענים שזה מקלקל בגלל שיש הרבה יותר מגע באיזור הפה והאף עם מסיכה מאשר בלי. אבל הכל לוטה בערפל, ולכן השומע ישמע והחודל יחדל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הסבירו לשוטה שהמסכה נועדה להגן על אחרים ולא על מי שחובש אותה אבל השוטה ככלב השב על קיאו חוזר על השקרים שלו בכל אשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 19:52 |
|
| |
ארנונה
| אךטובוחסד כתב: |  | נראה כאילו זו הוראה מגבוה.. פשוט לא יאומן. כל חובשי ה"סופר" אפילו בלי מסכה תלויה הסנטר.. שמים פס מוחלט! ממליץ לכולם, לא להכנס לשם, לא לקנות שם כלום. פשוט לוותר על ביקור באיזור בפנזה. ההמלצה היא גם לשוטרים. חבל על בריאותכם... שומר נפשו הפיסית והרוחנית נזהר מהאיזור הזה כל השנה, איזור בו כל דבר שמזוהה עם סדר וצדק אנושי בסיסי זר להם לחלוטין, כל מי שסייר בשכונה הזו פעם אחת, זוכה להבין כפשוטו את מאמר חז"ל : "לולא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו". נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 02:00 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | כפפות לא מזיקות, עובדה ממשיכים לנתח רק עם כפפות. אלא, השימוש בכפפות על ידי הציבור הרחב שאינו רגיל, בפרט ילדים שהכפפות לא למידותיהם, לא משיג את האפקט הנדרש. |
|
כפפות כן מזיקות, הן קולטות זיהום הרבה יותר מהידיים וכשלובשים אותם לזמן ארוך נוגעים איתם בפלאפון ובטעות בפה, זה גרוע יותר מהידיים עצמם. רחיצת ידיים בסבון לעיתים קרובות + אלכוג'ל למשטחים שהרבה נגעו בהם, יעיל הרבה יותר. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי עדייןבגלות ב- 08/05/2020 02:01:11 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|