| נשלח ב-15/5/2020 04:14 |
|
| |
מי מארגן רשימה של כל מנדי החרדים בקרונה?
כפי שהוצע פה בימי מגיפת הקרונה
מי מרים את הכפפה ועושה רשימה שחורה של כל רוקדי הדם ומסמני החרדים?
כמו היולדת שזכתה לטלאי צהוב, הוא ההרחקה לחרדיות בבי"ח במרכז הארץ ואפילו הגדר ברמת גן.
זה הזמן להצביע ברגליים. דמנו אינו הפקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 07:41 |
|
| |
בלנ"ד אני בר"ג לא דורכת יותר! לא אפרנס את שונאינו ומנדנו!
אני מחכה לרשימה הזו וקודם כל ארצה לדעת לאיזה רשת שייך הבית מרקחת שסירבו שם למכור לבני ברקית. ישלהחרים את כל סניפי הרשת בארץ
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 08:40 |
|
| |
כמו כן צריך לערוך רשימה שמית של השכנים היקרים שהזמינו משטרה על מנין מתפללים בשדה הפתוח, והיו שהתקשרו למשטרה בשבת ובחגי פסח.
אותם צריך להחרים ולנדות ולסלקם מקרבנו, זה נראה לי חשוב יותר מחילוני אכול שנאה שמלעיטים אותו בתקשורת יומם וליל, לעומת בעלי חזות חרדית שהלשינו פשוטו כמשמעו על שכיניו מדלת לידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 09:00 |
|
| |
hhaavv
| איתות כתב: |  | כמו כן צריך לערוך רשימה שמית של השכנים היקרים שהזמינו משטרה על מנין מתפללים בשדה הפתוח, והיו שהתקשרו למשטרה בשבת ובחגי פסח. אותם צריך להחרים ולנדות ולסלקם מקרבנו, זה נראה לי חשוב יותר מחילוני אכול שנאה שמלעיטים אותו בתקשורת יומם וליל, לעומת בעלי חזות חרדית שהלשינו פשוטו כמשמעו על שכיניו מדלת לידו. |
|
אני הכנתי דווקא רשימה שמית של כל אלה שהסתובבו באזור בלי מסכות, ארגנו מניינים בניגוד להוראות וכו' וניסו לרצוח אותי ואת בני משפחתי על ידי צדקות מזוייפת. אגב, אחד מהמארגנים הללו חלה הוא ובני ביתו ופונה בעיצומה של שבת בטיפול נמרץ. רק לאחר הרבה תפילות, בין היתר של השכנים שעל בריאותם צפצף, בחסדי שמים - כנראה בגלל שעשה את כל זה בשוגג - ניצל לאחר כמה ימים בהם היה במצב קשה. לבי נוקף אותי למה לא הלשנתי עליו בזמן והצלתי אותו ואת כל השאר - כהוראת גדולי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 09:42 |
|
| |
אמנם מקובלנו מחז"ל שתמיד תהיה שנאת עם הארץ לתלמיד חכם. כך שעד ביאת גואל צדק תהיה שנאה לפחות מצד חלק מאחינו הטועים כלפי ציבור לומדי התורה ושומרי המצוות.
אבל, למה לתת להם תחמושת? למה לתת להם סיבות להגביר את השנאה ולהצדיק אותה? בכך אשמים כל אלו שמזלזלים בחיי אדם. שלא אכפת להם מחייו ובריאותו של הזולת. שמחללים שם שמים בפרהסיא. תמיד הציבור החרדי התהדר במעשי החסד שלו והדאגה הרבה לשלום הזולת, בייחוד בתחום הרפואה. והנה באים כל האנרכיסטים והחוליגנים, ומראים כמה חשוב להם הבין אדם לחבירו, כבוד שמים, ונשמרתם, וכו וכו
הגדירו זאת טוב באחד התגובות כאן בימים האחרונים, שבכל ציבור יש מי שלא שולט בתאוות שלו. ובציבור החרדי (אם ניתן להכליל בו מחללי שם שמים ורוצחים) יש מי שתאוות ליבו היא להפר כל כלל ולמרוד בכל סמכות. ולהראות איך הוא יותר חכם ומבין יותר מכל סמכות תורנית ומקצועית. הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מהעולם
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מלח_דק ב- 15/05/2020 09:42:22
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 13:38 |
|
| |
מנכ"ל קופ"ח מכבי, שבוע לפני פסח: יש בבני ברק תחלואה נסתרת של 38%, 75,000 חולים = לפחות 1200 ימותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 13:44 |
|
| |
מה עם קצת חשבון נפש וביקורת עצמית? אולי גם לנו יש חלק ברתיעה של הציבור הכללי מהחרדים? יש איזה איסור דאורייתא לעשות את זה?
נ.ב. הסיפור עם המדבקה הצהובה נופח מעבר לכל פרופורציה, הבעיה היחידה שם היתה חוסר רגישות בעניין הצבע, ואגב, זה קרה בבית חולים החרדי "לניאדו".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 14:38 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | מנכ"ל קופ"ח מכבי, שבוע לפני פסח: יש בבני ברק תחלואה נסתרת של 38%, 75,000 חולים = לפחות 1200 ימותו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 17:43 |
|
| |
חדשות 12, תל השומר
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:04 |
|
| |
אף אחד לא רשם את דרעי? (אזהרת ציניות)
ישי כהן @ishaycoen תקשיבו לאריה דרעי: "צריך לעשות חשבון נפש מעמיק מאוד בתוך הציבור שלנו. לצערי הרב, 70% מהחולים בכל מדינת ישראל - הם חרדים. אל תספור רק את ירושלים, בני ברק, ביתר, אלעד ומודיעין עילית. גם בתוך הערים האחרות, מי שמכיר את את הנתונים כמוני יודע שגם השכונות שם זה בעיקר חרדים".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 18:09 |
|
| |
שמיםפתוחים
| חריף_ומקשה כתב: |  | אף אחד לא רשם את דרעי? (אזהרת ציניות)
ישי כהן @ishaycoen תקשיבו לאריה דרעי: "צריך לעשות חשבון נפש מעמיק מאוד בתוך הציבור שלנו. לצערי הרב, 70% מהחולים בכל מדינת ישראל - הם חרדים. אל תספור רק את ירושלים, בני ברק, ביתר, אלעד ומודיעין עילית. גם בתוך הערים האחרות, מי שמכיר את את הנתונים כמוני יודע שגם השכונות שם זה בעיקר חרדים".
|
|
צודק מעולם לא הצבעתי לו
|
|
|
|
|
| |
חומר למחשבה סקר שערך הפרופ׳ קמיל פוקס לפני פחות מחודש: החרדים מדורגים במקום האחרון בסולם "התרומה להצלחת המדינה".
|
|
|
|
|
| |
לניאדו תל השומר בילינסון איכילוב גם מנהל מעייני הישועה התבטא לא יפה כלפי החרדים
יש להחרים אותם לאלתר וללכת לאוגוסטה ויקטוריה ומוקאסד
|
|
|