מסקרן אותי האם רק אני החרדי היחידי שפשוט חש מאז המשבר הנוכחי ובפרט בגל השני, שנאה עזה לנתניהו או שישנם עוד הסבורים שהמשבר הזה הביא , מביא או יביא להבנה סוף סוף שנתניהו סיים את תפקידו ההסטורי ( או ההיסטרי...)?
נשלח ב-8/7/2020 20:42
לה''ו. כנראה שאתה היית בנבצרות בשנה וחצי האחרונות. ביבי הקיסר יושפל הודו נישא בפי הפוליטיקקים ו2-3 ניקים כאן שנעלמים ונאלמים בסוף כל מערכת בחירות! נכון רעיונוביץ'?!
ולעצם העניין, ביבי כבר 25 שנה לפחות דופק את החרדים, גורם להם ''למצב'', ובורח מאחריות.
לה''ו. כנראה שאתה היית בנבצרות בשנה וחצי האחרונות. ביבי הקיסר יושפל הודו נישא בפי הפוליטיקקים ו2-3 ניקים כאן שנעלמים ונאלמים בסוף כל מערכת בחירות! נכון רעיונוביץ'?!
ולעצם העניין, ביבי כבר 25 שנה לפחות דופק את החרדים, גורם להם ''למצב'', ובורח מאחריות.
מודה באשמת הנבצרות. אני לא ניק שפעיל כל הזמן . עכשיו לצערי בתקופת הקורונה התפנה לי יותר זמן. יש מצב שאתה צודק . לצערי נפל לי האזימון כבר עכשיו. שנים רבות אני כבר טוען שביבי היה צריך אולי להיות שר חוץ ותו לא. אבל מסתבר שלנהל דברים מעשיים זה לא כל כך בשבילו
נשלח ב-8/7/2020 20:50
פשוט לא יאומן מה שקורה פה. הבן אדם נכשל כשלון חרוץ.
ולמי שעוד לא קלט. כן הקורונה יצאה מכלל שליטה.
ובמקום לטפל טיפול מערכתי בעניין הוא מפיל את זה על האוכלוסייה.
במקום שיילך לכלא הוא סוגר את האזרחים בכלא
כמובן הכי קל קודם כל זה לכלוא את החרדים. ומסתבר שהחכים שלהם גם לא שווים כלום כרגע. אם הם יודעים רק לצעוק אז במה הם יותר טובים מכל מי שכותב פה באתר??
אז מה שאולי בסוף יפיל את ביבי זה לא המליון וחצי שונאים שיש לו בפוליטיקה, לא ההתנהגות של שרה, לא המשפט, אלא הקורונה. צחוק אחד גדול..
נשלח ב-9/7/2020 01:12
מה שנתניהו לא היה עושה היו תוקפים אותו. אבל בכל מקרה, גם ראש ממשלה אחר לא היה "מצליח" יותר או פחות ממנו במציאות החדשה שנכפתה עלינו.
נשלח ב-9/7/2020 03:04
בקיצור ביבי לא מצליח לרפא את הקורונה, ביבי לא מביא לנו גשם
עם קשה עורף
נשלח ב-9/7/2020 03:06
אין ספק שממשלת האחדות קמה בגלל התיווך של אריה דרעי ,שגם חתם ערבות לגנץ על ההסכם ,ולכן כל הפרת ההסכם סביב עניין התקציב חורה מאוד לאריה ,וכרגע החרדים מתחילים להבין שדורקר ובן כספית צודקים שביבי רואה רק טובת עצמו ,ודרך אגב כל ההתקפות באירן גם נועדו לכך
הסוף שלו קרב
נשלח ב-9/7/2020 06:10
לעניות דעתי, כל מה שראינו בימים האחרונים זו הצגה אחת גדולה מבויימת היטב. סמוטריץ' הכניס את הליכוד ונתניהו לפינה שממנה הם לא יכולים לצאת בשלום. מצד אחד אין כמוהם לתמוך ביוזמה הזאת, הבוחרים השטחיים דורשים זאת ויזכרו להם את זה. הם גררו קצת רגליים ואחר כך יצאו בקול רעש גדול בעד. מה השאלה, בטח, כמובן. מצד שני, נתניהו יודע שזה יתנקם בו עם ריבית, ולא זה הזמן לפתוח חזית מול בית המשפט. ניסנקורן, גנץ ולפיד ששו לשפוך דלק למדורה בשיתוף פעולה נדיר. אז מה נתניהו יעשה? דרעי הוציא אותו מהבוץ. הוא תקף ואיים שהקואליציה תתפרק ויהיו בחירות, בעקבות כך גנץ וניסנקורן רק הגבירו את איומיהם ולא התקפלו חלילה (אילו היה להם קצת שכל והבנה פוליטיים, היו מחסלים כך את נתניהו בטווח ארוך דרך נקמת בית המשפט, לפחות היו שותקים - אבל התקפת דרעי לא איפשרה להם), הליכוד נכח רק חלקית והחוק לא עבר. יהדות התורה היתה בבעיה בהצגה כולה - מה הם עושים? הקולות שלהם לא יעבירו את החוק מצד אחד, ויהיה די חשוד אם לא יתמכו בו, מצד שני מי יודע מתי ואיך השופטים יגבו את התשלום... האם זה באמת מה שהיה או סתם קונספירציה ממוחי הקודח? אין לי מושג. אבל תסכימו שזה בהחלט יכול להיות.
אין ספק שממשלת האחדות קמה בגלל התיווך של אריה דרעי ,שגם חתם ערבות לגנץ על ההסכם ,ולכן כל הפרת ההסכם סביב עניין התקציב חורה מאוד לאריה ,וכרגע החרדים מתחילים להבין שדורקר ובן כספית צודקים שביבי רואה רק טובת עצמו ,ודרך אגב כל ההתקפות באירן גם נועדו לכך
הסוף שלו קרב
בוקר טוב..... אני כותב את זה כאן שוב ושוב וכולם ממשיכים להעריץ את ביבי כאילו שהוא משיח בן דוד...
את ביבי מעניין דבר אחד - לשלוט !!!
כרגע זה לטובת החרדים כי הוא ייתן להם הכל בשביל להישאר שם אבל ברגע שיהיה אינטרס אחר כמו לדוג' שללפיד יהיה יותר כוח הוא פשוט יזרוק אותם וימשיך הלאה ....
ביבי יכול להיות שר החוץ מעולה!! אבל לא ראש ממשלה
13 שנה בשלטון והוא לא עשה שום רפורמה במערכת המשפט - הסודנים עדיין פה והילדים שלהם עוד רגע מתגייסים לצבא - הבדויים משתלטים על הנגב - וההסכמים צועדים לקרת מדינה פלסטינית
הוא כ"כ גאון שהוא הצליח לשכנע את הימין שהוא ימני... אשכנזי עשיר עם מדיניות שמאל ....
ההקפאה הכי גדולה הייתה בתקופת נתניהו - הכי הרבה התנחליות פונו אצל נתניהו - האיש פיזר הבטחות בלי סוף בכל בית אבלים של נפגע טרור על שכונה חדשה ולא ביצע כלום... אפי' באזורים בירושלים שהם בלב הקונצנזוס הוא לא בונה... אבל את הערבים הוא לא מפנה.... סלאם פיאד ביחד עם האיחוד הארופאי בונה עשרות אלפי בתים במטרה מוצהרת להשתלט על השטח ונתניהו לא עושה כלום ... צוות ההסדרה התפטר כי לא הצליחו שנתיים לעשות כלום בממשלת ימין .... אלפי מתנחלים שקנו דירות מהמדינה בשנים של רבין\פרס בסכנת פינוי בגלל אותו קו כחול ונתניהו לא עשה כלום.... מול דו"ח טליה ששון יש את דוח אדמון לוי אבל נתניהו מפחד לאשר אותו בממשלה ....
אם הבן אדם נכשל בכל קטגוריה אפשרית, כל אלטרנטיבה, ראויה
נשלח ב-9/7/2020 10:25
אבל. אבל גדול. לא לשכוח גם את היחס
המתנכר של נתניהו לחרדים וזה בזכות נציגנו שם בכנסת שלא היה איכפת להם משום מהלך של נתניהו שפגע בחרדים. העיקר עניינה אותם ליטרת הבשר הפרטית שלהם ולכן הם שתקו. ולכן היה לו אומץ כל פעם למתוח יותר את החבל. ( אגב זה גם המצב היום עם הסגרים ה"אכיפה" והתנהגות המרושעת של המשטרה כלפי ילדים נשים וגברים חרדיים. נציגנו "נאלנו" ?בלעו מים) .
על מצביעי שס וג מהיום לצאת בקריאה להחליף את נציגינו . במיוחד את ראשי המדברים שביניהם!!! כאלה שבתפקידם בזכות קשריהם ותו לא. ומהר. עוד מעט בחירות
נתניהו צריך ללכת מאלף ואחת סיבות ובתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שאין להם אלטרנטיבה.
מבחינתי הוא צריך ללכת ולו בגלל שהוא כיהן מספיק וזה לא בריא שבן אדם נמצא שנים רבות כל כך בשלטון,
כמו שלא בריא שגבאי בית כנסת נמצא יותר מידי שנים בגבאות
וכמו שבגור הרעבע אמר פעם שלא טוב שחבר כנסת יכהן יותר משתי קדנציות,( כד שבא ליצמן והשתלט שם על העניינים).
אגב, מסיבה זו אני סבור שגם חברי הכנסת של דגל התורה , (כן אפילו גפני שאני חושב שהוא עושה עבודה מצויינת וגם מקלב ודומיהם צריכים לכהן שתי קדנציות ולהמשיך הלאה, זה גם טוב מהרבה סיבות אחרות , כי הרי החכים בדימוס יימצאו עבודה מכובדת , ובינתיים ייכנס דם חדש למערכת