בית פורומים בחדרי חרדים

למה לא סוגרים את ביהמ'ד הגדול דבעלזא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2020 03:23 לינק ישיר 
למה לא סוגרים את ביהמ'ד הגדול דבעלזא

רבים שואלים למה הסגר התרחב לכל רוממה, והאמת שתושב רוממה אני לא שואל, כי הבלזער'ס מפוזרים כאן בכל האיסור, וכל האיסור מלא בפצצות ביולוגיות מהלכות. אבל למה למען השם לא הלחימו את על דלתות הכניסה לגרויסע שטוב, לבנין החסידות. אני כבר כמה חדשים לא דרכתי שם, אבל ידידיי שמסתובבים שם מספרים על מצב של בושה להסתובב עם מסיכה, המקום גדול ומכיל כמויות של אנשים, שם הם נפגשים לפלוץ שיעורים, התוועדויות, טישים, מסיבות וסתם שיחות רעים בחדר הקפה ובמרפסת, למה? למה למען השם לא סגרו הרמטית את כל הבנין? הרי המצב הוא לא סוד, אז למה לא קם אחד שביקש לסגור? האם זה הישג של אייכלר שהגיע להבנות עם נציגי האינקוויזיציה שלא יבצעו מסע צלב בדובר שלום????

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 06:42 לינק ישיר 

לה''ו. למות למען ''המה יגידו'', זה חלק משו''ע בברית החדשה החרדית.
אבל... אתה רוצה למות למען זה, סבבה. אבל למה לעבור על איסור ''להעביר את בנו למולך''?!
כן, בפירוש יש כאן ע''ז!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 19:35 לינק ישיר 

חס וחלילה! לסגור את בית המקדש ד"מלכות בעלא"? את הבניין הכי מפואר בכל רחבי תבל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2020 20:55 לינק ישיר 

כי אז ניקי בעלזא יחליפו יטענו לך שזה לא ביהמ"ד הגדול של בעלזא, אלא של מחנובקה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2020 21:07 לינק ישיר 

מאותה סיבה שלא אוכפים מסכות את המפגינים בכיכר מלכי ישראל בתל אביב.
יש אוכלוסיות שלא נוגעים בהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2020 23:04 לינק ישיר 
איני_מכיר

פיינשמקער כתב:
כי אז ניקי בעלזא יחליפו יטענו לך שזה לא ביהמ"ד הגדול של בעלזא, אלא של מחנובקה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בליגריי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2020 23:42 לינק ישיר 

אברך בעלזער מאשדוד בשם שיף, בנו של הלי'זענסקער מרמות, מורדם ומונשם בבית החולים כתוצאה מקורונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 00:09 לינק ישיר 

ברוך דיין האמת: בירושלים נפטר הרב החסיד רבי אלעזר הלוי הורוביץ ז"ל, מחשובי חסידי בעלזא, בעל מחבר ספר 'גירסא דינקותא' והוא בן 75 בפטירתו. המנוח סבל רבות ממחלת הסוכרת וביום שישי אחה"צ לא הרגיש טוב ואושפז בבית החולים ולאחר כניסת השבת נפטר לבית עולמו, נפטר כנראה מקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 00:13 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אברך בעלזער מאשדוד בשם שיף, בנו של הלי'זענסקער מרמות, מורדם ומונשם בבית החולים כתוצאה מקורונה

מזכיר לי את יצחק רבין.. "אלו קורבנות השלום"....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 08:11 לינק ישיר 

נכון שיש מגמתיות נגד החרדים, אבל במקרה של בעלזא הסגר מוצדק!

ע"פ עדויות תושבי האיזור, יש שם כמות גדולה של חולים שלא נבדקים, מסתובבים ומדביקים את כל תושבי האיזור!

פצצה מתקתקת!

ועוד אייכלר ברוב חוצפתו דורש שיפרשו מהממשלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 09:41 לינק ישיר 

מושגים כתב:
בונדמן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הבעלזער רוב הוא תומך נלהב של "תהליך השלום". כמו הרבי מגור גם הבעלזער אוסר על חסידיו לגור מחוץ לקו הירוק אפילו בירושלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 09:49 לינק ישיר 

למה לא סוגרים את המקווה של מכניבקא ברחוב רשי בבני ברק שבכל התקופה היווה מדגרת קורונה, וציפצפו על הרשויות על אף כל ההתראות ,כאשר בצוואת מרן רבינו הזקן ממכניבקא, המקווה אמור להיות פתוח בחינם
עקב גלות רוסייה שעבר על ידי הרוסים והשילטון הקומוניסטי, וגובים מחיר מופקע  של שבע שקל על כניסה בימות החול, מילא אם היו מדביקים בקורונה ולא גובים כסף, אבל כך לצפצף על רבינו גם לגבות תשלום על טבילה שדרש בתוקף שהמקווה יהא פתוח לכל אחד ואחד וגם הדבקה המונית בקורונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 10:49 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
בונדמן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הבעלזער רוב הוא תומך נלהב של "תהליך השלום". כמו הרבי מגור גם הבעלזער אוסר על חסידיו לגור מחוץ לקו הירוק אפילו בירושלים.

איזה הבלים, יש שכונה ענקית של חסידי בעלזא באגן האיילות בגבעת זאב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 11:25 לינק ישיר 

קהלת כתב:

חריף_ומקשה כתב:
בונדמן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה הבלים, יש שכונה ענקית של חסידי בעלזא באגן האיילות בגבעת זאב.

לא הכרתי. אז כנראה במהלך השנים הוא החליט להקל לגבי ירושלים רבתי.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 12/07/2020 11:28:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 11:45 לינק ישיר 

גבעת זאב אינה ירושלים רבתי אלא ישוב בבנימין.

כל מלחכי הפינכה מהללים את האדמו"ר מבעלזא שליט"א רק כשהם 'מבינים' את מהלכיו. אבל היחיד שמיצב עצמו כמנהיג בתקופה הזו, זה הוא. בעוד כולם ממלאים את פיהם מים, הוא בא עם משנה סדורה, עם הוראות מעשיות, ועם דרך חיים צחה ומזוקקת. ההיסטוריה תשפוט אם הוא גם צדק או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 13:38 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מושגים כתב:
בונדמן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מדויק, קבוצה של בעלז רכשה דירות ברמת שלמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה לא סוגרים את ביהמ'ד הגדול דבעלזא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext