| נשלח ב-4/8/2020 23:20 |
|
| |
רובינשטיין: הלוואי יתד נאמן ייעלם מהעולם...
כהנא בטוויטר: ישראל רובינשטיין, בנו של ראה"ע ב"ב ומזכיר מועצת גדולי התורה של 'דגל', במתקפה חריפה על 'יתד נאמן': "רוע ורשעות, קיומם הוא רעה חולה, הלוואי וייעלמו מהעולם". *לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2020 23:43 |
|
| |
התגובה הפבלובית של פצקו ושות' מתבקשת
לא מכיר את הישראל רובינשטיין הזה, הוא כמובן צודק בתיאורו, אבל על מה יצא הקצף? מה הסיפור?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:07 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | התגובה הפבלובית של פצקו ושות' מתבקשת
|
|
למה?
אין דבר יותר טבעי ויותר כנה, מאשר שאדם שבמשך שנים "מגרדים" ו"מקטינים" את אבא שלו, מתקומם כנגד אלו שעושים זאת.
לגיטימי,אנושי והגיוני. בלי צביעות, בלי דמגוגיה, בלי טרוליות. שפיץ "אלוקים עשה את האדם ישר".
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:12 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | התגובה הפבלובית של פצקו ושות' מתבקשת
למה?
אין דבר יותר טבעי ויותר כנה, מאשר שאדם שבמשך שנים "מגרדים" ו"מקטינים" את אבא שלו, מתקומם כנגד אלו שעושים זאת.
לגיטימי,אנושי והגיוני. בלי צביעות, בלי דמגוגיה, בלי טרוליות. שפיץ "אלוקים עשה את האדם ישר".
|
|
כצפוי פצקו לא אכזב, אבל נזהר הפעם מללהג ולהטריל עם הגיגיו הקבועים
אז יש לנו כאן מצד אחד אנשים רעים ומרושעים, ומצד שני את אלו שנפגעים מהרוע והרשעות. בסה"כ הסבר ממצה והגיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:17 |
|
| |
אני לא יודע מי צודק. יהיו שיגידו שרובינשטיין/אנשיו מנסים להגדיל אותו מעבר למקומו הראוי. אבל זה שבן נאמן לאבא שלו, ומתקיף את יריביו-שמקטינים ומצנזרים אותו במשך שנים - זה אנושי והגיוני,טבעי ונורמלי. זה בסדר גמור. וכך צריך להיות. כך טבעה של פוליטיקה.וכך ניהוגו של עולם. ראובן רוצה כח. שמעון רוצה את הכח הזה לעצמו. ובנו של ראובן נאמן לאביו ותוקף את שמעון. מה בדיוק לא בסדר? אין כאן לא צביעות, לא טרוליות, לא מחלות נפש,לא שנאת חינם. הכל סבבה.
כשמעצמה עולמית נלחמת באובססיביות כפייתית בגוף קיקיוני ולא רלוונטי, רק בגלל שבראשו עומד הבן-דוד של. זה מחלה. זה דורש הסבר. אבל זה? הכי נורמלי שיש.
תוקן על ידי פצקו ב- 05/08/2020 00:32:08
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:26 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | אני לא יודע מי צודק. יהיו שיגידו שרובינשטיין/אנשיו מנסים להגדיל אותו מעבר למקומו הראוי. אבל זה שבן נאמן לאבא שלו, ומתקיף את יריביו - זה אנושי והגיוני,טבעי ונורמלי.
|
|
א. אני לא בטוח שאבא שלו גאה ושמח בציוץ הזה, בכל זאת לא מדובר בעקיצה ליריב. אלא במתקפה על העיתון שמייצג את המיינסטרים הליטאי.
ב. אני מזועזע מההתקפה שלוחת הרסן כנגד ביטאון עולם התורה וגדולי הדור המנחים את העיתון בכל צעד ועל פיהם יישק דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:48 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
ב. אני מזועזע מההתקפה שלוחת הרסן כנגד ביטאון עולם התורה וגדולי הדור המנחים את העיתון בכל צעד ועל פיהם יישק דבר. |
|
עד כאן!!!!
תזהם את הפורום, תטריל, תחרחר ריב ומדון, תעשה מה שבא לך.אבל לקרוא ליתד הגזול והמשכילי בתואר הקדוש "ביטאון עולם התורה" השמור כידוע אך ורק לביטאון האחד והיחיד שמחזיק מעמד כבר 8 שנים בלי פירסומות????
על זה כבר לא נסלח לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 11:40 |
|
| |
זעלבע דרעק
|
|
|