בית פורומים בחדרי חרדים

חזרה לשיגרה-איך יכלו לעשות את זה אחרת ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2020 23:42 לינק ישיר 
חזרה לשיגרה-איך יכלו לעשות את זה אחרת ?

אסטרטגיית היציאה כשלה לחלוטין.
בואו נעלה רעיונות יצירתיים (דעת בעלי בתים...) איך אולי נוכל לעשות את זה אחרת.
אולי אם כחלק מאסטרטגיית היציאה היו מחלקים את הארץ למחוזות. והיו אוסרים (לא נקרא לזה סגר) לעבור ממחוז למחוז למעט מקרים חיוניים. ככה יכלו לבודד יותר טוב את מקורות התחלואה. ולהתגבר יותר טוב על הנגיף. וכמובן שהשיגרה הזאת שאולי נקרא לה 'אסטרטגיית מחוזות' היתה נמשכת לאורך זמן עד מציאת חיסון.
יש לזה מעלות וחסרונות. יהיה הגבלה על חופש התנועה. החנויות מי שיוכלו יעברו למשלוחים מרחוק(נקנה פחות ונחסוך הרבה כסף!) החנויות ירוויחו פחות ויהיה מיתון. החינוך יתקיים בקבוצות נפרדות. יצטרכו יותר עובדי הוראה. אבל כל זה יהיה מחיר שאפשר לשלם. כך אולי היינו מונעים העברה והפצה כה רחבה של הנגיף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 00:13 לינק ישיר 

אני יכול (ואוהב) לתת עצות (חינם) מכאן ועד להודעה חדשה.
אבל בלי נתונים מדוייקים ואמינים וסטטיסטיקות, מי נדבק, היכן, איך ובאיזה נסיבות - אין לזה שום ערך. תביא נתונים - נדון בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 00:25 לינק ישיר 

העצה פשוטה, ובהתאם לניתוח "מה קרה פה".
היה גל ראשון, נזכרו מאטחר שהמסכה היא העיקרית ותשמור מפני גל נוסף. כשהחלו עם המסכות, הגל דעך, ואז הישראלים ש"הבינו" בחכמתם שזה בגלל הקיץ או כל תירוץ אחר, זלזלו מחדש במסכה, והגל חזר שנית..

אז תחזירו לעזאזל את המסכות אחרת הכלכלה לא תחזור לעצמה לפחות עד שימצאו חיסון!

רעיון להרפתקנים ויזמים..
תחשבו על מסכה קטנה שמתחילה בקצה האף וסוגרת רק אותו ואת הפה בצורה כלשהיא ובלי חוסר הנוחות הנורא במסכות הקיימות, ואולי נוכל לחיות עם זה יותר בקלות.. ותעשו מזה מיליונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 21/06/2020 00:24:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 00:35 לינק ישיר 

חבל על הזמן שלכם.

אמרתי את זה מיד בהתחלה.

אין ולא שייך אסטרטגית יציאה.

כמו בכל מדינות העולם, כל צעד שמחייב משמעת של האזרחים יש לו תאריך של פג תוקף.

כשאנשים רואים את מה שקורה בפועל, ולא את כל הנבואות וההפחדות של התקשורת, הם מקלים ראש בהוראות.

סגר שגם לא עוזר כי התוצאות ההרסניות של סגר הם הרבה יותר גרועות מפעמיים קורונה.
אז תכל'ס חייבים להמשיך עם החיים הרגילים ולהתפלל לטוב. בעצם זה מה שהיו צריכים לעשות מהרגע הראשון, אבל כך נראית מדינה שהתקשורת מנהלת את המשברים שלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 00:45 לינק ישיר 

בקיצור, אתה מקנה בשבדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:02 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

בקיצור, אתה מקנה בשבדים.

לא
אבל אין שום דרך להימלט מהדבר.

השלינו את עצמנו במשך חודשים שהנה אנחנו המדינה הכי בטוחה מהקורונה עלי אדמות, והופ, רק יצאנו מהסגר וגילינו שסך הכל דחינו את כל הנושא לחודשיים.
אז מי שחושב שיש לו פתרון שיערב לו.
בינתיים כל הפתרונות הכי מוצלחים לא עזרו בכהוזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:06 לינק ישיר 

הטעות היתה לפתוח את מערכת החינוך חודש לפני החופש הגדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:08 לינק ישיר 

muki28 כתב:

הטעות היתה לפתוח את מערכת החינוך חודש לפני החופש הגדול

ומה יהיה אחרי החופש הגדול?
ואם מערכת החינוך סגורה זה אומר כלכלה סגורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:20 לינק ישיר 

עצם הדבר שחכמולוגים עלומים בפורום יושבים ודנים בכובד ראש על "איך יכלו לעשות את זה אחרת" כבר מראה כמה אתם סומכים על כל ה"מומחים" למיניהם, ואינני רואה שום סיבה להאמין שאתם יודעים יותר טוב מהם.

אז הכל בלוף ואף אחד כולל המומחים לא יודעים כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:35 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

עצם הדבר שחכמולוגים עלומים בפורום יושבים ודנים בכובד ראש על "איך יכלו לעשות את זה אחרת" כבר מראה כמה אתם סומכים על כל ה"מומחים" למיניהם, ואינני רואה שום סיבה להאמין שאתם יודעים יותר טוב מהם.

ובדיוק בגלל מה שאתה אומר, אני מלא חשש ופחד מפני הבאות. זה מפחיד מאד. ניו יורק עם אותה גודל אוכלוסיה של מדינת ישראל שילמה מחיר של 30.000 מתים וכמעט 400.000 חיוביים.
מה ימנע את את הקטסטרופה הזאת כאן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:40 לינק ישיר 

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

ובדיוק בגלל מה שאתה אומר, אני מלא חשש ופחד מפני הבאות. זה מפחיד מאד. ניו יורק עם אותה גודל אוכלוסיה של מדינת ישראל שילמה מחיר של 30.000 מתים וכמעט 400.000 חיוביים.

האם מה שאתה כותב לעיל: אז תכל'ס חייבים להמשיך עם החיים הרגילים
זה אחראי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:42 לינק ישיר 

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

אתה לא יכול לקחת רק את ניו יורק כדוגמה.

הטווח שהקורונה פגעה היא רחבה מאוד. מכמעט כלום במדינות מסוימות ועד לסדר גודל של ניו יורק. אין הסבר אחד שיכול לספק את כל מה שקרה וקורה עם הקורונה.

מה שבטוח זה שהמון צעדים שננקטו היו לא יותר מאשר הרגעות פסיכולוגיות, ללא שום בסיס מדעי מאחוריהם.

האנושות חסרת אונים מול הקורונה, והיא ממאנת בעיקשות להפנים את החוסר אונים הזו. הצעדים הדרסטיים הם לא פחות מסוג של הכחשה לחוסר אונים הזו.

ממך אליך אברח!
מפחדך אנוסה לעזרתך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:46 לינק ישיר 

מושגים כתב:

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

זה אחראי?

לפני כחודש דווח על כך שבבדיקות סרולוגיות בניו יורק התגלה כי רק כ-20% מהאוכלוסיה חיובי פיתחו נוגדנים.
ובשביל חסינות עדר צריך לפחות 60 אחוז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 01:52 לינק ישיר 

מושגים כתב:

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

זה אחראי?

לעצור את החיים על כל ההיזקים הנלווים נראית בעיניך יותר אחראי?

אבטלה גואה וייאוש כלכלי, חוסר המעש של הנוער, נזקים כבדים מנשוא למשק הישראלי ועוד.

אני לא חושב כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 02:03 לינק ישיר 
מושגים

להמשיך את החיים כרגיל זה בטח לא!
אז מה שכתבתי בהודעה הראשונה כאן באשכול זה נסיון לאזן בין הבריאות לכלכלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 21/06/2020 02:08:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 02:12 לינק ישיר 

מושגים כתב:

להמשיך את החיים כרגיל זה בטח לא!
אז מה שכתבתי בהודעה הראשונה כאן באשכול זה נסיון לרזן בין הבריאות לכלכלה.

אבל מי שקצת מבין יודע שאי אפשר להכריח אנשים לשמור על עצמם.
אנשים שומרים על עצמם באותו מידה שהם מרגישים שיש סיכון אמיתי לבריאותם.

הפאניקה המנופחת שייצרו פה והתוצאות שלא היו בהתאם גרמו לכך שאנשים לא מתייחסים ברצינות לכל הבהלה.

מי שהפחיד על מאות אלפים חולים ואלפי מתים לא יכול לבוא בטענות רק אל עצמו על זלזול הציבור. הציבור לא מטומטם ורואה גם רואה את חוסר העקביות של כל מיני "מומחים" ומסיק מזה מסקנות.

בהלה אמתית לא מונחתת מהתקשורת. הפאניקה שהתקשורת ייצרה בלי בסיס פג תוקפו כשהמציאות מכחישה אותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חזרה לשיגרה-איך יכלו לעשות את זה אחרת ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext