בית פורומים בחדרי חרדים

אברהם רובינשטיין קורא ליולדות להחרים את בית החולים תל השומר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2020 23:29 לינק ישיר 
אברהם רובינשטיין קורא ליולדות להחרים את בית החולים תל השומר

לטענתו, בית החולים תל השומר "לא האיר פנים לתושבי בני ברק בזמן הקורונה", בניגוד לבתי החולים בילינסון, איכילוב, לניאדו.

אז ברצוני להזכיר למר רובינשטיין, שגם בתי החולים בילינסון , איכילוב, ולניאדו "לא האירו פנים", אז אולי תקרא להחרים גם אותם?

בבילינסון היתה הנחיה לקחת בדיקת מטוש מכל תושב שמגיע מבני ברק
באיכילוב הפרידו יולדות שהגיעו מבני ברק
בלניאדו הדביקו מדבקה צהובה (היתה סערה גדולה סביב ה"טלאי הצהוב") ליולדת מבני ברק

ובכלל, למה להחרים רק את מחלקת היולדות? למה שאר המחלקות כן? בשיבא "לא האירו פנים" לא רק במחלקת יולדות.

תשלח את תושבי בני ברק לטיפולים וניתוחים בבתי החולים במזרח ירושלים ובנצרת עלית, הם האירו ויאירו פנים תמיד

ובכלל, מן הראוי שראש עיר שנתן דוגמה כל כך שלילית ברמה האישית והציבורית במה שקשור לקורונה בתחילת הדרך,  שיגלה קצת צניעות וישמור על זכות השתיקה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 10:41 לינק ישיר 

גם פרופ' מוטי רביד, מנהל בית החולים מעיני הישועה זכה להתקפה מצד רובינשטיין שבמקום להתנצל ולהודות בטעויות והרשלנויות שלו, בחר במתקפות על אחרים.
(במקרה של מעיני הישועה הוא לא מבקש להחרים את בית החולים או לפטר את המנהל).

תגובת פרופ' רביד:

פרופ' מוטי רביד מנהל ביה"ח מעיני הישועה בחצות בסקופים: "שמעתי את המתקפה של רה"ע נגדי, אני הייתי הראשון להתריע. חבל שרה"ע ממשיך להיות עקשן ולא מודה שהוא טעה וזה עלה בחיי אדם, רוב הרבנים מודים לי".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אברהם רובינשטיין קורא ליולדות להחרים את בית החולים תל השומר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext