| נשלח ב-8/7/2020 21:07 |
|
| |
מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות
מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות,
כל אלה שאינם לובשים מסיכה,
כל אלה שהולכים ומדביקים אנשים אחרים,
כל אלה שאינם הולכים למלוניות, כי זה לא נוח להם,
פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות.
כיום אלפי משפחות חרדיות הגרות בביתר, ועובדות בירושלים או בבית שמש,
פרנסתן נפגעת בצורה קשה,
בגלל שאינם יכולות להתפרנס כי יש סגר,
כל אותם מזלזלים בירושלים או בבני ברק,
גורמים לאנשים שגרים בירושלים או בבני ברק,
שעובדים מחוץ לשכונות שלהם,
או מחוץ לבני ברק,
לפגוע בפרנסתם של אותם אלפי משפחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:15 |
|
| |
תספור 1.2.3... תמניא ושות': כל מי שהולך להיבדק הוא הפוגע בפרנסתן של ישראל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:16 |
|
| |
הורסים מאות אלפי פרנסות על לא דבר. ממציאים פטנט המסיכה. מאשימים אלו שלא עוטים מסכה בהריסת פרנסות. כמה מגוחך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:23 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
הורסים מאות אלפי פרנסות על לא דבר.
ממציאים פטנט המסיכה.
מאשימים אלו שלא עוטים מסכה בהריסת פרנסות.
כמה מגוחך!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:32 |
|
| |
אם הממשלה הייתה מודיעה . "אזרחים יקרים שבו בבית . אל דאגה כולם יקבלו משכורת מהמדינה"
אף לא אחד היה יוצא מהבית והקורונה הייתה נגמרת מזמן.
אבל מה קורה? המדינה כרגיל לא רוצה להוציא שקל מהכיס. גם כשהיא מחליטה להוציא אף אחד לא יודע האם הוא יקבל ומתי ? (להבדיל מההגבלות שנכנסו מיד לתוקף, אב לעל תהוכנית הכלכלית שהכריז ביבי עדיין עובדים ולא שמענו כלום). האזרחים נפשם יוצא ללעבוד הואיל והם רוצים להתפרנס. כצואה מכך לוחצים על מוסדות החינוך לפתוח. כמו שנכתב לעיל המדינה הלא לא רוצה להוציא כסף מהכיס לאזרחים, אז יש לאינטרס בפתיחת המשק, כמובן תוך כדי הגבלות מגוחכות שלא מאפשרות להרבה עסקים לעבוד.ואז הקורונה מתפרת שוב.
מסקנה קמצנות הממשלה וראשות המסים הובילה לגל השני אך ורק זה ולא שום דבר אחר. כמובן המציאו את חובת עטיית המסיכה ברחוב באוויר הפתוח בכדי שנתנהיו יוכל שוב להאשים את הציבור במאצעות נתן אשל בהתגברות המגפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:39 |
|
| |
מצדרביעי
| ארנונה כתב: |  | אף לא אחד היה יוצא מהבית והקורונה הייתה נגמרת מזמן.
אבל מה קורה? המדינה כרגיל לא רוצה להוציא שקל מהכיס. גם כשהיא מחליטה להוציא אף אחד לא יודע האם הוא יקבל ומתי ? (להבדיל מההגבלות שנכנסו מיד לתוקף, אב לעל תהוכנית הכלכלית שהכריז ביבי עדיין עובדים ולא שמענו כלום). האזרחים נפשם יוצא ללעבוד הואיל והם רוצים להתפרנס. כצואה מכך לוחצים על מוסדות החינוך לפתוח. כמו שנכתב לעיל המדינה הלא לא רוצה להוציא כסף מהכיס לאזרחים, אז יש לאינטרס בפתיחת המשק, כמובן תוך כדי הגבלות מגוחכות שלא מאפשרות להרבה עסקים לעבוד.ואז הקורונה מתפרת שוב.
מסקנה קמצנות הממשלה וראשות המסים הובילה לגל השני אך ורק זה ולא שום דבר אחר. כמובן המציאו את חובת עטיית המסיכה ברחוב באוויר הפתוח בכדי שנתנהיו יוכל שוב להאשים את הציבור במאצעות נתן אשל בהתגברות המגפה.
|
|
גם המשכורת מה"מדינה" תשולם בסוף איכשהו על ידי המיסים שאנחנו משלמים, #רק_אומר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:40 |
|
| |
ממציאים פטנט המסיכה.
כמה מגוחך!
|
|
הפטנט הזה הוא הדרך היחידה להאט משמעותית את ההדבקות ללא סגר, זה הוכח בכמה מחקרים.
אתה ושכמותך, לא מוכנים לקרבן הקל יחסית הזה וגוררים את כל הציבור להדבקה ולסגר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 08/07/2020 21:40:53
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:44 |
|
| |
ואלה שלא הולכים עם מסכה בתל אביב מה הם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:44 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
ממציאים פטנט המסיכה.
כמה מגוחך!
|
|
הפטנט הזה הוא הדרך היחידה להאט משמעותית את ההדבקות ללא סגר, זה הוכח בכמה מחקרים.
אתה ושכמותך, לא מוכנים לקרבן הקל יחסית הזה וגוררים את כל הציבור להדבקה ולסגר.
תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 08/07/2020 21:40:53 |
|
"להאט" הייתי יכול להסכים, ועל זה ניתן להתווכח האם הצר שווה בנזק המלך. אבל מה בצע בהאטה? האם נרוויח משהו מזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 21:45 |
|
| |
כל כך מוזר שאנשים שפויים וחכמים יכולים לדבר כאלו שטויות. מצד אחד, רופאים, מיניסטורים, ממשלות, מדינות שגדולות פי 100 ממדינת ישראל. רובם ככולם נתקפו רוח שטות והחליטו לסגור, להגביל, ולהוציא הנחיות תוך גרימת הפסדים של טריליוני דולרים סתם ככה. ומהצד השני אנשים פקחים בסך הכל. אך ללא כל הכשרה וידע בעניני בריאות, ובריאות הציבור בפרט. והם יודעים יותר טוב מכולם... אם היו טוענים "ועשית ככל אשר יורוך" ואין לך רשות להרהר אחריה. הייתי מוריד את הכובע בפניהם. ובמקום זה הם מתווכחים בלהט וחוזרים על המנטרה שוב ושוב. יש לזה אולי הסבר, יש מנגנון הגנה פסיכולוגי הנקרא רציונליזציה. לדוג' ילד שנענש ולא קיבל ממתק, אז הוא אומר לעצמו, אני בכלל לא רוצה ממתק, זה לא בריא... כך כאן, ההנחיות הן להתעלם, לא להיבדק, א"צ במסיכות, אבל יש חרדה שאולי זה באמת מסוכן? אז נכנסת הרציונליזציה לפעולה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:04 |
|
| |
| מתהפך13 כתב: |  | | ואלה שלא הולכים עם מסכה בתל אביב מה הם? |
|
מי שבתל אביב לא הולך עם מסיכה לא פוגע בפרנסה של תושב ביתר,
מי שבראשון לציון לא הולך עם מסיכה לא פוגע בפרנסת תושב ירושלים,
כי בגללם לא הולכים לעשות סגר על ירושלים וביתר.
הטיעון שהנה החילונים בתל אביב הולכים לים ולמועדונים,
ולהם לא עושים כלום, לכן אני יעשה מה שאני רוצה.
בגלל טיעונים כאלה מטופשים עשרות אלפי חרדים מאבדים את פרנסתם
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:17 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
כל כך מוזר שאנשים שפויים וחכמים יכולים לדבר כאלו שטויות.
מצד אחד, רופאים, מיניסטורים, ממשלות, מדינות שגדולות פי 100 ממדינת ישראל. רובם ככולם נתקפו רוח שטות והחליטו לסגור, להגביל, ולהוציא הנחיות תוך גרימת הפסדים של טריליוני דולרים סתם ככה.
ומהצד השני אנשים פקחים בסך הכל. אך ללא כל הכשרה וידע בעניני בריאות, ובריאות הציבור בפרט. והם יודעים יותר טוב מכולם...
אם היו טוענים "ועשית ככל אשר יורוך" ואין לך רשות להרהר אחריה. הייתי מוריד את הכובע בפניהם. ובמקום זה הם מתווכחים בלהט וחוזרים על המנטרה שוב ושוב.
יש לזה אולי הסבר, יש מנגנון הגנה פסיכולוגי הנקרא רציונליזציה. לדוג' ילד שנענש ולא קיבל ממתק, אז הוא אומר לעצמו, אני בכלל לא רוצה ממתק, זה לא בריא...
כך כאן, ההנחיות הן להתעלם, לא להיבדק, א"צ במסיכות, אבל יש חרדה שאולי זה באמת מסוכן? אז נכנסת הרציונליזציה לפעולה.
|
|
מושגים היקר זה שהמדינות המערביות נותנות לציבור האפרו האמריקני שלהם להשתולל ברחוב, לבזוז בפראות, לגרש שוטרים ממפקדותיהם, כן מובן לך? זה לא "סתם ככה"? כשהתקשורת נותנת רוח גבית, שום דבר זה לא "סתם ככה" אני לא קונה את כל דבריו של פרופסור לס, אבל הנקודה הזו שהקורונה הוא מגיפה עם יחסי ציבור, הוא מאה אחוז צודק. יושבים יומם ולילה, סופרים את החיוביים, את המאושפזים, את אלו שבמצב קשה, את המונשמים ואת הנפטרים, ועד לאחרונה עשו את זה כמה פעמים ביום, זה נראה לך הגיוני? אותו הגיון שכששוטר הורג אפריקני בארה"ב אז כל העולם (הגולם) קם על יוצריו. אנחנו חיים בעולם משוגע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:21 |
|
| |
הורסים מאות אלפי פרנסות על לא דבר. ממציאים פטנט המסיכה. מאשימים אלו שלא עוטים מסכה בהריסת פרנסות. כמה מגוחך! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסביר כבר מה המסיכה עושה לך!!! אני לובש מסיכה בחלק משמעותי מהיממה והתרגלתי אני מסוגל ליסוע לבד ברכב ולשכוח להוריד אותה להגיע הביתה ולהישאר איתה עד שאני נזכר מה זה עושה לך??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:40 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | להאט הייתי יכול להסכים, ועל זה ניתן להתווכח האם הצר שווה בנזק המלך.
אבל מה בצע בהאטה?
האם נרוויח משהו מזה?
|
|
ודאי שנרוויח מהאטה נרוויח שני דברים. ראשית, עיקר הקטסרופה מתרחשת בקריסת בתי החולים, זה מה שקרה בצרפת, בלגיה, איטליה, בריטניה וניו יורק. אם התחלואה איטית יותר ובתי החולים לא קורסים, הרבה יותר חולים יישארו בחיים. בנוסף, יש הרבה סימנים לכך שעד סוף 2020 יהיה חיסון אחד לפחות ואולי יותר מאחד. אז קצת אורך רוח, הרבה זהירות של מסיכה והרחקה ונסיים עם זה בקרוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 22:45 |
|
| |
| גלמרוביץ כתב: |  |
ממציאים פטנט המסיכה.
כמה מגוחך!
|
|
תסביר כבר מה המסיכה עושה לך!!! אני לובש מסיכה בחלק משמעותי מהיממה והתרגלתי אני מסוגל ליסוע לבד ברכב ולשכוח להוריד אותה להגיע הביתה ולהישאר איתה עד שאני נזכר מה זה עושה לך??? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
המסיכה חונקת!! ובפרט עכשיו בימי הקיץ. התפרסם לאחרונה סרטון של פרופסור אמריקאי שהראה עם מכשיר לזיהוי רמת החמצן באוויר, שהחמצן שנמצא מתחת למסיכה ברמה מאד נמוכה ומסוכנת לבנאדם. הטפשות של המדינה ללכת במרחב הפתוח (שהכי פחות מדבק) מסיכה ואף לאכוף את זה בסכום אסטרונומי עוברת את גבול הטעם של ישועת חבישת המסיכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:21 |
|
| |
מושגים, אפשר לקבל שם של מדינה מערבית אחת שבה חובה לעטות מסכה במתכונת של ישראל? ברוב המדינות יש רק חובה ציבורי. ובאף מדינה לא השתגעו לחפש נשאים בריבוי בדיקות.
|
|
|
|
|