|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
השר אוחנה על הצבעתו בעד איסור טיפולי המרה: יש לי קווים אדומים, לא אצביע נגד בן זוגי וילדיי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 09:14 |
|
| |
השר אוחנה על הצבעתו בעד איסור טיפולי המרה: יש לי קווים אדומים, לא אצביע נגד בן זוגי וילדיי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 09:37 |
|
| |
ואשה שמזנה תחת בעלה יותר טוב? הבעיה העיקרית זה ההצהרתיות שבדבר, אבל בעיקרון רק אין יראת אלוקים והרגוני. יהי להם אשר להם ואנחנו את נפשנו הצלנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 11:12 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | השר אוחנה על הצבעתו בעד איסור טיפולי המרה: יש לי קווים אדומים, לא אצביע נגד בן זוגי וילדיי
לה''ו. תזכורת, מי ומה הוא אוחנה האוחצ'ה שלכם.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 12:53 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | השר אוחנה על הצבעתו בעד איסור טיפולי המרה: יש לי קווים אדומים, לא אצביע נגד בן זוגי וילדיי
לה''ו. תזכורת, מי ומה הוא אוחנה האוחצ'ה שלכם.
|
|
שלכם? לא ידעתי שהוא ח"כ מטעם יהדות התורה  |
|
כנראה שהיית בתרדמת בשנה האחרונה. ולא ראית איזה כבוד וליקוקים מכווווולם. שנית. גם ניצן הורוביץ, כשיכניס לחוק איזה סעיף שאסור למסיונר להטיף להמרת דת, וידבר בפאתוס על סבו שהיה ראשון ללווים, וכמובן יזרוק כמה שקלים לכיוונכם, גם הוא ''יוכשר''! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 18:28 |
|
| |
כמה הזוי אוחנה הזה שאינו מבין שחוק זה הוא לא חוק נאור אלא חוק חשוך, כי חוק זה אוסר על טיפול פסיכולוגי גם במי שמעוניין בכך, ועזרה לנזקק מכל סוג זה חלק מהנאורות לפחות באופן רשמי, ומניעת זכותו של אדם לקבלת עזרה לא נאורות זו אלא חשכות גם לפי אמונתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|