| נשלח ב-5/8/2020 20:57 |
|
| |
מה אכפת לי מבעלז?
אני מתנגד חריף להתנהלות של בעלז. אבל אני חושב על העליהום של החתונה, מה אכפת לי? אני את ילדי וקרובי ארחיק מכל מה שרק דומה לבעלז למשך החודשיים הקרובים. מעבר לזה. שיתקהלו, שיעבירו שיריים מיד ליד ומפה לפה. מה אכפת לי? במילא אין עם מי לדבר ואין דרך לשנות את זה. זהו. את החשבון עם החולים והנפטרים הם יסגרו בינם לבין עצמם, ובינם לבין בורא עולם. ואנחנו נכנס ונלך לחיים טובים ארוכים ולשלום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 21:03 |
|
| |
אם הם היו סגורים ומופרדים מכל הצבור, מילא, אבל הם לא.
ואם אתה רואה שחברך בסיכון אתה לא חייב לנסות ולהציל אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 21:07 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | אם הם היו סגורים ומופרדים מכל הצבור, מילא, אבל הם לא.
ואם אתה רואה שחברך בסיכון אתה לא חייב לנסות ולהציל אותו? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 21:33 |
|
| |
מושגים.
זה שלא אכפת לך מבעלז לא פותרת את הבעיה. הצרה היא שלבעלז לא אכפת ממך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 21:43 |
|
| |
מה זה קשור? הם מדביקים אנשים שמדביקים עוד ועוד, וגורמים להפצת המחלה בזדון ובפשיעה. בסוף זה יגיע גם אליך ואלי בדרך עקיפה בגללם. ובעיקר לאבות ולאימהות, לסבים ולסבתות שלנו.
כן! גם הם וגם המפגינים נגד נתניהו וגם העצניקים מפיצי מחלות!
חבורות של פושעים ומושחתים.
אם הם רוצים, שיסתגרו כולם בתוך השכונה שלהם אין יוצא ואין בא ויעשו שם מה שהם רוצים. כל עוד הם מעורבים בציבור, אין להם שום זכות לעשות נגד דעת רוב הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 22:56 |
|
| |
אכן כן יש עוד ענינים יש את המושג של עמו אנכי בצרה! שכלל ישראל בצער ואנשים מחתנים בחצרות עם 20 אנשים, ויש חולים ונפטרים וכל הסבל שכולנו עוברים. ואז באים בעלז ותוקעים לכולם אצבע לעין. זה מכעיס. ועוד נושא, צפצוף אל הרשויות זו אנרכיהנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 23:00 |
|
| |
בעלז אצלי הפסידו מעתה ועד עולם. קרנם ירד לגמרי. כל מה שיגידו הם ורבניהם יחשב אצלי לעפר. עדה של משוגעים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 08:22 |
|
| |
רציתי לכתוב: קנאה אוכלת בכם. אך כבר כתבתי על כך בכמה וריאציות. אולם כעת ראיתי כי 'מושגים' המקנטר הגדול והמפוחד האדיר, גם כותב באשכול שכן כנגד בעלז: תוקעים אצבע לעין בלה בלה. כלומר אני צודק. זו הסיבה שכולם מתנפלים עליהם.
עוד כתב מישהו באשכול שכן או נוכחי - 'אנרכיה' יש החלטה ממשלתית וצריך לקיים אותה. כמה שמחתי לראות שהמזרוחניק כתב זאת (חלמישצור) ולא אחד משלנו. ממתי איכפת לנו חוקי הציונים? האם ר' אברהם יהושע צודק? הפכנו ללאומיים? כולנו חרדשי"ם?? הלא חרדים אנחנו!! החוק לא מעניין אותנו, ניחא אם מדברים על קדושת החיים וכדומה, אבל באתר של 'חרדים' לדבר על היצמדות לחוקים. כולנו שרית? כולנו מואי? מה קורה!!
זהו. אז יש אנשים חושבים אחרת מאיתנו. וטוב שכתבתם הנ"ל, כדי שלא נחשוש לרגע כי גדולי הקרירים והלייצים שבפורום הפכו קנאים לדבר מצוה, ופשוט חסים על 'קדושת החיים'. ועל מצות 'ונשמרתם'. ממתי הפכתם קנאים???
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 08:39 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | רציתי לכתוב: קנאה אוכלת בכם. אך כבר כתבתי על כך בכמה וריאציות. אולם כעת ראיתי כי 'מושגים' המקנטר הגדול והמפוחד האדיר, גם כותב באשכול שכן כנגד בעלז: תוקעים אצבע לעין בלה בלה. כלומר אני צודק. זו הסיבה שכולם מתנפלים עליהם.
