בית פורומים בחדרי חרדים

חרדים נבערים! מגיע לכם!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2020 20:44 לינק ישיר 
חרדים נבערים! מגיע לכם!

כל זמן שתמשיכו לקרוא זבלונים שמוכנים למכור תמורת כסף את האמא שלהם ולפרסם בלי בושה כל שני וחמישי מודעות של נוכלים חשובים מאנ"ש (בהמלצת הרבנים כמובן), תמשיכו לשמוע שוב ושוב על סיפורי נוכלות מדהימים ויחודיים שמתרחשים משום מה בעיקר בקהילה החרדית...

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 07/05/2020 21:16:59

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 22:51 לינק ישיר 

מי ישמע עמדו אצלו בתור ... לא מאמין שחרדי אחד נורמלי התקשר אליו , מי שכבר נופל בפח של השטויות האלה, זה יותר חילונים....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 23:19 לינק ישיר 
ולשרה_בן

פסתםנחמד כתב:
מי ישמע עמדו אצלו בתור ... לא מאמין שחרדי אחד נורמלי התקשר אליו , מי שכבר נופל בפח של השטויות האלה, זה יותר חילונים....

נשלח מהאנדרואיד שלי

לכן הוא מפרסם בעיתונים חרדים, הוא יודע שהחילונים קוראים עיתונים חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 23:44 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

באמת נכון, רוב הלקוחות של כל מיני "באבות" למיניהם, מגידי עתידות, קוראים בקפה, רואים בכוכבים, הם חילונים גמורים, אבל זה לא מפריע למשמיצי החרדים כמו בבא זוטא לייחס את כל אלה לחרדים, ובקשר למודעות של ד"ר נתן בעתונות החרדית,אם מישהו רוצה לפרסם, כל עתון מפרסם מודעות בתשלום, ותוכן המודעה אינו משקף את הקו והדעה של העתון, ד"ר נתן מייצג רק את עצמו.  

ורגע אחד, במחשבה שניה בבא זוטא הביא צילום של מודעה, ומציין "שהמודעה פורסמה בעתנות החרדית" אני לא מאמין לו, בבא זוטא הביא פה איזה צילום של פלייר, זה לא אומר שזה התפרסם בעתונות החרדית, בבקשה שיתכבד ויספר לנו באיזה עתון חרדי זה פורסם.

תוקן על ידי אדרבא ב- 07/05/2020 23:49:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 00:11 לינק ישיר 

מהמודעה עולה שידיו רב לו גם בהיבט הטיפולי 
הוא מרפא קורונה גם באותה שיטה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2020 00:45 לינק ישיר 

ראיתי את הסרטון של החדשות.
לא הייתי קורא לו נוכל. כן הייתי קורא לו טמבל עגול ונבער שבאמת מאמין שיש לו "כוחות".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חרדים נבערים! מגיע לכם!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext