הגר"ש אלתר התגלה כחיובי לקורונה, בעקבות כך נדחה הטיפול הרפואי שהיה אמור לעבור
ראש הישיבה הגר"ש אלתר נדבק בנגיף במהלך אשפוז בבית החולים, הטיפול הרפואי שהיה צריך לעבור נדחה והוא ישוב לביתו לקראת שבת עד שיצא שלילי לנגיף.
ראש הישיבה הגאון רבי שאול אלתר, אושפז בבית החולים 'שערי צדק' בירושלים שם נמצא כי נדבק בנגיף הקורונה.
מקורביו מסרו כי בעקבות הדלקת ממנה סבל ראש הישיבה לפני מספר שבועות, נקבעה בדיקת דם חוזרת לאתמול, ומתוצאות בדיקת הדם שהתקבלו התברר כי הדלקת עדיין פעילה והוא הוזמן שוב לבדיקת סיטי לבירור גורם הדלקת.
לדברי המקורבים: בפענוח בדיקת הסיטי הבוקר, אותר הגורם לדלקת ונקבע כי הגר"ש יעבור טיפול כירורגי.
בנוסף, הואיל ובמהלך הבדיקות התברר כי ראש הישיבה חיובי לקורונה, החליטו הרופאים כי ראש הישיבה יקבל יומיים עירוי אנטיביוטי בבית החולים ולקראת שבת ישוב לביתו עד לקבלת בדיקת קורונה שלילית, אז ישוב לבית החולים לביצוע הטיפול הכירורגי.
אי.אי.אי. רק לפני שבועיים ,הניק נכבדות פתח כאן,כדרכו בקודש במקרים כעין אלו, אשכול חגיגות לרגל מצבו דאז של הגר"ח קנייבסקי. התברר שהחגיגה היתה מוקדמת מעט. הייתי מציע לניקי הנדל"ן להמתין מעט עם חגיגות השמחה . בינתיים, מעניין לדעת מה מורים המו"צים הגוראיים לאלפי השואלים האם מותר להפעיל מוזיקה בשלוש השבועות לרגל מצבו של הגר"ש אלתר....
תוקן על ידי פצקו ב- 15/07/2020 23:04:50
נשלח ב-15/7/2020 23:09
פצקו כתב:
אי.אי.אי. רק לפני שבועיים נכבדות פתח כאן אשכול חגיגי לרגל מצבו דאז של הגר"ח קנייבסקי. התברר שהחגיגה היתה מוקדמת מעט. הייתי מציע לניקי הנדל"ן להמתין מעט עם חגיגות השמחה על ה"קפידא" הנוראה של ראש גולת אריאל.
תהיתי מי יהיה האידיוט התורן עם התגובה המטומטמת (והלא מפתיעה הזו) והנה מיודענו פצקו לא אכזב מעניין כמה זמן ייקח עד שחבריו לדרך והטמטום יתרמו את הגיגיהם בנושא.
נ.ב. אני לא רומז לכך שיש כאן ענייני קפידות, הוא לא הראשון ולא האחרון שחלה בקורונה, אך לא צריך להיות בעל דימיון גדול בכדי לדמיין מה היה קורה כאן אילו האדמו"ר מגור היה נדבק בקורונה...
נשלח ב-16/7/2020 01:01
הגר"ש עלה למפטיר בבית מדרשו במנחה של תענית י"ז בתמוז, זאת אומרת שהוא צם כרגיל, בזמן שלבחורים בגור סיפרו שהוא נמצא בחו"ל ועובר טיפולים.......
נשלח ב-16/7/2020 02:45
בונדמן כתב:
הגר"ש עלה למפטיר בבית מדרשו במנחה של תענית י"ז בתמוז, זאת אומרת שהוא צם כרגיל, בזמן שלבחורים בגור סיפרו שהוא נמצא בחו"ל ועובר טיפולים.......
אתה לא מבין שהוא קאלטער וריק ואין לו בעיה לעלות לתורה גם אם הוא לא צם, העיקר בשביל להזים את השמועות?
נשלח ב-16/7/2020 02:50
מוחה על שפה מזלזלת בת"ח, גם אם זה באיזכור כציטוט.
נשלח ב-16/7/2020 13:05
פצקו אנא, תוסיף אזהרת ציניות. מפני החשד.
נשלח ב-17/7/2020 15:54
מדוברות ביה"ח שערי צדק נמסר: הגר"ש אלתר משתחרר בשעות אלו לביתו ממחלקת כתר ג' לאחר שהניתוח להכנסת הנקז עבר בהצלחה. את המשך הטיפול בנקז יקבל בביתו ע"י אח. יחזור לביה"ח להמשך טיפול לאחר שיקבל שתי תשובות שליליות לקורונה.
אי.אי.אי. רק לפני שבועיים נכבדות פתח כאן אשכול חגיגי לרגל מצבו דאז של הגר"ח קנייבסקי. התברר שהחגיגה היתה מוקדמת מעט. הייתי מציע לניקי הנדל"ן להמתין מעט עם חגיגות השמחה על ה"קפידא" הנוראה של ראש גולת אריאל.
תהיתי מי יהיה האידיוט התורן עם התגובה המטומטמת (והלא מפתיעה הזו) והנה מיודענו פצקו לא אכזב מעניין כמה זמן ייקח עד שחבריו לדרך והטמטום יתרמו את הגיגיהם בנושא.
נ.ב. אני לא רומז לכך שיש כאן ענייני קפידות, הוא לא הראשון ולא האחרון שחלה בקורונה, אך לא צריך להיות בעל דימיון גדול בכדי לדמיין מה היה קורה כאן אילו האדמו"ר מגור היה נדבק בקורונה...
שאחד מבניו של האדמור מגור חלה בקורונה לא זכור לי שחברי הקהילה של הרב שאול אלתר שמחו !!