|
|
| נשלח ב-28/7/2020 21:25 |
|
| |
ככר השבת מעלילים עלילת דם על הר צבי
ואם הוא ידע שמזלזלים שם למה הוא נכנס לשם? אבא שלו מתיר להכנס ללוע הארי .העיקר להתפלל לרפואת הרב בניה בן אביגדור נבנצל
https://www.kikar.co.il/369384.html
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 21:48 |
|
| |
כמעט אף אחד לא מסכה שם !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 22:42 |
|
| |
רבים מהאנשים לא יודעים שהמסכה לא מגנה לגמרי, ואם נמצא לידך חולה קורונה ללא מסכה, הסיכויים להידבק גבוהים גם אם אתה עם מסכה.
נ.ב. זו לא עלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 00:06 |
|
| |
רק עיור יכנס שם כשהוא רואה את כולם בלי מסיכהבן אדם שיש לו עינים זבשלו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 08:32 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | ואם הוא ידע שמזלזלים שם למה הוא נכנס לשם? אבא שלו מתיר להכנס ללוע הארי .העיקר להתפלל לרפואת הרב בניה בן אביגדור נבנצל
https://www.kikar.co.il/369384.html
רבים מהאנשים לא יודעים שהמסכה לא מגנה לגמרי, ואם נמצא לידך חולה קורונה ללא מסכה, הסיכויים להידבק גבוהים גם אם אתה עם מסכה.
נ.ב. זו לא עלילה. |
|
תגדיר גבוהים?
גם אם החולה ללא מסכה, אם אתה שם מסכה סיכויי ההדבקה שלך יורדים מ 90% ל 30%!
לא שווה?
למה להפיץ מידע לא אחראי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 08:39 |
|
| |
מי שרואה התנהגות בני בית כנסת - ונכנס שם ביודעין. הרי הוא אחראי על כל תוצאה, ואין לו להלין על אנשי המקום. מוזרת הטענה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 13:29 |
|
| |
לבחירתכם
| יוחנןש כתב: |  | מי שרואה התנהגות בני בית כנסת - ונכנס שם ביודעין. הרי הוא אחראי על כל תוצאה, ואין לו להלין על אנשי המקום. מוזרת הטענה. |
|
ברור כשמש ורק צבועים סלש חרדשים יטענו אחרת בבית שלי גם אין מסכות רוצה להכנס לבית שלי תלביש מסיכה אני בלי למה? .כי זה הבית שלי .ככה גם בתי כנסת כנס על אחריותך בעצם מה אני רוצה מככר השבת הילדים הצבועים
תוקן על ידי לבחירתכם ב- 29/07/2020 13:30:38
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 17:08 |
|
| |
הבית שלך הוא בית פרטי, בית כנסת זה מקום ציבורי שנרכש בתרומות / כספי ציבור
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|