| נשלח ב-31/8/2020 17:42 |
|
| |
כבשת הרש מהדורת 2020
לאחר שמוסדות בית דוד הרימו יד בתורת משה והוציאו צו בערכאות לפינוי הישיבה הקדו'. עברה הישיבה הקדו' לשכון בבניני ישיבת ב"י בצפון בני ברק. גורם אינטרנסטי מרושע, פעל בימים האחרונים בדרכים נלוזות, להביא לכך שגם בעלי הישיבה הנ"ל יסלקו את ישיבת בית דוד מהבניינים!וכעת 140 בחורים צעירים נעים ונדים בבתי המדרשות בבני ברק! כל מי שבעניין יודע היטב מיהו בן הבליעל שפעל לסילוק הישיבה, גם מבניינה הוותיק וגם מהבניין הנ"ל. כפוי טובה, שאלמלא רבינו מרן הגר"א דויטש היה נלחם עבורו 20 שנה, לא היה שווה כקליפת השום. לא נשכח ולא נסלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2020 17:49 |
|
| |
ההוא שנלחמתם שיהיה הממשיך של הרב שך?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2020 18:15 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | ההוא שנלחמתם שיהיה הממשיך של הרב שך? |
|
לפני המון שנים. כאשר עדיין נתי גרוסמן שלט ללא עוררין במגזר הליטאי. שאל אותי איזה אברך אחד? אולי גם הרב שך לא היה כזה גדול? הרי אנחנו רואים איך אותו ראש ישיבה נלחם על השליטה בגבעת פוניבז', בבחינת "מי ששולט בהר שולט בארץ כולה". וחוזי עתידות כבר מכתירים אותו לגדול הדור הבא.. אז אולי לפני 40 שנה ככה זה היה נראה עם הרב שך? השיבותי לו: "לא יקום ולא יהיה". יש גבול לכל תעלול. תחזור אלי בעוד 20 שנה ותווכח שצדקתי. שמח שצדקתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2020 23:39 |
|
| |
אני חייב לשאול בתמימות, כשהוציאו מאות בחורי חמד צדיקים למחות נגד חוק גיוס, או כשדחיתם באלימות תלמידים רבים בעלי "חזקה בהיכל", או כשישיבת פוניבז' התרוקנה אחרי הטרור שבא בעקבות הכתרת הרח"פ ברמן, גם התבכיינתם על מאות בחורי חמד ינועו וינודו? שכשזה הצד שלך זה מותר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 07:55 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | כבשת הרש מהדורת 2020
לאחר שמוסדות בית דוד הרימו יד בתורת משה והוציאו צו בערכאות לפינוי הישיבה הקדו'. עברה הישיבה הקדו' לשכון בבניני ישיבת ב"י בצפון בני ברק. גורם אינטרנסטי מרושע, פעל בימים האחרונים בדרכים נלוזות, להביא לכך שגם בעלי הישיבה הנ"ל יסלקו את ישיבת בית דוד מהבניינים!וכעת 140 בחורים צעירים נעים ונדים בבתי המדרשות בבני ברק! כל מי שבעניין יודע היטב מיהו בן הבליעל שפעל לסילוק הישיבה, גם מבניינה הוותיק וגם מהבניין הנ"ל. כפוי טובה, שאלמלא רבינו מרן הגר"א דויטש היה נלחם עבורו 20 שנה, לא היה שווה כקליפת השום. לא נשכח ולא נסלח.
|
|
בבואה דבבואה של מה שקורה בקרעכצן-מזכרת בתיה. על כבודי לא מחיתם, ועל כבוד התימהוניים האלו כן?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 02:59 |
|
| |
הפלג הנגדי חוגג הארכת צו ההרחקה בביה"מ עד כ אלול
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 09:53 |
|
| |
אולי שמישהו יסביר לבורים כמוני "מה הלו"ז פה בדיוק"?
מי שייך למחבלים, מי לסונים ומי לשיעים?...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 13:59 |
|
| |
נראה שפותח הרשכול מדברר פה איזה פלג שפרש מהפלג שפרש מהפלג הליטאי שפרשו מ... בקיצור, חד גדיא 2020. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 16:30 |
|
| |
שבועיים טוחנים פה מריבה בחסידות קיקיונית של 200 איש. וכשמדובר על ציבור של 20 אלף איש, ועל הישיבה שהיתה הישיבה-קטנה הכי טובה בבני ברק במשך עשרות שנים! והעמידה דורות דורות של ת"ח מפוארים, אומרים לי שזה קרעכצן-מזכרת בתיה. המחשה קלה להבדל בין עולם האינטרנט לעולם האמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 20:18 |
|
| |
אוי..., מה שמצחיק שהטרוריסטים והגנבים הכי גדולים מתבכיינים שגנבו להם את כבשת הרש.
קם ילד בן 35 ומנסה בכוח הזרוע להעיף רמי״ם ותיקים והכל בסיוע אנשי המפלגה כמוך, וכשנזעקים נגד אתה מעיז לבכות שגוזלים את כבשת הרש
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 23:44 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | שבועיים טוחנים פה מריבה בחסידות קיקיונית של 200 איש. וכשמדובר על ציבור של 20 אלף איש, ועל הישיבה שהיתה הישיבה-קטנה הכי טובה בבני ברק במשך עשרות שנים! והעמידה דורות דורות של ת"ח מפוארים, אומרים לי שזה קרעכצן-מזכרת בתיה. המחשה קלה להבדל בין עולם האינטרנט לעולם האמיתי. |
|
זה בדיוק ההבדל בין מי שנמצא בציבור, לבין מי שהוציא עצמו מן הכלל. פשוט לא מעניין אף אחד מי ינצח במלחמת הגזלנים התמהוניים.
יצא לי לראות משחק עם כרטיסי 'גדולים'. נמצאים שם גם רבנים שחיים אתנו כיום, אבל רב אחד שנפטר לפני שנתיים וחצי לא קיים. מצער. מובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 23:45 |
|
| |
ואגב, 'מרן' הרב דויטש מעולם לא לחם עבור אף אחד. תמיד זה היה עבור עצמו. ואני יכול לפרט היטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 02:12 |
|
| |
קלעפער
| timobl כתב: |  | | אוי..., מה שמצחיק שהטרוריסטים והגנבים הכי גדולים מתבכיינים שגנבו להם את כבשת הרש.
קם ילד בן 35 ומנסה בכוח הזרוע להעיף רמי״ם ותיקים והכל בסיוע אנשי המפלגה כמוך, וכשנזעקים נגד אתה מעיז לבכות שגוזלים את כבשת הרש |
|
אנטישמי! ככה אתה מדבר נגד בני התורה שהולכים לאורו של מרן הרש"א זצוקל וממשיכו מרן הגר"ם? אתה והנורווגים אותו דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 18:13 |
|
| |
זהו, הבנת טוב.
הם מנסים להיקרא הממשיכים, אבל למעשה הם הגנבים והמושחתים שנחתו לכאן ללא מסורת וללא שום קשר לגר״ש זצ״ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 19:58 |
|
| |
הגר"צ שינקר כתב צוואה ברורה ומפורשת. בה קבע שהרב אוריאל כהנא ינהיג את הישיבה. זו,וזו בלבד, הסיבה לתמיכת הגר"א דויטש בו. אבל נניח לזה. תכלס בני הישיבה הלכו בעקבות הגר"א דויטש, ועברו לבניין ברחוב הירדן. השאירו לנורווגים מהעמותה ולשותפם המפתיע הרב מרקוביץ,את הבניין ברח' בן זכאי,שישתו שם בירה . בינתיים אין להם מה לעשות עם הבניין, שכנראה יישאר ריק כמו הבניין של גרודנא אשדוד. אולי יוסי מרקוביץ יפתח שם כולל ערב כמו שיוסי כהנמן עשה בבניין של גרודנא עכשיו תסביר לי איזה צידוק יש לפעול לסילוקם של 120 בחורים מבניין ברחוב הירדן? בקצה של העיר באיזור תעשייה מטונף. מה זה מפריע לך? אתה צריך את הבניין הזה? אתה קשור אליו? סתם רשעות? השלב הבא זה לנסות לסלק את השונאים מאוהל קדושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 20:01 |
|
| |
יכה יוסי את יוסי.
למה לעזאזל שני ליטאים אינם מסוגלים להמצא בכפיפה אחת בלי לטרוף אחד את השני ולגרם את העצמות?
|
|
|
|
|