בית פורומים בחדרי חרדים

לא מבין את הטענות נגד השוטרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2020 10:03 לינק ישיר 
לא מבין את הטענות נגד השוטרים

מבקשים מהם להשתמש  בכלים שאין להם בכלל  שזה   הגיון, שכל ישר, שיקול דעת.  תנאי הסף לקבלה למשטרה  זה חסך חמור בכלים האלו.  אז מה רוצים מהם בדיוק?  הם צריכים לקבל הדרכה מפורטת לפרטי פרטים מה מותר ומה אסור  אחרת זה לא יעבוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 11:00 לינק ישיר 

בהשוואה לשוטרים רוסים, אוקראינים ואמריקנים, השוטרים הישראלים מאוד עדינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 12:09 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

זה כי בכל העולם מי שהולך לעבוד בעבודה הזאתי הוא מי שאין לו אפשרות לעבודה אחרת. לא העפרונות הכי חדים בקלמר.
אז ממה אתה מרוצה? שתחתית החבית אצלנו יותר גבוהה משל האמריקאים? בהתאמה, גם האוכלוסיה ממילא גבוהה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 12:25 לינק ישיר 

חבר שהתנדב במשטרה תיאר לי שההכוונה המשמעותית ביותר היתה להקטין ראש ולא להפעיל שיקול דעת בשום מצב. זה גם המצב בקידומים, מי שחושב ושואל שאלות לא יקודם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 08/07/2020 12:25:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 13:09 לינק ישיר 

לגבי החסימות של ככיר השבת 
צפיתי וראיתי איך המשטרה נוהגת באיפוק. 
יותר מידי איפוק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 13:17 לינק ישיר 
מצדרביעי

פיינרך כתב:

דווקא בבריטניה הם למיטב ידיעתי מסתובבים בלי נשק, ופועלים בצורה של "כבוד",
ורצוי ש " יפיפיותו של יפת תשכון באוהלי שם"...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/07/2020 13:16:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 13:19 לינק ישיר 

הפעלת שיקול דעת מזכיר את שיקול הדעת ששופטי בג"צ מפעילים כל הזמן.

לא משהו מרנין מדי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 14:12 לינק ישיר 

לשוטרים יש כידוע סטיגמה של לא חכמים במיוחד. הסרטון על החתונה החסידית שבה היתלו בהם בשיר באידיש, מוכיח שגם החרדים יודעים לשים אותם ללעג וקלס.

רצות עליהם בדיחות בלי סוף, הנה אחת מהן:

שוטר עוצר נהג על אור אדום. "תעשה מה שאתה רוצה, רק אל תיגע לי בבגש" - אומר לו הנהג.

"תפתח את הבגש" - אומר השוטר, הנהג מסרב. השוטר מזעיק תגבורת. מגיעה ניידת.

הנהג פותח את הבגש ואומר למפקד "אתה רואה, אין לי כלום. השוטר הזה משוגע עוד מעט הוא יגיד שעברתי באור אדום".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 14:19 לינק ישיר 

הפעלת שיקול דעת בפקודה זה כמו להשיג 'שונאי בצע' תמורת תשלום (מספרים בשם בן גוריון)... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 14:24 לינק ישיר 

מקצוע השיטור דורש בעיקר, כוח גופני על כל המסתעף. ברור שאין זה דומה למקצוע רפואה וכדומה שצריך לכך הרבה ידע ואינטלגנציה.

אגב לטעמי, גם בצבא, בניגוד למה שרווח במדינת ישראל, שרואים באנשי צבא אנשים חכמים ופקחים יוצאי דופן (תוך שאנו מתקשים למצוא את הפקחות המיוחדת של השפיצים במערכת ב:מופז, גנץ, יעלון), אך על פי ההגיון, היות ומדובר בעיקר בענייני לחימה ונקמה וכדומה, הרי זה דומה למריבות מחנות הילדים שהיו לנו בצ'כונה, שתמיד היה הילד החברהמן שידע איך להגיע מאחורה, ואיך לנקום יום קודם וכדומה. והילדים הללו גדלו ונשארו ברובם הנחשלים בחברה. כך גם הצבא, לומדים את המוח הערבי, וחושבים איך לעשות מפה ואיך משם - ומה לכל זה עם 'כישרון אדיר', אסטרטגיה צבאית היא לא כמו אסטרטגיה כלכלית וכדומה. מדוע כ"כ הורגלנו לראות בהם אנשים חכמים ומיוחדים. בסה"כ בריוני כיתה ודבקים במטרה שזכו בנצחונות כאלה ואחרים, ועלו כיתה אחר כיתה, עד שהפכו למטכלי"ם. בסופו של דבר, הכל מדובר סביב בריונות, משהו שגם הצבאות הערביות די מסתדרים איתו.

