| נשלח ב-28/8/2020 20:39 |
|
| |
תקדים בבעלזא
האדמו''ר שלפי שמועות עקשניות הוא מונשם ומורדם, נכנס עכשיו להיכל בית המדרש הגדול של בעלזא לתפילת מנחה וקבלת שבת.
זה אחד מהפלאים שגם גדולי הרופאים מתקשים להסביר, איך מסוגל בנאדם במצב כזה לכנס לבית המדרש ואולי גם להתפלל לפני העמוד.
אך טוב וחסד, איזה טעם יש לכובע כשאוכלים את זה? אני מקווה שעם חמאה זה טעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:21 |
|
| |
נשלח ב-28/8/2020 20:39
תוקן על ידי גרשום ב- 29/08/2020 20:22:26
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:22 |
|
| |
כתבת את זה ביום שישי. אז כנראה אתה בחו"ל... כבר הספיקו לעדכן אותך עוד לפני שבת? או שהשבת גוי עשה את זה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:23 |
|
| |
האדמו''ר שלפי שמועות עקשניות הוא מונשם ומורדם, נכנס עכשיו להיכל בית המדרש הגדול של בעלזא לתפילת מנחה וקבלת שבת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:23 |
|
| |
שבוע טוב ובשורות טובות ב"ה.. זה לא מכחיש כל מה שטענתי, והשקט בבעלזא אודות מצבו, מעיד יותר מכל. לידיעתך, הוא יכל להיות מורדם ומונשם עד שישי, ולהתעורר במצב טוב מאוד, עד כדי השתתפות בתפילות. אגב, טיש היה? או שהבי"ד של בעלזא אסר לערוך טישים? ועוד 2 דברים קטנים בשולי בעלזא.. 1. שמעתי שביום שבעלזא עשו חתונה ורימו את המשטרה, סלונים בחרו דווקא באותו היום לעשות גם חתונה של 2000 איש (ללא מסכות, לשאלתך..) רק בגלל שידעו שכל הזרקורים יופנו לרוממה.. 2. השבת דפדפתי בעלון האדמורים העולם החרדי, וגיליתי שבאופן כללי, אצל החסידים אין קורונה בכלל, ולא ברור לי למה דווקא בעלזא היו צריכים לעשות כזה בלגן ולחטוף מכל הכיוונים. לא חושב שזו בינה יתרה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:29 |
|
| |
השבת מישהו הפנה אותי אל ההלכה הברורה הזאת. מענין איזה תירוץ ימצאו על זה. שני רופאים אמרו שצריך לאכול (ביום כיפור) , שומעים להם, ואפילו אם יעמדו כנגדם מאה רופאים שיאמרו שאין צריך לאכול (שו''ע תריח, ד). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:34 |
|
| |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 29/08/2020 20:35:05
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:37 |
|
| |
האדמו''ר שלפי שמועות עקשניות הוא מונשם ומורדם, נכנס עכשיו להיכל בית המדרש הגדול של בעלזא לתפילת מנחה וקבלת שבת. תוכל לפרט קצת יותר? לתאר לנו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:45 |
|
| |
אם אחרי שהוא היה מורדם ומונשם הוא נכנס למנחה כרגיל, אז ......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 20:56 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | שבוע טוב ובשורות טובות ב"ה.. זה לא מכחיש כל מה שטענתי, והשקט בבעלזא אודות מצבו, מעיד יותר מכל. לידיעתך, הוא יכל להיות מורדם ומונשם עד שישי, ולהתעורר במצב טוב מאוד, עד כדי השתתפות בתפילות. אגב, טיש היה? או שהבי"ד של בעלזא אסר לערוך טישים? ועוד 2 דברים קטנים בשולי בעלזא.. 1. שמעתי שביום שבעלזא עשו חתונה ורימו את המשטרה, סלונים בחרו דווקא באותו היום לעשות גם חתונה של 2000 איש (ללא מסכות, לשאלתך..) רק בגלל שידעו שכל הזרקורים יופנו לרוממה.. 2. השבת דפדפתי בעלון האדמורים העולם החרדי, וגיליתי שבאופן כללי, אצל החסידים אין קורונה בכלל, ולא ברור לי למה דווקא בעלזא היו צריכים לעשות כזה בלגן ולחטוף מכל הכיוונים. לא חושב שזו בינה יתרה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בן אדם לא יכול להיות מורדם ומונשם ולצאת אחרי יום לתפילה ודאי לא בגילו ובמצבו. בלי קשר אני לא קונה את הסיפורים שלו בלי תמונות. אם תשים לב הוא דיווח במהלך השבועיים האחרונים על קבלת קהל, בריתות, תפילות וכו' ותמונה אפילו אחת לא היתה. מילא אם זה היה מונסי שאין תמונות, אבל בבעלזא כל פיפס מתועד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 21:08 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
שבוע טוב ובשורות 2. השבת דפדפתי בעלון האדמורים העולם החרדי, וגיליתי שבאופן כללי, אצל החסידים אין קורונה בכלל, ולא ברור לי למה דווקא בעלזא היו צריכים לעשות כזה בלגן ולחטוף מכל הכיוונים. לא חושב שזו בינה יתרה..
