לא ברור מה קרה לו, אבל אמנון יצחק החליט להלחם כנגד כל העולם.
הוא יוצא כנגד הרב זמיר מארגון הדברות, יוצא נגד הרב יגאל כהן מארגון יביע אומר, יוצא כנגד רשימה ארוכה של רבנים חשובים מאד.
רב שמנסה ליצור כת של אנשים מסכנים שהולכים אחריו, ויוצא כנגד רבנים חשובים אחרים, יראת שמים אין לו
אני צועק על הבעייתיות שלו מאז הוא לחם בעיתונו ארבע כנפות נגד הטלפון הסלולארי הכשר הראשון, כבר אז ראיתי את הבעייתיות שלו ולצערי לרבים לקח שנים לתפוס זאת.
אני עוד זוכר את הקלטות שלו. הוא אף פעם לא היה חכם במיוחד. כולן היו נפתחות בשאלה: "בשביל מה באת לעולם?" וזה הרי שאלה רדודה להחריד. שהרי מהיכי תיתי שיש בכלל מטרה? קודם כל תוכיח את יסודות האמונה שיש בורא לעולם ויש מטרה לבריאה ואח"כ תשאל מה המטרה שלשמה נבראנו. באופן כללי, הוא היה רדוד להחריד. וגם היה קובע הרבה שטויות הן בנושאי חול והן בנושאים תורניים. אבל הוא היה סטאנדפיסט מעולה. השילוב שלו ביחד עם הטיפשים מהקהל ששאלו שאלות היה פנטסטי ומצחיק מאוד.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 02/06/2020 11:54:29
נשלח ב-2/6/2020 13:09
פלדלפי
חריף_ומקשה כתב:
אני עוד זוכר את הקלטות שלו. הוא אף פעם לא היה חכם במיוחד. כולן היו נפתחות בשאלה: "בשביל מה באת לעולם?" וזה הרי שאלה רדודה להחריד. שהרי מהיכי תיתי שיש בכלל מטרה? קודם כל תוכיח את יסודות האמונה שיש בורא לעולם ויש מטרה לבריאה ואח"כ תשאל מה המטרה שלשמה נבראנו. באופן כללי, הוא היה רדוד להחריד. וגם היה קובע הרבה שטויות הן בנושאי חול והן בנושאים תורניים. אבל הוא היה סטאנדפיסט מעולה. השילוב שלו ביחד עם הטיפשים מהקהל ששאלו שאלות היה פנטסטי ומצחיק מאוד.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 02/06/2020 11:54:29
היה מבלבל את האנשים עם רמב"ם קשה.. האם יש בורא לבורא אז מי ברא את הברואים מכאן שיש בורא לעולם... או או איי קח ציצית ... או או אייי תורידי את המכנסיים ..
יש אפילו רבנים שבנו את כל הקריירה שלהם מלהשמיץ רבנים אחרים וקהילות אחרות.. רבי אמנון ניסה לחקות אותם אבל לא הצליח כי הוא לא מקושר במקומות הנכונים ולא שייך לעדה הנכונה..
נשלח ב-2/6/2020 16:58
התופעה הזאת קיימת כמעט אצל כולם, אני תמיד נדהם מחדש כשאני שומע מרבנים מכובדים מחזירי בתשובה שאני שומע בהערצה את שיעוריהם, ולפתע באיזו הזדמנות הם משמיצים רבנים אחרים שגם הם עוסקים בהחזרה בתשובה, מה לעשות זה טבע האדם אומן שונא בני אומנותו, וגם הם לא מושלמים.