בית פורומים בחדרי חרדים

נציגי ר' שאול בפורום - משהו רע עובר אליהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2020 22:50 לינק ישיר 

אודה, עד לפני שבוע, הייתי כמו רבים מהציבור, בצידם של הנרדפים - לכאורה - חסידי ר' שאול
וכשהדעת מוטית לכיוון אחד, כל סיפור מקבל מעט פרשנות לכיוון המצדד לצד הנרדף
הסיפור של ברלינר? איזה שתלטנים הם גור
זריקת מורות הנמנות על ציבור ר' שאול מסמינרים? איזה רודפים הם גור

בזמן האחרון, החלו להתפרסם ברשת פוסטים מגעילים כפשוטן, המדברות בצורה חמורה נגד גור והאדמור מגור, בצורה שאינה מתאימה בכלל לחרדים, והנרדפים מתגלים כרודפים, ולא סתם אלא מכים בסתר כפשוטו מאחורי ניק ומסכה, ולא סתם מכים אלא בצורה הכי ירודה שאפשר.
חסידי ר' שאול משמיצים כאן בפורום את גור ואת האדמור, אם בריבוי ניקים או בריבוי חסידים. והנזק הנעשה בעצם לעצמם - הוא אינו חצי נזק כי אם נזק שלם בריבוע, תוך כדי שאותם צעירים אינם מבינים שבעצם הם מקבלים אפקט הפוך, דעת הציבור הולכת אוטומטית ככה לכיוון של גור, כשאתה משמיץ את השני בצורה כל כך חריפה, ובחוסר הוגנות, אנשים מחפשים ומגלים את הצד השני, ואת זה הרי אינכם רוצים..

אז חסידי ר' שאול, תפסיקו לירות על עצמכם..
כל אשכול הפגזה נגד גור, היא בעצם נגדכם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 23:14 לינק ישיר 

חחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 23:47 לינק ישיר 

יעזור לך ככוסות רוח למת. בסכסוך הזה גור ידם על התחתונה. כל מה שלא יעשו חסידי ר"ש לא יתקרב לחובת הניתוק בין בני משפחה עד לגט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 23:58 לינק ישיר 

עצוב עצוב עד לאן אפשר להגיע עם שיכרון כוח.

לא משנה הרבה אם זה הרבי או החסידים.

מריח מאוד מאוד לא טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 00:09 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אליהם- 
צ"ל עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 00:11 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
עצוב עצוב עד לאן אפשר להגיע עם שיכרון כוח.

לא משנה הרבה אם זה הרבי או החסידים.

מריח מאוד מאוד לא טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נו, אם היית לובש מסכה כמו איש חשוב לא היית מריח...או שאתה בונה על כך שהקורונה תחסל את חוש הריח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 00:13 לינק ישיר 

גם אם גור תורה יעשו מליון טעויות עדיין יהיה קשה למצוא מישהו שיסכים עם מה שקורה בגור נדל"ן.

בעשרים השנים האחרונות גור נדל"ן עשו כ"כ הרבה טעויות שנדמה שכבר אין דרך לתקן את מה שנעשה.

עכשיו עוד הדברים עובדים איכשהו. אבל אחרי פטירתו של האדמו"ר הנוכחי, גור נדל"ן תתרסק למלחמה בין הבנים היורשים והמנצח הגדול יהיה ר' שאול או יותר נכון קהילת גור תורה. לא זכור לי מקום שהטרור ניצח בו לבסוף. לפעמים בהתחלה היה נדמה שטרור עובד, אבל אנחנו ב-2020 והטרור סופו להתרסק.

מה תהיה המורשת של האדמו"ר מגור הנוכחי? תורה? חסידות? משהו טוב? לנצח נזכור אותו כמי שהביא את ברקת לשלטון בירושלים וממילא את חילון ירושלים והשבת תמורת פיסת נדל"ן בירמיהו. כאדם מהצד, לא ראינו בו לא תורה ולא חסידות וגם לא הנהגה מי יודע מה. כלום. דיקטטורה שלטונית. וכמו כל דיקטטורה גם זו נופלת, בפרט שיש כיום מי שצועק שהמלך הוא ערום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 00:40 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
יעזור לך ככוסות רוח למת. בסכסוך הזה גור ידם על התחתונה. כל מה שלא יעשו חסידי ר"ש לא יתקרב לחובת הניתוק בין בני משפחה עד לגט.

על ניתוק לגט הם עוד לא הגיעו
אבל ניתוק בין בני משפחה זה דבר שקרה בעוד כמה פילוגים בחסידויות, גור לא המציאו כאן את הגלגל..

בכל מקרה, זה שחסידי ר"ש מתחילים להתנהג גם כמו מאפיונרים, רק מציב אותם באותה שורה עם גור
הוא אשר אמרתי, לא נרדפים, כי אם רודפים מול רודפים
זה גור וזה גור..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 01:13 לינק ישיר 

סקופער כתב:

גם אם גור תורה יעשו מליון טעויות עדיין יהיה קשה למצוא מישהו שיסכים עם מה שקורה בגור נדל"ן.

בעשרים השנים האחרונות גור נדל"ן עשו כ"כ הרבה טעויות שנדמה שכבר אין דרך לתקן את מה שנעשה.

עכשיו עוד הדברים עובדים איכשהו. אבל אחרי פטירתו של האדמו"ר הנוכחי, גור נדל"ן תתרסק למלחמה בין הבנים היורשים והמנצח הגדול יהיה ר' שאול או יותר נכון קהילת גור תורה. לא זכור לי מקום שהטרור ניצח בו לבסוף. לפעמים בהתחלה היה נדמה שטרור עובד, אבל אנחנו ב-2020 והטרור סופו להתרסק.

מה תהיה המורשת של האדמו"ר מגור הנוכחי? תורה? חסידות? משהו טוב? לנצח נזכור אותו כמי שהביא את ברקת לשלטון בירושלים וממילא את חילון ירושלים והשבת תמורת פיסת נדל"ן בירמיהו. כאדם מהצד, לא ראינו בו לא תורה ולא חסידות וגם לא הנהגה מי יודע מה. כלום. דיקטטורה שלטונית. וכמו כל דיקטטורה גם זו נופלת, בפרט שיש כיום מי שצועק שהמלך הוא ערום...

צודק לגמרי
הרב שאול אלתר וקהילת גור תורה עשו טעות אחת שלא פתחו חסידות לפני 24 שנים !!

כמה צפוי שהניק שקורא לעצמו איש חשוב
יגן על כל תועבות גור נדלן !!

וגם יזלזל ברב הגאון הרב שאול אלתר שהוא תלמיד חכם גדול מאוד!!ויקרא לו ר ' כמו לכל יהודי פשוט !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 23/06/2020 02:07:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 01:21 לינק ישיר 

אתה ממציא שהם מתנהגים כרודפים. הם רק מוציאים את הדברים שהגורים מדברים במחשכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 01:22 לינק ישיר 

אגב, באיזו חסידות הגיעו לניתוק מכוון מלמעלה עם בני משפחות? מי? סלונים? מי עוד? לי לא מוכר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 02:05 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אגב, באיזו חסידות הגיעו לניתוק מכוון מלמעלה עם בני משפחות? מי? סלונים? מי עוד? לי לא מוכר.

אף מקום ואף חסידות !!
לכאורה רק מוח מעוות שמחונך על שתי דיברות
אנכי ולא יהיה לך!!
ואלס איז אונזרע הכול שלנו יכול להמציא טרור מרושע כזה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 02:54 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

צודק לגמרי

וגם יזלזל ברב הגאון הרב שאול אלתר שהוא תלמיד חכם גדול מאוד!!ויקרא לו ר ' כמו לכל יהודי פשוט !!!

אינני מגן על תועבות שתי הגורים, מצידי ששניהם ינצחו..
באשכול זה מדובר על חסידי ר' שאול ה"נרדפים" שהפכו לרודפים, כאן מול עינינו.

ציינתי כבר באשכול השכן, שאני מעריץ את ר' שאול עצמו, ואוהב מאוד לשמוע את דרשותיו
כל פרשנות של תארים נעוצה בנחיתיות שלך
וללא שום קשר, ר' שאול מן הסתם לא פתח את "גן שושנה" ואינו עומד מאחורי הניקים המשמיצנים המתרוצצים כאן יומם וליל (ויש שיאמרו "אינו מודע" עליהם) המדובר כאן הוא אך ורק בממורמרים שמן הסתם במילא היו יוצאים מגור, ורק מצאו עכשיו מקום להתגדר בו
כמה חבל שגם אנשים ריקים לוקטו סביבו, ורק מורידים כאן את כבודו, לא מדובשך ולא מעוקצך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 04:04 לינק ישיר 

גן שושנה אינו קשור לקהילת הר"ש. הרי כולם יודעים מי מפעיל את האתר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 06:03 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שרית560 כתב:

צודק לגמרי

אינני מגן על תועבות שתי הגורים, מצידי ששניהם ינצחו..
באשכול זה מדובר על חסידי ר' שאול ה"נרדפים" שהפכו לרודפים, כאן מול עינינו.

ציינתי כבר באשכול השכן, שאני מעריץ את ר' שאול עצמו, ואוהב מאוד לשמוע את דרשותיו
כל פרשנות של תארים נעוצה בנחיתיות שלך
וללא שום קשר, ר' שאול מן הסתם לא פתח את "גן שושנה" ואינו עומד מאחורי הניקים המשמיצנים המתרוצצים כאן יומם וליל (ויש שיאמרו "אינו מודע" עליהם) המדובר כאן הוא אך ורק בממורמרים שמן הסתם במילא היו יוצאים מגור, ורק מצאו עכשיו מקום להתגדר בו
כמה חבל שגם אנשים ריקים לוקטו סביבו, ורק מורידים כאן את כבודו, לא מדובשך ולא מעוקצך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 06:05 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

קלעפער כתב:

אף מקום ואף חסידות !!
לכאורה רק מוח מעוות שמחונך על שתי דיברות
אנכי ולא יהיה לך!!
ואלס איז אונזרע הכול שלנו יכול להמציא טרור מרושע כזה !!

ממש לא נכון השטן בעוד מקומות עם רשעות לא בהכרח יותר קטנה מה שכן בכללי רוב המתעללים לא מגיעים להישגיהם אבל היה ממש לא היחידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נציגי ר' שאול בפורום - משהו רע עובר אליהם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext