הרב פישר: "חרדים מתו מקורונה בגלל המפלגות החרדיות"!!!
נגד הסיעות החרדיות שלא הפעילו את מנגנון הבחירות בימי הקורונה; לא מאמין למספרים של משרד הבריאות ומזהיר שמערכת הבריאות לא ערוכה לגל שני • הרב בנימין פישר בראיון סוער • צפו (חרדים)
לא צריך להתייחס ליחצן שבסך הכל מנסה לייחצן את עצמו ואת הארגון שלו
בדיוק, לא יפה שיש מי שמנסה להגדיל עצמו על חשבון אחרים
נשלח ב-10/6/2020 21:39
ביתחרדינשלח ב-10/6/2020 20:56
הוא אומר את האמת הקשה!
לה''ו. ח''ו ח''ו אם איזה משגיח מטעם עצמו אי פעם יצטרך כי עייצה/פרוטקציה מבני, אני מניח שהשיחה תתחיל ב: ''אני לעצמי לא צריך, אבל העויילם זקוק למשגיח, אולי יש לכבודו איזה תשובה מהירה? שוב, לא למעני. אלא למען הבחורים''....
זה לא הוגן לומר שרק עכשיו הוא מאשים אחרים כדי לזכות בקרדיט וכו' אני לא יודע מה הוא עושה בפעילות העזרה בבתי חולים ומה לא, ךגופם של דברים הוא עקבי בענייני הקורונה וכדאי להאזין לו, בפרט מי שחיי אדם נחשבים אצלו...
וזה עוד לפני ששמענו את דעת ר חיים קניבסקי שליט"א ושאר מנהגי הדור
נשלח ב-14/12/2020 11:04
בשוך הסערה, לאחר שיצאו נתוני הפטירה הכללים והסופיים. נוכל לראות כמה נפטרו בטרם עת באזורים הסטטיסטיים שבהם יש אחוזי הצבעה גבוהים למפלגות החרדיות לעומת אזורים אחרים. ואז נוכל להיווכח עד כמה הר"ב פישר צודק.
נשלח ב-14/12/2020 11:44
hhaavv
גלמרוביץ כתב:
לאורך כל הדרך עם הקורונה הרב פישר היה מהמתריעים.
למיטב זכרוני בתחילה דווקא הכחיש את הסכנה.
נשלח ב-15/12/2020 04:35
התבטאות של הרב אלימלך פירר בנושא החיסון נגד נגיף הקורונה. בשיחה עם אחד ממקורביו אמר: "כמי שיודע ומכיר את הנושא מקרוב ולעומק, עם כל הפרטים, אני יכול להגיד שאני ממליץ לעשות את החיסון. כל מי שמדברים נגד החיסון - לא יודעים על מה הם מדברים". (אליעזר שולמן)
נשלח ב-15/12/2020 21:56
ומה תגיד על כך , אדון משגיחבשער? או שעניינך הוא השמצות ולסגירת חשבון כלשהו, אההה?
סאגת החיסונים: הרב פירר בשם גדולי ישראל: "צריך להתחסן"
לאור ריבוי המתנגדים ברחוב החרדי לחיסונים בתואנות שונות, המומחה בעולם הרפואה, הרב אלימלך פירר עושה לכך סוף במכתב שיתפרסם מחר בעיתונות החרדית ומורה לציבור להתחסן נגד הנגיף, זאת לאחר שחקר ובדק היטב באחריות הנדרשת וגם פרס את מסקנותיו בפני גדו"י
סאגת החיסונים: הרב פירר בשם גדולי ישראל: "צריך להתחסן"
לאור ריבוי המתנגדים ברחוב החרדי לחיסונים בתואנות שונות, המומחה בעולם הרפואה, הרב אלימלך פירר עושה לכך סוף במכתב שיתפרסם מחר בעיתונות החרדית ומורה לציבור להתחסן נגד הנגיף, זאת לאחר שחקר ובדק היטב באחריות הנדרשת וגם פרס את מסקנותיו בפני גדו"י
אני כבר מבולבל לגמרי, הרב סילמן אומר שב ואל תעשה, הרב פישר אומר לכו להתחסן, והרב פירר אומר לכו להתחסן עם מלא הסתייגויות, אז מה עושים? מקשיבים לבית הדין של הרב סילמן, ליעוץ של הרב פישר או לדייפלומט כמו הרב פירר.