| נשלח ב-4/6/2020 22:24 |
|
| |
הערב זה קורה!!! השיעור הייחודי של גאב"ד מרוקו

שידור חי הישר ממרקש שבמרוקו: הערב, יום חמישי, בשעה 21:30, יתקיים שיעור וידאו מיוחד מפי ראש אבות בתי הדין במרוקו, מנהיג קהילות 'שובה ישראל' בארץ ובעולם, האדמו"ר רבי יאשיהו פינטו שליט"א. השיעור יועבר בשידור חי כאן באתר 'בחדרי חרדים' וברשתות החברתיות.
השיעור הייחודי שיתקיים כאמור הערב יעסוק בהנהגות והמנהגים של קהילת 'שובה ישראל' לשבת קודש, כפי שערוך ומסודר בסידור ליום השבת מתורתו של האדמו"ר רבי יאשיהו פינטו שליט"א. הסידור עצמו נכתב לפני מספר שנים וכעת מבקש מנהיג 'שובה ישראל' לחזק את בני הקהילה מהעולם כולו, לדקדק בהנהגות הקדושות, כדוגמת, בגדי לבן בשבת קודש, עיטוף בטלית בתפילת המנחה של שבת, הנהגות הקידוש וכלל מנהגי השבת ומוצאי שבת. השיעור הערב וכלל השיעורים היומיים שמקיים האדמו"ר רבי יאשיהו פינטו שליט"א, מועברים בודיאו ממרוקו לכל העולם, דרך כלל הרשתות החברתיות, וכאן באתר 'בחדרי חרדים'. עד כה צפו בשיעורים היומיים מיליוני יהודים מכל העולם, והם הפכו להיות פופולארים ביותר בעת האחרונה. השיעורים מועברים בקונספט ייחודי של 'שאלות ותשובות', על פיו, הצופים שולחים קודם לכן שאלות הקשורות לכלל נושאי החיים ואת התשובות הם מקבלים על ידי הרב פינטו בעת השיעור. https://www.bhol.co.il/news/1106440
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 22:58 |
|
| |
לה''ו. שולח שאלות מכאן ברשות הראייבד שליטע. 1. אחרי שכבודו רשכבה''ג חזה את סיום הקורונה בל''ג לעומר. מתי יסתיימו הביזה והכיאוס בארה''ב? 2. מה המס' של הלוטו הערב? פליזזזזזזז בפרטי, אני לא רוצה שכולם יתגלחו על הזקן שלי. מחכה בחרדת קוטג' לתשובה מהוד קדושתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2020 23:36 |
|
| |
hhaavv
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. שולח שאלות מכאן ברשות הראייבד שליטע. 1. אחרי שכבודו רשכבה''ג חזה את סיום הקורונה בל''ג לעומר. מתי יסתיימו הביזה והכיאוס בארה''ב? 2. מה המס' של הלוטו הערב? פליזזזזזזז בפרטי, אני לא רוצה שכולם יתגלחו על הזקן שלי. מחכה בחרדת קוטג' לתשובה מהוד קדושתו.
|
|
במחילה, נא להתייחס בהתאם: כבודם... חזו... הוד קדושתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 00:01 |
|
| |
לה''ו. צודק האבהאב. במחילת עכברים מכבודם. אם תחזו ותגלו לי ברוח רפאיכם את מספרי הלוטו של מוצש''ק (של הערב זה לא חכמה מצידכם), הנני נשבר בספר דברים שקודשכם הורו לנו ללמוד ממנו כל סופ''ש, שביום כיפור אצום בין בייקון לשינקן, ואקפיד לבעול רק כנעניות שטבלו כדין בג'קוזי, בשנת ש-מיטה זוגית בבית אביה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 00:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 02:13 |
|
| |
דבר_תורה
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. צודק האבהאב. במחילת עכברים מכבודם. אם תחזו ותגלו לי ברוח רפאיכם את מספרי הלוטו של מוצש''ק (של הערב זה לא חכמה מצידכם), הנני נשבר בספר דברים שקודשכם הורו לנו ללמוד ממנו כל סופ''ש, שביום כיפור אצום בין בייקון לשינקן, ואקפיד לבעול רק כנעניות שטבלו כדין בג'קוזי, בשנת ש-מיטה זוגית בבית אביה . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין פה פיקוח מההנהלה על השפה שנכתבת בפורום של שומרי מצוות?
השתגעתם לגמרי אדם מנבל פה את המקלדת בצורה הכי חמורה והתגובה נשארת כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 03:04 |
|
| |
פע
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 10:36 |
|
| |
גועל נפש של תגובה, בושה , העיקר פעם בטעות שלחתי מספר טלפון, ישר הסירו את הפוסט בגלל שזה פרסומת... העיקר הלה"ו... מנבל פיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 00:18 |
|
| |
החסיד הנלהב מדווח על הוראה ומנהג חדש בקהילתו של האדמו"ר

|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 04:00 |
|
| |
הכלל המסור והמקובל מדורי דורות בדברים כאלו הוא קודם כל לשמוע איך הבנאדם נדבר ב"נגלה". אפשר למצוא שיעורים רציניים שלו בנגלה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 18:17 |
|
| |
אני מכיר אותו אישית, הוא בור ועם הארץ, אינו לא במקרא לא במשנה ולא בגמרא, ולא בדרך ארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 03:45 |
|
| |
חיפוש קל ביוטיוב יש מאות או אלפי שיעורים בנגלה ואף אחד לא מחויב להתחבר לסגנון שלו אבל להגיד שהוא לא יודע ללמוד זה ממש לא נכון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 00:15 |
|
| |
שמעתי מבנו של הרב יעקב הלל שליט"א, שאביו, כאשר הגיע לארץ לבש בשבת בגדי לבן [הוא גם צולם בשעתו במוצ"ש עם רבני העדה"ח]. אך כשראה שאין זה המנהג בארץ, אמר "אין שום עניין להיראות משוגע"...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|