| נשלח ב-8/7/2020 14:44 |
|
| |
"אני מודיע לך שאין פה תושב אחד שהלך בלי מסכה בשבועות האחרונים"
ראש עיריית ביתר עלית מאיר רובינשטיין בראיון לקובי נחשוני ynet
מתוך הראיון:
לאחר מכן הגן רובינשטיין על תושבי ביתר עילית: "היה שיתוף פעולה מלא בין שר הבריאות לשר הפנים אריה דרעי, לכל הפחות במגזר החרדי. אני מודיע לך שאין פה תושב אחד שהלך בלי מסכה בשבועות האחרונים. אתמול דיברתי עם ראש מועצת חכמי התורה, שיבקש מהשר דרעי לנהל את משבר הנגיף בערים החרדיות כפי שעשה בגל הראשון".
https://www.ynet.co.il/article/S1BjBgmJP#autoplay
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 14:45 |
|
| |
מה יהיה עם נבחרינו?
הוא והציבור בביתר בוודאי יודעים שזה לא נכון (בפרט בבתי הכנסת) הוא בעצמו גם השתתף באירוע שבו הרבנים (כולל רבה הראשי של ביתר) והציבור היו ללא מסכות, הוא ישב לצד אותם רבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 15:24 |
|
| |
"ל'בחדרי חרדים' נודע כי לא ברור היכן נדבק הגר"ש שפירא, שכן מאז תחילת המגפה נשמר הגר"ש בכל משמר ועוטה מסכה 24 שעות ביממה"
https://www.bhol.co.il/news/1115612
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 15:25 |
|
| |
באמת לא ברור, אולי בזמן שהתקלח עם המסיכה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 15:33 |
|
| |
גם הרב היילבורן ראש ישיבת אמרי דעת ששיקל את חמותו (נוסבויום)ושני גיסים ישב עם נילון ,חלון פתוח ,מסכה ,ושקף, ונדבק בישיבה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 17:40 |
|
| |
אף אחד לא חסין, אבל השתדלות יש לעשות, והיא עוזרת בדרך כלל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 17:44 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אף אחד לא חסין, אבל השתדלות יש לעשות, והיא עוזרת בדרך כלל. |
|
נאום נוירולוג ועל התיזה הזו אנחנו צריכים לסגור בתי כנסיות ולהיחנק במסכות. אין שום סימוכין לזה חוץ מהשערות, שמדי יום מופרכות עם גילויים חדשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 17:52 |
|
| |
ארנונה
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | אף אחד לא חסין, אבל השתדלות יש לעשות, והיא עוזרת בדרך כלל. |
|
נאום נוירולוג ועל התיזה הזו אנחנו צריכים לסגור בתי כנסיות ולהיחנק במסכות. אין שום סימוכין לזה חוץ מהשערות, שמדי יום מופרכות עם גילויים חדשים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק לגמריי. ההשתדלות הזו הפכה לפאניקה מטורפת
ואגב, אני מקפיד על מסיכה מאוד. ואין שום סתירה בין שני הדברים .
הראש הקטן והמצומצם של הרבה אנשים לא מאפשר להם להכיל את שני הדברים. רובם או תומך בעטיית מסיכה ובקנסות גבוהים או נגד זה ושלא יהיו קנסות, אבל ישנם גם אנשים שמנסים לראות קצת מעבר לאף ולראות את התמונה הכוללת
אבל אנשים נצמדים למסיכה ושוכחים לראות את כל התמונה.
וזה לא מעט בזכות הממשלה שלא עושה כלום אז הכי קל להתמקד במסיכות.
לי אין שמץ של ספק שאם המסיכות היו עולות למדינה כסף אז לא הייתה חובה כזו.
מי שתולה את כל יהבו במסיכה עובר על " אלוהי מסכה לא תעשה לך"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 17:56 |
|
| |
קצת מתיש להתווכח עם מישהו שאצלו העובדות מעולם לא בלבלו אותו ומבחינתו יש להתנהל כאילו אין קורונה. אין חולק על כך שהמסכות עוזרות, יש ויכוחים אחרים, אבל לא על זה שמסיכות נותנות הגנה במידה כזו או אחרת. ביטוח, זה בוודאי לא, ולכן אף אחד לא מבטיח הגנה מלאה מקורונה (חוץ מקופת העיר ושר התורה).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 18:06 |
|
| |
ארנונה
| נוירולוג כתב: |  | קצת מתיש להתווכח עם מישהו שאצלו העובדות מעולם לא בלבלו אותו ומבחינתו יש להתנהל כאילו אין קורונה. אין חולק על כך שהמסכות עוזרות, יש ויכוחים אחרים, אבל לא על זה שמסיכות נותנות הגנה במידה כזו או אחרת. ביטוח, זה בוודאי לא, ולכן אף אחד לא מבטיח הגנה מלאה מקורונה (חוץ מקופת העיר ושר התורה). |
|
מתיש להתנהל עם אנשים שלא יודעים לקרוא מה שהשני כותב, ונעולים על הדעות שלהם.
איפה כתבתי שהמסכות אינן עוזרות???
אני חושב שהן חשובות מעצם העובדה שזה מזכיר לאנשים שיש קורונה וצריך לשמור על ריחוק חברתי. וברור שזה גם מונע הדבקה בקונסטלציות מסויימות וסתם זה טוב ולא מזיק אין שום בעייה עם זה
אבל מכאן ועד לאכיפה פראית , והזנחת כל העניין של ריחוק חברתי וכדומה והתמקדות יתר במסיכות הדרך רחוקה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 18:09 |
|
| |
ארנונה, תגובתי היתה לתמניא אפי לא ראיתי בכלל שהגבת בזמן שכתבתי את תגובתי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 18:15 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | קצת מתיש להתווכח עם מישהו שאצלו העובדות מעולם לא בלבלו אותו ומבחינתו יש להתנהל כאילו אין קורונה. אין חולק על כך שהמסכות עוזרות, יש ויכוחים אחרים, אבל לא על זה שמסיכות נותנות הגנה במידה כזו או אחרת. ביטוח, זה בוודאי לא, ולכן אף אחד לא מבטיח הגנה מלאה מקורונה (חוץ מקופת העיר ושר התורה). |
|
במידה מסוימת אני אולי מסכים אתך כי לפחות בהגיון סביר שמסיכה מונעת. דעתי שזה לא שווה את הנזק שהמסכה גורמת, חיים תמידיים בצל הקורונה, מתח ולחץ תמידי וכו' וחוץ מזה בסופו של דבר במוקדם או במאוחר זה יגיע לכל אחד, מי בצורה קלילה ומי בצורה אחרת, והמציאות הוכיחה שאי אפשר להמשיך בסגר תמידי ולכן קורה מה שקורה. אז להיחנק עם מסיכה בגלל דחיית הבעיה? לא חושב שזה שווה את המאמץ. שחררו ותראו שהכל יהיה בסדר גילוי נאות חייבים לשמור על הנחיות משרד הבריאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:27 |
|
| |
אמש הייתי בפארק הלאומי ברמת גן.
הצבור ממושמע ויש אכיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:31 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | קצת מתיש להתווכח עם מישהו שאצלו העובדות מעולם לא בלבלו אותו ומבחינתו יש להתנהל כאילו אין קורונה. אין חולק על כך שהמסכות עוזרות, יש ויכוחים אחרים, אבל לא על זה שמסיכות נותנות הגנה במידה כזו או אחרת. ביטוח, זה בוודאי לא, ולכן אף אחד לא מבטיח הגנה מלאה מקורונה (חוץ מקופת העיר ושר התורה). |
|
במידה מסוימת אני אולי מסכים אתך כי לפחות בהגיון סביר שמסיכה מונעת. דעתי שזה לא שווה את הנזק שהמסכה גורמת, חיים תמידיים בצל הקורונה, מתח ולחץ תמידי וכו' וחוץ מזה בסופו של דבר במוקדם או במאוחר זה יגיע לכל אחד, מי בצורה קלילה ומי בצורה אחרת, והמציאות הוכיחה שאי אפשר להמשיך בסגר תמידי ולכן קורה מה שקורה. אז להיחנק עם מסיכה בגלל דחיית הבעיה? לא חושב שזה שווה את המאמץ. שחררו ותראו שהכל יהיה בסדר
גילוי נאות חייבים לשמור על הנחיות משרד הבריאות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם רק היית נביא... מה גם שהמשפט הזה עומד בסתירה מוחלטת לגילוי הנאות שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2020 22:12 |
|
| |
סיכום שבת בביתר עילית: כדי לא למצוא את עצמם שוב בסגר על העיר, מציע לתושבים להקפיד על מסיכות. פחד. שבוע מבורך!

|
|
|
|
|