בית פורומים בחדרי חרדים

האם צריך להוריד את הכיפה ברחובות ארץ ישראל??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2020 13:56 לינק ישיר 

הסרטונים של מעצר חרדים שהולכים ברחוב ללא מסיכה, ולאומתם חלוקת מסכות לחילונים ללא מסכה

זה אמיתי? או מבויים?

יש מצב שחברי הכנסת החרדים דואגים לציבור על ידי אכיפה נוקשה יותר מהציבור הכללי????

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 13:59 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:

הסרטונים של מעצר חרדים שהולכים ברחוב ללא מסיכה, ולאומתם חלוקת מסכות לחילונים ללא מסכה

זה אמיתי? או מבויים?

יש מצב שחברי הכנסת החרדים דואגים לציבור על ידי אכיפה נוקשה יותר מהציבור הכללי????

נשלח מהאנדרואיד שלי

מספיק לעטות נכון את המסיכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:03 לינק ישיר 

אם אתה עושה אכיפה על מסיכה שירדה קצת מתחת לאף זה צריך להיות אכיפה לכולם

אין מצב ששוטר שצריך למלאות מכסה של דוחות, יגיע לתת דוחות לחרדים רק בגלל שהם לא יודעים לצעוק ולקלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:07 לינק ישיר 

יש מצב שיש אכיפת יתר בציבור החרדי (לא נראה לי שמישהו באמת מצויד בעובדות), אבל בהחלט אם התקשורת החרדית היתה מסקרת גם את האכיפה בציבור החילוני זה היה מצמצם את תחושבת הקיפוח וההתקרבנות של הציבור שלנו שמשום מה חושב שאצל החילונים אין כלל אכיפה.
או שיש מצב שאנשים משלנו גוזרי קופונים ומרוויחים מהזעם ותחושת הקיפוח של הציבור החרדי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:12 לינק ישיר 

זה מה שאני אמרתי בהתחלה

אבל יש יותר מדי סרטונים של אנשים חילונים שמסתובבים ליד שוטרים תוך כדי שהם רושמים דוח לחרדי, ולא זוכים לשום יחס של השוטרים

היחידים שמדברים על האכיפה המוגברת בציבור החרדי הם חברי הכנסת מהציבור הדתי לאומי ואפילו הערבי

כמות כל כך גדולה של סירטונים זה כבר מעצבן

השוטרים יודעים שאם הם יתנו דוח לילדה בת 12 הם ישר יקבלו תלונה במחלקה לחקירת שוטרים

הם חזקים על חלשים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:16 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:
זה מה שאני אמרתי בהתחלה

אבל יש יותר מדי סרטונים של אנשים חילונים שמסתובבים ליד שוטרים תוך כדי שהם רושמים דוח לחרדי, ולא זוכים לשום יחס של השוטרים

היחידים שמדברים על האכיפה המוגברת בציבור החרדי הם חברי הכנסת מהציבור הדתי לאומי ואפילו הערבי

כמות כל כך גדולה של סירטונים זה כבר מעצבן

השוטרים יודעים שאם הם יתנו דוח לילדה בת 12 הם ישר יקבלו תלונה במחלקה לחקירת שוטרים

הם חזקים על חלשים

נשלח מהאנדרואיד שלי

לי ברור שיש אכיפה גם בציבור הכללי, אבל לא מראים את זה לא בגלל בעיות צניעות, אלא כי זה לא משרת את המטרה והאג'נדה.
הסיפור עם הילדה ברחוב תורה מציון חריג בכל קנה מידה, והציבור כולו תמים דעים בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:34 לינק ישיר 

מושגים כתב:
מהשחושבים כתב:

זה אמיתי? או מבויים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לא מספיק לעטות נכון את המסיכה, כי גם אם אתה עוטה את המסיכה נכון, אבל מעיר תוך כדי לשוטר שהולך בלי מסכה, אתה עתיד לחטוף זבנג מטורף לפרצוף, וגם להיעצר על 'תקיפת שוטר'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 15:49 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:

זה אמיתי? או מבויים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא.
תשים כיפה סרוגה או חולצה כחולה..
(אזהרת ציניות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 20:56 לינק ישיר 

קהלת כתב:

מושגים כתב:
מהשחושבים כתב:

זה אמיתי? או מבויים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לא מספיק לעטות נכון את המסיכה, כי גם אם אתה עוטה את המסיכה נכון, אבל מעיר תוך כדי לשוטר שהולך בלי מסכה, אתה עתיד לחטוף זבנג מטורף לפרצוף, וגם להיעצר על 'תקיפת שוטר'.

בשביל להעיר לשוטר (שזה מיותר לחלוטין כי הוא נשלח לאכוף את החוק ולא אתה) עדיף אכן להוריד את הכיפה. בשביל לא לחטוף דו"ח מספיק רק לעטות את המסיכה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם צריך להוריד את הכיפה ברחובות ארץ ישראל??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext