| נשלח ב-10/7/2020 15:53 |
|
| |
רש"י פרשת בלק משל אומרים לצרעה: לא מדובשך ולא מעוקצך! אני מתקומם כשיהודי צועק על יהודי אחר, לא משנה מה מעשיו, נאצי. אבל מהלך יזום של חלוקת ארטיקים בשום אופן לא יכול למחוק התפרצויות רבות וארסיות של שוטרים מלאי שנאה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 15:58 |
|
| |
פעם ראשונה שאני מסכים עם תמניא. ואם כבר מחלקים ארטיקים באמת ולא רק בשביל הצילום שיביאו מספיק לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:09 |
|
| |
זה עבד להם
אותם ילדים רק כמה רגעים לפני צעקו וקיללו אותם, ודרשו מהם להסתלק, ואיך שהוציאו את הארטיקים פני הילדים לבשו חיוך וצהלה ונדחפו לקבל מהם ארטיקים.
סרטון משעשע
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:24 |
|
| |
בין אם התכוונת נאצים באמיתי, ובין אם באירוניה. אני מוחה על השימוש במילה הזאת. כינוי זה שמור אך ורק לגרמנים הנאצים ימ"ש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:24 |
|
| |
חלילה, הם לא נאצים, הנאצים רצחו יהודים בכל מיני מיתות משונות. אבל הם כן מבצעים 'פשעים נגד האנושות', סגירת אזרחים בגטאות אך ורק בגלל שהם משתייכים למגזר מסויים, היא 'פקודה בלתי חוקית בעליל', ולא יעזור לאף אחד מהשותפים לפשע, בהחלטה בקבינט או בביצוע בשטח, התירוץ 'רק מילאתי פקודה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:25 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
בין אם התכוונת נאצים באמיתי, ובין אם באירוניה. אני מוחה על השימוש במילה הזאת. כינוי זה שמור אך ורק לגרמנים הנאצים ימ"ש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:43 |
|
| |
הם רק ממלאים פקודות כמו הSS לפחות שיחלקו טילונים חלב לא סתם ארטיק קרח
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:48 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | חלילה, הם לא נאצים, הנאצים רצחו יהודים בכל מיני מיתות משונות. אבל הם כן מבצעים 'פשעים נגד האנושות', סגירת אזרחים בגטאות אך ורק בגלל שהם משתייכים למגזר מסויים, היא 'פקודה בלתי חוקית בעליל', ולא יעזור לאף אחד מהשותפים לפשע, בהחלטה בקבינט או בביצוע בשטח, התירוץ 'רק מילאתי פקודה'. |
|
פשעים נגד האנושות, לא פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 16:49 |
|
| |
בשום קונסטלציה שהיא אל תקרא לחיילים או שוטרים ישראליים SS. זה לא דומה, זה לא קרוב, זה לא ליד. אנשי הSS רצחו והתעללו ביהודים, נשים זקנים וילדים חסרי ישע על לא עוול בכפם. השוטרים והחיילים הישראליים שמשתתפים באכיפת סגירת החרדים בגטאות, מבצעים אמנם 'פשע נגד האנושות' כהגדרתו בחוק הבינלאומי, והם יעמדו על כך לדין בבוא היום, ושום תירוץ של 'רק מילאתי פקודה' לא יעזור להם. אבל הם לא נאצים ולא SS חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 17:02 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | בין אם התכוונת נאצים באמיתי, ובין אם באירוניה. אני מוחה על השימוש במילה הזאת. כינוי זה שמור אך ורק לגרמנים הנאצים ימ"ש. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם אני מוחה אלא שאני מחיתי גם בעבר בזמן אמת כשקראו להם נאצים, ולא כשמישהו משתמש בביטוי באירוניה במטרה להדגיש את העיוות הנוראי, שילדים שמורגלים (ויש הטוענים שכך מחנכים אותם) לקרוא לשוטרים נאצים, רצים אליהם בשמחה לקבל מהם ארטיקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | זה עבד להם
אותם ילדים רק כמה רגעים לפני צעקו וקיללו אותם, ודרשו מהם להסתלק, ואיך שהוציאו את הארטיקים פני הילדים לבשו חיוך וצהלה ונדחפו לקבל מהם ארטיקים.
סרטון משעשע
|
|
גם בשואה כולם נדחפו לקבל אוכל ולבשו חיוך כשקיבלו... ילד מחייך לארקטיק גם כשזה מגיע לנאצי, אז מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 19:24 |
|
| |
מיליארד ארטיקים לא יוכלו להקהות את הכאב מכל מי שנשמה יהודית באפו כשצופים בשוטרים סמויים "חוטפים" ילד בן עשר, תוך כדי שהילד זועק די די .אשמח ואודה למי שיביא לינק.אין צורך להוסיף שלצעוק ליהודי נאצי זה בעצם לתת פרס לנאצים האמתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 21:18 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | מיליארד ארטיקים לא יוכלו להקהות את הכאב מכל מי שנשמה יהודית באפו כשצופים בשוטרים סמויים "חוטפים" ילד בן עשר, תוך כדי שהילד זועק די די .אשמח ואודה למי שיביא לינק.אין צורך להוסיף שלצעוק ליהודי נאצי זה בעצם לתת פרס לנאצים האמתיים. |
|
בדיוק אבל הסרטון בסך הכל מציג את העיוות והאבסורד
ילדים שחונכו או התרגלו לצעוק לשוטרים נאצים, מקללים אותם וצועקים להם להסתלק, ובשניה שמגיעים הארטיקים הכל מתהפך מהקצה לקצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 21:28 |
|
| |
בעיניי מאוד בעייתי ששוטרים מחלקים ממתקים לילדים כדי לקנות את אמונם. לא צריך לחשוב רחוק מי עוד יכול לעשות אותו דבר ולאן זה יכול להוביל רח"ל. כל הזמן מזהירים את הילדים לא לקחת שום דבר מאף אחד, ובצדק. שוטר לא אמור להעניק שום דבר לילד שלא בפני מבוגר האחראי על הילד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|