|
|
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה. כשאתה שולח את האברכים שלך להתנדב במשמר אזרחי. כשאתה משתמש בכלי הטכנולוגיה (הכשרים כמובן) להפצת ושידור הפעילות. כשאתה מעודד אברכים צעירים לצאת לעבוד וללמוד. כשאתה נותן לבחורים בישיבות אפשרות ללמוד מקצוע. לכאורה עולם מתקדם. כל הנ"ל דברים מבורכים אשר מעוררים התפעלות והערכה כאן בא הדיסוננס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 22:28 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | שבוע טוב ובשורות טובות ב"ה.. זה לא מכחיש כל מה שטענתי, והשקט בבעלזא אודות מצבו, מעיד יותר מכל. לידיעתך, הוא יכל להיות מורדם ומונשם עד שישי, ולהתעורר במצב טוב מאוד, עד כדי השתתפות בתפילות.
אגב, טיש היה? או שהבי"ד של בעלזא אסר לערוך טישים?
ועוד 2 דברים קטנים בשולי בעלזא.. 1. שמעתי שביום שבעלזא עשו חתונה ורימו את המשטרה, סלונים בחרו דווקא באותו היום לעשות גם חתונה של 2000 איש (ללא מסכות, לשאלתך..) רק בגלל שידעו שכל הזרקורים יופנו לרוממה.. 2. השבת דפדפתי בעלון האדמורים העולם החרדי, וגיליתי שבאופן כללי, אצל החסידים אין קורונה בכלל, ולא ברור לי למה דווקא בעלזא היו צריכים לעשות כזה בלגן ולחטוף מכל הכיוונים. לא חושב שזו בינה יתרה..
|
| בן אדם לא יכול להיות מורדם ומונשם ולצאת אחרי יום לתפילה ודאי לא בגילו ובמצבו. בלי קשר אני לא קונה את הסיפורים שלו בלי תמונות. אם תשים לב הוא דיווח במהלך השבועיים האחרונים על קבלת קהל, בריתות, תפילות וכו' ותמונה אפילו אחת לא היתה. מילא אם זה היה מונסי שאין תמונות, אבל בבעלזא כל פיפס מתועד. |
|
אסביר לך. הרדמה והנשמה הם שיטה טובה לטיפול יעיל יותר עם פחות סיבוכים, ולהעיר את האדם אפשר גם כשהוא כבר במצב מעולה ואחרי כמה שעות התאוששות הוא יכול להיות כאחד האדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 22:34 |
|
| |
אין מציאות בעולם לצאת מהרדמה כללית כלשהי ובפרט כשזה היה לתקופה. ולמחרת להיות כאחד האדם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 22:36 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | אין מציאות בעולם לצאת מהרדמה כללית כלשהי ובפרט כשזה היה לתקופה. ולמחרת להיות כאחד האדם! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בניתוחים רגילים, קמים כרגיל כשעתיים אחרי הרדמה והולכים רגיל. נוכחתי עם קרובי משפחה בניתוחים שונים במס' הזדמנויות.
אין לי מושג לגבי הרדמה של מס' ימים. אבל אין סיבה לחשוב שזה יהיה שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 22:43 |
|
| |
מהרדמה כללית קמים מטושטשים. ולוקח זמן עד שמתאוששים. כאן מדובר על מישהו שכביכול מורדם ומונשם זה סיפור שונה לחלוטין. ואם מדובר בקורונה יש להוסיף את ההשפעות של המחלה. החולשה, הריאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2020 22:46 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 29/08/2020 20:35:05 |
|
הפוך! הכפיל הוא שמורדם ומונשם! בקיצור, אל תבלבלו את הנואף מברוקלין עם עובדות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|