החרדים בלונדון דווקא סומכים עליו .
גם הרב ליכטענשטיין היוצא וגם הרב פייבל צימרמן (גאב"ד גייטסהעד לשעבר) הנכנס הם רבנים חרדים לכל דבר
נכון אלו שאוכלים "פוליטיקה" לא אוכלים מהם ...
נשלח ב-29/6/2020 22:32
למיטב זכרוני יש להם רגיל ויש להם מהדרין, הקהילה היא מודרנית והעומד בראשה הדיין הרב ליכטנשטיין שליט"א (יהודי חרדי).
נשלח ב-29/6/2020 22:39
gerade כתב:
תמניא_אפי כתב:
החרדים בלונדון לא מסתמכים על זה ורואים אותו כמו השגחת הרבנות בארץ.
החרדים בלונדון דווקא סומכים עליו . גם הרב ליכטענשטיין היוצא וגם הרב פייבל צימרמן (גאב"ד גייטסהעד לשעבר) הנכנס הם רבנים חרדים לכל דבר נכון אלו שאוכלים "פוליטיקה" לא אוכלים מהם ...
שאל חרדי ירא שמים בסטמפורד היל ודווח לי מה הוא ענה לך
תודה לעונים. בעז"ה אשאל ידיד בסטמפורדהיל ואם יהיה לי חדש אעדכן.
נשלח ב-29/6/2020 22:59
תמניא_אפי כתב:
gerade כתב:
תמניא_אפי כתב:
החרדים בלונדון דווקא סומכים עליו . גם הרב ליכטענשטיין היוצא וגם הרב פייבל צימרמן (גאב"ד גייטסהעד לשעבר) הנכנס הם רבנים חרדים לכל דבר נכון אלו שאוכלים "פוליטיקה" לא אוכלים מהם ...
נו באמת.. רק הקיצונים בסטאמפורד הם הקובעים? זה כמו להגיד למישהו לשאול בזופניק אם מותר להצביע.. מבחינתם מה שלא כדתיא לא כשר. יש המון יהודים חרדים כשרים ומקפידים בגולדרס גרין הנדון איידג'וור ועוד. הם הסמן הנורמלי ולא סטאמפורד היל. וביניהם חלק יגידו לך שאוכלים בלי בעיה וחלק לא
נו באמת.. רק הקיצונים בסטאמפורד הם הקובעים? זה כמו להגיד למישהו לשאול בזופניק אם מותר להצביע.. מבחינתם מה שלא כדתיא לא כשר. יש המון יהודים חרדים כשרים ומקפידים בגולדרס גרין הנדון איידג'וור ועוד. הם הסמן הנורמלי ולא סטאמפורד היל. וביניהם חלק יגידו לך שאוכלים בלי בעיה וחלק לא
לא קבעתי שום דבר כי אינני יודע שום דבר. פותח האשכול שאל האם מסתמכים על זה, עניתי שאלו שהיו אוכלים פה רבנות מסתמכים על זה שם.
האשכול שהבאתי מפורום כשרות לא מחמיא יותר מדי להכשר הזה בלשון המעטה.
אני גר בסטאמפורד הילל ואני יהודי חרדי ב"ה ומנסה גם להיות ירא שמיים
בא נגיד כך . אלו שלוחמים בעירוב החדש בסטאמפורד הילל / טאטטענהאם כנראה (בלי הכללות) גם לא יאכלו פעדעריישן ....
אתה מוזמן אגב לגולדרס גרין או עדזשווער ולראות במו עיניך
זה כן אין להם חנויות או מסעדות בהכשר שלהם בסטאמפורד הילל
נשלח ב-29/6/2020 23:59
גרדה
את ההכשר של שנייבלג יאכל כמעט כל יהודי בסטמפורד היל, את ההכשר של וסטהיים פחות, ואת ההכשר של הפעדעריישן עוד פחות.