ברור כי מוכשרים מלידה מצליחים ויצליחו ג"כ בתחומים אלה, וכנראה גם באגף התברואה מצליחים הכשרוניים יותר. אך כלום הצלחה בצמרת הצבאית חייבת להיות לה 'הילה' כישרונית יוצאת דופן? מה לכישרון ולמשחקי מלחמה?

כבעל חשיבה גזענית הייתי מנסה לומר, כי צ'רלי ביטון וחבריו, ראויים יותר להתקדם בהצלחה צבאית, מאשר דוב חנין הממושקף וחביריו 

הנ"ל אינו מתייחס לעבודות מטה של שב"כ ומוסד ואמ"ן, שם צריך באמת כישורים של ממש. ולכאורה רוב הצלחות של ישראל שייכים יותר לתחומים הללו מאשר לתחומי הבריונות והשריונרים וכדומה.

כה אמר האברך שותה הקפה, המנסה לחשוב מחוץ לקופסא. ואולי אני טועה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 17:39 לינק ישיר 

סיירת_מרן כתב:
מבקשים מהם להשתמש  בכלים שאין להם בכלל  שזה   הגיון, שכל ישר, שיקול דעת.  תנאי הסף לקבלה למשטרה  זה חסך חמור בכלים האלו.  אז מה רוצים מהם בדיוק?  הם צריכים לקבל הדרכה מפורטת לפרטי פרטים מה מותר ומה אסור  אחרת זה לא יעבוד

הטענה נגד השוטרים: אכיפה סלקטיוי לאכוף בשוויון וניתן לגן החיות בתל אביב ללמד את חסרי שיקול הדעת איך להתנהג...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 17:40 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

ממש לא נכון (כותב בתור אמריקאי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 17:45 לינק ישיר 
מצדרביעי

נפל כתב:

ממש לא נכון (כותב בתור אמריקאי)

גם ביחס לשחורים?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 18:01 לינק ישיר 
זה חלק מהבעייה

momeir כתב:
לגבי החסימות של ככיר השבת 
צפיתי וראיתי איך המשטרה נוהגת באיפוק. 
יותר מידי איפוק!

צודק לגמריי. בכלל בארץ יש איפוק לנושא של חסימת כבישם וצמתים. אבל זה חלק מהבעייה.

שבמה שצריך לטפל הם לא מטפלים , כשאנשים חוסמים צומת צריך מייד לא שהיות להעיף אותם לכל הרוחות.

חשבת פעם אחת כמה אנשים יכולים לשלם בחייהם ובכספם בגלל חסימת צומת מרכזית?? הרבה יותר מהסיכון של מי שהולך בלי מסיכה מזוהמת בשיא הקיץ .

מה קורה בפועל??
הרבה זמן עד שהמשטרה מגיעה.

מנסים יפה לפזר את כולם.
אבל ברגע שמשתחרר להם הקפיץ הם מרביצים לכל הכיוונים בלי לשים לב בבחינת "כיון שניתן רשות למשחית אינו מבחין בין צדיק לרשע"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:59 לינק ישיר 

הבעיה היא לא המשטרה, אלא בעיקר מח"ש ובתי המשפט **והשופטים** שלנו

הכל מתחיל ונגמר שם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רודףסמלים ב- 08/07/2020 21:59:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:04 לינק ישיר 

תמשיך לזלזל באנשים ששומרים על החיים שלך ובדרך גם טועים (איך אתה עם טעויות? יש קצת, או שנפלת עלינו מלאך מן השמים?)
ועם כל הכבוד, מי שצריך להתבייש זה האזרח (או ההנהגה, אבל זה כבר לפעם אחרת) שעושה מה שבראש שלו, ולא מצליח להפנים את זה שישפה מדינת חוק והדעות שלו ושל הרב שלו לא ישלמו את הדוח שהוא יקבל!
שמחתי לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא מבין את הטענות נגד השוטרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext