מישהו חשב שבג"צ לא יפסול את החוק? לא צריך להיות פייגלין או בן ארצי כדי לדעת את זה...
בדיוק כמו שכמה שעות אחרי בג"צ הכשיר בניה של כפר ערבי לא חוקי בשטחי את בדרום הר חברון ...
נשלח ב-10/6/2020 16:10
מצדרביעי
קלעפער כתב:
הנביא שהודיע שטראמפ לא יעביר את השגרירות... הוא והמגיד רוזנבלום מתחרים על התואר...
הוא טען בצדק שככל שזה תלוי בביבי-השגרירות לא תעבור, מה שהיה חסר אצלו במשוואה זה הלחץ של הבייס האוונגליסטי של טראמפ שגבר אפילו על הססנותו המפורסמת של ביבי...
וכל מי שטוען ש"כולם ידעו" שבג"ץ יפסול, אפשר להבין למה הפוליטיקאים ב"ימין" השקיעו בזה כל כך הרבה אנרגיות מיותרות? האם שקד סתם התגאתה בכך שעל ידי חוקים כאלו ומינוי עלי תאנה של "שופטים שמרנים" גורמים לבג"ץ "להפסיק להיות סניף של מרץ"?...
נשלח ב-10/6/2020 16:26
ביבי טען שהבגץ יפסול. לא היה אחד שחשב אחרת. העבירו את החוק מסיבות פוליטיות, להרוויח קולות ימין סהרורי, וגם להסית נגד הבגץ.
נשלח ב-10/6/2020 17:13
avishai323 כתב:
ביבי טען שהבגץ יפסול. לא היה אחד שחשב אחרת. העבירו את החוק מסיבות פוליטיות, להרוויח קולות ימין סהרורי, וגם להסית נגד הבגץ.
תשמע אתה מביך בשביל מה נלחמת בנו בסבב אל"ף? האם לא צדקנו כש"גוש הימין עניין לנו את הסבתא"?
נשלח ב-10/6/2020 17:16
כתבתי נגדכם לא בגלל הימין. אלא כי פייגלין נגד החרדים מכל בחינה שהיא. ובנוסף, גם נגד כלכלה מתוקנת מכל סוג שהוא. ותעשה לי טובה, אל תתחיל כעת לפתוח שוב את הנושא.
נשלח ב-10/6/2020 18:55
פלדלפי
מצדרביעי כתב:
הנביא שהודיע שטראמפ לא יעביר את השגרירות... הוא והמגיד רוזנבלום מתחרים על התואר...
הוא טען בצדק שככל שזה תלוי בביבי-השגרירות לא תעבור, מה שהיה חסר אצלו במשוואה זה הלחץ של הבייס האוונגליסטי של טראמפ שגבר אפילו על הססנותו המפורסמת של ביבי...
וכל מי שטוען ש"כולם ידעו" שבג"ץ יפסול, אפשר להבין למה הפוליטיקאים ב"ימין" השקיעו בזה כל כך הרבה אנרגיות מיותרות? האם שקד סתם התגאתה בכך שעל ידי חוקים כאלו ומינוי עלי תאנה של "שופטים שמרנים" גורמים לבג"ץ "להפסיק להיות סניף של מרץ"?...
פוליטיקאים בודדים שמאמינים בצדקת הדרך או שמחויבים לבוחר נלחמו כל השאר ממש לא בדיוק כמו חוק קיזוז משכורות מחבלים שדיכטר נלחם בשבילו ובסוף גם ביבי דפק אותו וגם החוק בוטל...
הימין שולט שנים ארוכות ולא עשה שום שינוי במערכת המשפט!! להפך ביבי אמר לא פעם שהוא מגן על עצמאות בית המשפט והציבור ממשיך כמו עדר לביבי... אילו למתנחלים היה טיפת שכל היו מתעלים מעל כל הפוליטיקה ומצביעים למפלגה אחת שתילחם בשבילם במקום לביבי שרק מפנה יהודים... אבל ערבים \ בדואים חוגגים
במשך שנים כל תביעה לבג"צ קיבלה תשובה מגומגמת מהמדינה מאנשי שמאל שישבו במחלקת הבגצים במשרד המשפטים וכמובן שבגצ פסק בהתאם שצריך לפנות ואז ביבי גלגל עיניים ואמר שצריך לכבד את ההחלטה עד שבאה אילת שקד ומינתה איש ימין שיחזיר תשובות לבגצ בהתאם לרוח הממשלה וזה אכן עשה שינוי גדול אבל אז ביבי מכר את המשפטים לשמאל לטובת הישרדותו והיום הוא פוטר...
נשלח ב-10/6/2020 22:30
avishai323 כתב:
כתבתי נגדכם לא בגלל הימין. אלא כי פייגלין נגד החרדים מכל בחינה שהיא. ובנוסף, גם נגד כלכלה מתוקנת מכל סוג שהוא. ותעשה לי טובה, אל תתחיל כעת לפתוח שוב את הנושא.
אוי אבישי אבישי, כמה נמוך אפשר לרדת?
כתבתי נגדכם לא בגלל הימין. אלא כי פייגלין נגד החרדים מכל בחינה שהיא.
שקר עלוב מצידך, תחפש בכל הפרסומים של פייגלין, הוא כותב המון – ואין דבר כזה. אתה ממציא "אויב" כי אתה חושש מאובדן קולות? לטובת הקוראים אציין 3 דוגמאות: פתרון מצוקת הדיור, צבא מקצועי-התנדבותי, שיטת השוברים בחינוך. כל אלו הם טובת הציבור החרדי מכל הבחינות!
ובנוסף, גם נגד כלכלה מתוקנת מכל סוג שהוא.
אה, כי אתה החכם הגדול שיודע מה זה כלכלה מתוקנת: מחסור בביצים / בחמאה. יוקר מחיה בגלל מכסי יבוא גבוהים. שוד העצמאים ע"י ביטוח לאומי (רק עכשו ראינו עד כמה אינם עומדים לאדם בשעת דחקו!) ועוד כהנה וכהנה.
ותעשה לי טובה, אל תתחיל כעת לפתוח שוב את הנושא.
בטח בטח, כי נוח מאד להמשיך ולשקר בחופשיות והעיקר שאני אשתוק. אז לא.
כן נביא לא נביא בתכלס האדם הזה - פייגלין - לא יעיל ולא ישים הכל רעיונות גרנדיוזיות שלא ימומשו אי פעם
נשלח ב-11/6/2020 06:52
שחור_כתום כתב:
אוי אבישי אבישי, כמה נמוך אפשר לרדת?
כתבתי נגדכם לא בגלל הימין. אלא כי פייגלין נגד החרדים מכל בחינה שהיא.
שקר עלוב מצידך, תחפש בכל הפרסומים של פייגלין, הוא כותב המון – ואין דבר כזה. אתה ממציא "אויב" כי אתה חושש מאובדן קולות? לטובת הקוראים אציין 3 דוגמאות: פתרון מצוקת הדיור, צבא מקצועי-התנדבותי, שיטת השוברים בחינוך. כל אלו הם טובת הציבור החרדי מכל הבחינות!
ובנוסף, גם נגד כלכלה מתוקנת מכל סוג שהוא.
אה, כי אתה החכם הגדול שיודע מה זה כלכלה מתוקנת: מחסור בביצים / בחמאה. יוקר מחיה בגלל מכסי יבוא גבוהים. שוד העצמאים ע"י ביטוח לאומי (רק עכשו ראינו עד כמה אינם עומדים לאדם בשעת דחקו!) ועוד כהנה וכהנה.
ותעשה לי טובה, אל תתחיל כעת לפתוח שוב את הנושא.
בטח בטח, כי נוח מאד להמשיך ולשקר בחופשיות והעיקר שאני אשתוק. אז לא.
כמעט כל אחד מהסעיפים נידון בהרחבה. כמעט על כל אחד מהסעיפים כתבתי טענות ברורות עליהן לא השבת. אתה בטוח שיש לחזור עליהן כעת שוב? כל חודש לעשות חזרה?
(כתבתי כמעט, כי יש באמת דברים בודדים נכונים במצע שלו. כפי שכתבתי גם עליהם. וגם על זה אין טעם לחזור כעת שוב).