| נשלח ב-8/7/2020 16:00 |
|
| |
אני לא מאמין למילה אחת של משרד הבריאות, מי שמאמין להם שיקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 16:18 |
|
| |
בתחילת המגיפה טען פרופ' לס, שמספרי המתים מחוץ לסין לא עולים. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה פרופ' אופק טען שהנגיף לא מדבק מאדם לאדם. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה טענו מומחים מטעם עצמם שבקיץ הנגיף לא שורד שניה. משרד הבריאות טען ההיפך. כלכלני האוצר טענו שיפתחו את כל המשק ללא הגבלות, ויהיה בסדר. לא תהיה התפרצות. משרד הבריאות טען ההיפך. אני קמה ומאמינה למשרד הבריאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 16:40 |
|
| |
| לוסטיג10 כתבה: |  | בתחילת המגיפה טען פרופ' לס, שמספרי המתים מחוץ לסין לא עולים. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה פרופ' אופק טען שהנגיף לא מדבק מאדם לאדם. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה טענו מומחים מטעם עצמם שבקיץ הנגיף לא שורד שניה. משרד הבריאות טען ההיפך. כלכלני האוצר טענו שיפתחו את כל המשק ללא הגבלות, ויהיה בסדר. לא תהיה התפרצות. משרד הבריאות טען ההיפך. אני קמה ומאמינה למשרד הבריאות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 17:36 |
|
| |
עכשיו לך תשכנע את תמניא-אשכול ושות' שמאמינים שאף אחד לא מת מקורונה, שהנגיף לא מדבק, שבקיץ הוא לא שורד, ואין התפרצות שניה וגם לא הייתה ראשונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 19:11 |
|
| |
מי דיבר על דברים מוכחים, לא התכוונתי שאין תחלואה וכו', אבל להאמין לשר הבריאות שראש העיר לא משתף פעולה וכו' אני ממש לא מאמין וגם לא מאמין לעוד דברים שמשרד הבריאות משנה את ההגדרות שלו מדי יום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 19:48 |
|
| |
זה שתוך כדי הטלת סגר הוא עושה פעולות שהיה אמור לעשות לפני שבוע, זה אומר שמאיר רובינשטיין משקר??? יש למישהו ספק על גודל כשלונה של משרד הבריאות בגל הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 20:05 |
|
| |
יש לשר הזה כריזמה של פיתה. כבר ליצמן דיבר מעניין יותר
מסכן, ביבי רצה לגמור אותו שלח אותו למשרד הבריאות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 20:18 |
|
| |
כנראה. אין הסבר אחר. הוא איש ראוי וצדיק כשלעצמו, אבל בלי נסיון ממשי בניהול מערכת.
| ארנונה כתב: |  | מסכן, ביבי רצה לגמור אותו שלח אותו למשרד הבריאות |
|
תוקן על ידי היצל ב- 08/07/2020 20:49:38
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 20:45 |
|
| |
| לוסטיג10 כתבה: |  | בתחילת המגיפה טען פרופ' לס, שמספרי המתים מחוץ לסין לא עולים. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה פרופ' אופק טען שהנגיף לא מדבק מאדם לאדם. משרד הבריאות טען ההיפך. בתחילת המגיפה טענו מומחים מטעם עצמם שבקיץ הנגיף לא שורד שניה. משרד הבריאות טען ההיפך. כלכלני האוצר טענו שיפתחו את כל המשק ללא הגבלות, ויהיה בסדר. לא תהיה התפרצות. משרד הבריאות טען ההיפך. אני קמה ומאמינה למשרד הבריאות. |
|
יש הבדל תהומי בין אמינות הדרג המקצועי של המשרד ובין אמינות הפוליטיקאי המזדמן המופקד עליהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 20:51 |
|
| |
כולם עוד יתגעגעו לליצנן במשרד הבריאות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:40 |
|
| |
יולי אדלשטיין אפס מאופס והכשרון היחיד שלו זה נאומים.. מזכיר לכם מישהו? כמה חכי"ם בהווה ו"לשעבר"? אז זהו… כמות הפדיחות שהמשרד שלו עושה בגל השני, עוד ידוברו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 23:52 |
|
| |
| bb369 כתב: |  | כולם עוד יתגעגעו לליצנן במשרד הבריאות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 00:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 00:54 |
|
| |
| מתהפך13 כתב: |  | | מי דיבר על דברים מוכחים, לא התכוונתי שאין תחלואה וכו', אבל להאמין לשר הבריאות שראש העיר לא משתף פעולה וכו' אני ממש לא מאמין וגם לא מאמין לעוד דברים שמשרד הבריאות משנה את ההגדרות שלו מדי יום. |
|
אתה מצחיק. משרד הבריאות טען את כל הדברים שציינתי, בשעה שעדיין הדברים לא היו מוכחים לאף אחד, והעובדה הזו נוצלה בידי אישים בכירים ומלומדים שהפריחו הזיות ותחזיות. משרד הבריאות, שטען ההיפך התבסס לא על השערות-כרס. המשרד הזה עובד רק לפי חוות דעת של מומחים אמיתיים, על השוואות בינלאומיות, על מדדים סטטיסטיים וגם על מחקרים מדעיים שכבר הספיקו לבצע על טבעו של הנגיף בסין ובארה"ב. איני אומרת שזו תורה מסיני, ואינה חפה מטעויות, ובפרט שמדובר בנגיף שמשנה את ההגדרות שלו מדי יום. בכל אופן הדעה של משרד הבריאות, מבוססת אצל הציבור יותר מהצ'יזבטים של פרופ' יורם לס (בושה למשרד הבריאות דאז, שהוא היה מנכל"ו). ולענייננו. גם כאן, כרגע, טענת השר, עדיין לא הוכחה. וסתם כך במקרה הזה, הרבה מעדיפים להאמין לאדלשטיין מאשר לרובינשטיין. ועוד מילה אחת לסיום: יפה מצדך שאתה מודה שלא התכוונת שאין תחלואה...
תוקן על ידי לוסטיג10 ב- 09/07/2020 00:57:00
|
|
|
|
|