עוד כתב מישהו באשכול שכן או נוכחי - 'אנרכיה' יש החלטה ממשלתית וצריך לקיים אותה. כמה שמחתי לראות שהמזרוחניק כתב זאת (חלמישצור) ולא אחד משלנו. ממתי איכפת לנו חוקי הציונים? האם ר' אברהם יהושע צודק? הפכנו ללאומיים? כולנו חרדשי"ם?? הלא חרדים אנחנו!! החוק לא מעניין אותנו, ניחא אם מדברים על קדושת החיים וכדומה, אבל באתר של 'חרדים' לדבר על היצמדות לחוקים. כולנו שרית? כולנו מואי? מה קורה!!
זהו. אז יש אנשים חושבים אחרת מאיתנו. וטוב שכתבתם הנ"ל, כדי שלא נחשוש לרגע כי גדולי הקרירים והלייצים שבפורום הפכו קנאים לדבר מצוה, ופשוט חסים על 'קדושת החיים'. ועל מצות 'ונשמרתם'. ממתי הפכתם קנאים??? |
|
אכן מעבר לטענה שאני 'מקנטר' ו'מפוחד' אני שואל את המדינה, כן, את המדינה הציונית! למה אני לא והם כן?
אין לי בעיה להיות חרדי ולקיים את חוקי המדינה. אם ראשי המדינה היו גויים ערלים היינו שומעים להם, הבעיה שלך היא שהם יהודים?
וכן, כואב לי שאני צריך לחתן את הבן שלי בחצר בית ספר עם 20 איש. כואב לי שאין דין בוזגלו או כהן כדין רוקח. אבל לא עולה בדעתי לרגע להיות אנרכיסט ולסכן חיי אדם.
בתורה כתוב לא תכירו פנים במשפט כקטן כגדול תשמעון.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 06/08/2020 08:50:05
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 08:50 |
|
| |
אני לא מפוחד, אני חי את החיים שלי עם משפחתי ברוגע, כל רואי ומכירי יעידון על כך. אין לי יסורי מצפון, אין לי חשש לחלות או להחלות, כי אני שומר על עצמי. הסיבה שאני כאן יוצא נגד הזלזול של בעלז בכל מה שקשור לקורונה היא, כדי שאף אחד לא יתרשם מכמויות המלל, הציטוטים, הפלפולים היוצאים כאן כדי להכשיר את השרץ ויחשוב כי יש דברים בגו. אז אני תוקע מחט בבלון הנפוח. אני בא לומר את האמת שלי, ואת האמת של רבים וטובים מבני הציבור החרדי, ובטוחני שכך חושבים גם רבים וטובים בתוככי בעלז. אכשר דרא וברוך ה' שנתן לנו את הפלטפורמה הנהדרת של פורום בחדרי חרדים בה יכול כל אחד לומר את דעתו, ולזעוק את זעקתו, ללא פחד ומורא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 06/08/2020 08:52:41
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 09:54 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | מה אכפת לי מבעלז?
אני מתנגד חריף להתנהלות של בעלז. אבל אני חושב על העליהום של החתונה, מה אכפת לי? אני את ילדי וקרובי ארחיק מכל מה שרק דומה לבעלז למשך החודשיים הקרובים. מעבר לזה. שיתקהלו, שיעבירו שיריים מיד ליד ומפה לפה. מה אכפת לי? במילא אין עם מי לדבר ואין דרך לשנות את זה. זהו. את החשבון עם החולים והנפטרים הם יסגרו בינם לבין עצמם, ובינם לבין בורא עולם. ואנחנו נכנס ונלך לחיים טובים ארוכים ולשלום.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 09:56 |
|
| |
אין זה משנה אם מדובר ברב ליטאי או חסידי .יש כאן עניינים הגובלים ברציחה .מנהיג שמזלזל בהוראות ונתיניו מתו עקב כך יש לו דם על הידיים ויתכן גם דם שאינם נתיניו . חוץ מזה מדובר על חב לאחריני וקודח חור בספינה .אחרי זה אי אפשר לטעון שום דבר כלפי חילונים שמחללים שבת כי גם אצלינו קודחים חור בספינה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 10:00 |
|
| |
פלדלפי
| יוחנןש כתב: |  | רציתי לכתוב: קנאה אוכלת בכם. אך כבר כתבתי על כך בכמה וריאציות. אולם כעת ראיתי כי 'מושגים' המקנטר הגדול והמפוחד האדיר, גם כותב באשכול שכן כנגד בעלז: תוקעים אצבע לעין בלה בלה. כלומר אני צודק. זו הסיבה שכולם מתנפלים עליהם.
זהו. אז יש אנשים חושבים אחרת מאיתנו. וטוב שכתבתם הנ"ל, כדי שלא נחשוש לרגע כי גדולי הקרירים והלייצים שבפורום הפכו קנאים לדבר מצוה, ופשוט חסים על 'קדושת החיים'. ועל מצות 'ונשמרתם'. ממתי הפכתם קנאים??? |
|
אם לאחד החסידים היה סרטן והרופא אומר שצריך ניתוח\הקרנות גם הוא היה טוען שזה חוקי הציונים ? ברמזור אדום הוא עובר או שהוא מקשיב לחוקי הציונים? אדמור יכול להורות לחסידים לא לשלם מס הכנסה?
וברור שזה אכפת לי כי זה שם רע על כל הציבור החרדי וגם הפצת המחלה ממשיכה הלאה ולא עוצרת בסוף רחוב שפע חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 10:32 |
|
| |
ירו_שלמי
| יוחנןש כתב: |  | | כדי שלא נחשוש לרגע כי גדולי הקרירים והלייצים שבפורום הפכו קנאים לדבר מצוה, ופשוט חסים על 'קדושת החיים'. ועל מצות 'ונשמרתם'. ממתי הפכתם קנאים??? |
|
ממתי? מאז שהקנאים הפכו לקרירים ולייצים, אותם אלה שלחמו בחיטוטי שכבי, שכבר מתו, נרדמו והתקררו כשזה הגיע לעבירה החמורה מג' עבירות חמורות. הבנתי שאתה מלומדי דף היומי, בטח שמת לב להבדל בין 'דוד מלך ישראל' לאחר מותו שאין מחללים עליו את השבת לבין גוסס שהמעצם את עיניו בכלל 'שופכי דמים', לא פחות!
ההבדל הוא ש'גדולי הקרירים' התעוררו בדיני נפשות, וגדולי ה'סיקריקים' אשר רוממות א-ל בגרונם נרדמו דוקא כשזה הגיע לכ, עם חרב פיפיות בגרונם.. אז מה זה מלמד על הנפשות הפועלות?
תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 06/08/2020 10:32:58
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 12:23 |
|
| |
סיקריקים וציונים - מחלקם לא יהיה חלקנו.
רק מורא התורה ומורה השי"ת לנגד עינינו.
על פי הכללים ועל פי העמדתנו כ"עם חכם ונבון" בלי התפעלות משום שדרן ובעל תפקיד, שרובם - כפי שמתגלה לאחרונה ביתר שאת - בורים ועמי הארצות, וכל מומחיותם שווה כקליפת השום כשיש איזה חלקיק של אי וודאות. מה שאומרים אתמול אינו דומה למה שיאמרו מחר. וחבל, שאנחנו, החכמים האמיתיים, הוגי התורה ושותי הקפה, נסחפנו הפעם להפחדות שלהם. "ונסו מנוסת חרב ורודף איין". ה' ירחם עלינו, אבל כל 'בין הזמנים' גובה מחיר של כמה נפשות, ולא עלתה על דעת ראשי ישיבות ישישים וזקנים לבטלו. אבל לבטל סדרי ישיבות קבועות, אשר "מעולם לא פסקה ישיבה מישראל" כדברי חז"ל עשו במחי יד. הכל בגלל פחד מלובשי גלימה לבנה או קרחים ובעלי משקפיים זעירים. מי הם בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 12:53 |
|
| |
קצת ענווה לא תזיק לכולנו, גם לך יוחנן. חכם אמיתי יודע להעריך את עצמו וגם לדעת שקבלת דעת האחר וביטול דעתו מפניה, רק מעצים את גדלותו וחכמתו, ולא גורע ממנה. לומדי תורה ויראי השם הם אנשים עדינים, רחמנים, מכבדים את הזולת ודואגים לו. התורה הופכת את האדם לכלי קיבול טוב יותר, עניו יותר,אוהב את הזולת יותר, ובעיקר הוא נהיה עבד השם שמיישם מה שכצוב בתורה ולא מתרץ בק"ן טעמים למה יש מצוות ששמורות למודרנים. דרך ארץ קדמה לתורה, ואין לדעת אף פעם מה מסתתר מאחורי החיצוניות... יש צדיקים גמורים שלבושים אחרת מרוב החרדים. ויש לבושים כחרדים אשר מלאים מידות מושחתות וריקים מכל תוכן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|