בית פורומים בחדרי חרדים

שוב נכנע נתניהו לטייקונים ללסים ולמטותים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2020 18:31 לינק ישיר 

נתניהו נפל שוב בידי הטייקונים.
הסיבה שברבש לא נבחר בסוף להיות הפרוייקטור היא, לחצים מטורפים מהצד השמאלי הפונדמנטליסטי (הטייקונים, היורם-לסים והעידית-מטותים), ולא בגלל ויכוח על סמכויות.
פרופ' גבי ברבש בגישה המחמירה שלו בטיפול בקורונה מהווה איום על כיסם של הטייקונים.
באי מינויו של ברבש למשרת פרויקטור הקורונה, נכנע נתניהו שוב לאילי ההון. אחרי הכניעה הראשונה שלו בפתיחה אגרסיבית ומופקרת של המשק בלי שום בלמים, פול גז בניוטרל.
אני חושב שנתניהו כבר עייף מכל הרדיפות והעלילות, והוא הולך ומאבד את חוט השדרה שלו.
חבל מאד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 23/07/2020 18:33:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 18:55 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נתניהו נפל שוב בידי הטייקונים.
הסיבה שברבש לא נבחר בסוף להיות הפרוייקטור היא, לחצים מטורפים מהצד השמאלי הפונדמנטליסטי (הטייקונים, היורם-לסים והעידית-מטותים), ולא בגלל ויכוח על סמכויות.
פרופ' גבי ברבש בגישה המחמירה שלו בטיפול בקורונה מהווה איום על כיסם של הטייקונים.
באי מינויו של ברבש למשרת פרויקטור הקורונה, נכנע נתניהו שוב לאילי ההון. אחרי הכניעה הראשונה שלו בפתיחה אגרסיבית ומופקרת של המשק בלי שום בלמים, פול גז בניוטרל.
אני חושב שנתניהו כבר עייף מכל הרדיפות והעלילות, והוא הולך ומאבד את חוט השדרה שלו.
חבל מאד.

תוקן על ידי מושגים ב- 23/07/2020 18:33:32

לה''ו. איך אפשר לאבד חוט שדרה, שאף פעם לא הייתה קיימת?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 18:55 לינק ישיר 

אם בית המשפט לא יפיל את נתניהו, הקורונה תפיל אותו.

*פרופ' גמזו הינו מנהל בית החולים איכילוב המשדר את הקו ה'אופטימי' (שלא מתממש בינתיים).

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 23/07/2020 19:07:06

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שוב נכנע נתניהו לטייקונים ללסים ולמטותים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext