| נשלח ב-5/9/2020 21:24 |
|
| |
ישראל בכר חושף מדוע ביבי שינה את יחסו העוין לקצבאות לחרדים
יועץ התקשורת ישראל בכר מספר בראיון לערוץ 12 שאמר לנתניהו (ככל הנראה בסביבות 2008): תראה, בלי החרדים אנחנו לא מגיעים לראשות הממשלה, שיהיה ברור. אז התגובה הראשונית שלו הייתה: אני לא נותן קצבאות. אני מעדיף לא להיות רוהמ, ואני לא נותן קצבאות עוד פעם. אז אמרתי לו, אז אתה לא תהיה רוהמ. והוא עשה לי.. (הנהון בפנים חמוצות) ככה . כעבור יומיים הוא מתקשר אליי אומר לי, טוב, צריכים לפתור את העניין. אז העניין נפתר יותר מאוחר.. www.mako.co.il/news-politics/2020_q3/Article-9ec5c6d84d95471026.htm
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2020 21:30 |
|
| |
למי ששכח, הנה תזכורת ליחס העוין של ביבי לקצבאות לחרדים.

|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:08 |
|
| |
לאור ההיסטוריה. האם ביבי יבטל את הסגר שגמזו רוצה להטיל על בערים החרדיות בעקבות הלחץ מהחרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:32 |
|
| |
אולי דבר טוב אחד ייצא מהסגר על הערים החרדיות. שסוף סוף עדר השוטים ברחוב החרדי יפסיק להגרר אחרי האנטיפת נתניהו. וישלחו לשבת בביתו בקיסריה. ואולי במקום שיותר מתאים לו במעשייהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 19:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יועץ התקשורת ישראל בכר מספר בראיון לערוץ 12 שאמר לנתניהו (ככל הנראה בסביבות 2008): תראה, בלי החרדים אנחנו לא מגיעים לראשות הממשלה, שיהיה ברור. אז התגובה הראשונית שלו הייתה: אני לא נותן קצבאות. אני מעדיף לא להיות רוהמ, ואני לא נותן קצבאות עוד פעם. אז אמרתי לו, אז אתה לא תהיה רוהמ. והוא עשה לי.. (הנהון בפנים חמוצות) ככה . כעבור יומיים הוא מתקשר אליי אומר לי, טוב, צריכים לפתור את העניין. אז העניין נפתר יותר מאוחר.. www.mako.co.il/news-politics/2020_q3/Article-9ec5c6d84d95471026.htm
|
|
תודה לך
אני הולך להצביע כי כך רבותי הורו לי. לא פעם שאלתי את עצמי למה אני עושה את זה עכשיו נתת לי תשובה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 19:55 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | אולי דבר טוב אחד ייצא מהסגר על הערים החרדיות. שסוף סוף עדר השוטים ברחוב החרדי יפסיק להגרר אחרי האנטיפת נתניהו. וישלחו לשבת בביתו בקיסריה. ואולי במקום שיותר מתאים לו במעשייהו...
|
|
אבל לא בטוח שמי שיבוא במקומו יסכים לתת לחרדים את מה שביבי הסכים לתת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:06 |
|
| |
| תשיעי כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יועץ התקשורת ישראל בכר מספר בראיון לערוץ 12 שאמר לנתניהו (ככל הנראה בסביבות 2008): תראה, בלי החרדים אנחנו לא מגיעים לראשות הממשלה, שיהיה ברור. אז התגובה הראשונית שלו הייתה: אני לא נותן קצבאות. אני מעדיף לא להיות רוהמ, ואני לא נותן קצבאות עוד פעם. אז אמרתי לו, אז אתה לא תהיה רוהמ. והוא עשה לי.. (הנהון בפנים חמוצות) ככה . כעבור יומיים הוא מתקשר אליי אומר לי, טוב, צריכים לפתור את העניין. אז העניין נפתר יותר מאוחר.. www.mako.co.il/news-politics/2020_q3/Article-9ec5c6d84d95471026.htm
|
|
תודה לך
אני הולך להצביע כי כך רבותי הורו לי. לא פעם שאלתי את עצמי למה אני עושה את זה עכשיו נתת לי תשובה |
|
החי מקצבאות וסבסודים, תחילתו מתוק, וסופו מר. המתפרנס ממשלח ידיו, תחילתו מר, וסופו מתוק.
בסופו של דבר מדיניות הקצבאות פוגעת בכולם. היא הורסת את הכלכלה. ותביא לקריסת המדינה. גם בוונצואלה הממשלה חילקה קצבאות וסבסדה מוצרים ושרותים בלי חשבון. ראינו איך זה נגמר.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 06/09/2020 20:20:39
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:11 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אולי דבר טוב אחד ייצא מהסגר על הערים החרדיות. שסוף סוף עדר השוטים ברחוב החרדי יפסיק להגרר אחרי האנטיפת נתניהו. וישלחו לשבת בביתו בקיסריה. ואולי במקום שיותר מתאים לו במעשייהו...
אבל לא בטוח שמי שיבוא במקומו יסכים לתת לחרדים את מה שביבי הסכים לתת. |
|
מי שיבוא במקומו יתן ויתן. בעד הרכבת ממשלה כולם יתנו. ולפי הניסיון ביבי נתן הרבה פחות ועשק הכי הרבה.
ביבי הוא איש צבוע וזול.
הסיבה היחידה שהוא זוכר להיבחר פעם אחרי פעם זה התיעוב מהשמאל/תקשורת הנאלח/ים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
תודה לך
אני הולך להצביע כי כך רבותי הורו לי. לא פעם שאלתי את עצמי למה אני עושה את זה עכשיו נתת לי תשובה
החי מקצבאות, תחילתו מתוק, וסופו מר. המתפרנס ממשלח ידיו, תחילתו מר, וסופו מתוק.
בסופו של דבר מדיניות הקצבאות פוגעת בכולם. היא הורסת את הכלכלה. ותביא לקריסת המדינה. גם בוונצואלה הממשלה חילקה קצבאות וסבסדה מוצרים ושרותים בלי חשבון. ראינו איך זה נגמר. |
|
לך ובדוק בארה"ב הקאפיטליסטית. שם עובדים כמעט כולם. ואם אתה מרוויח פחות אתה מקבל שוברי קנייה בסכומים מכובדים והממשלה סיוע בשכר דירה ועוד שלל תמיכות.
אם אינך מרוויח נספיק במהלך השנה אתה מקבל החזרי מס סכומים מכובדים.
בתקופת הקורונה חילקו ועדיין מחלקים סכומים ממש נאים.
כאן אם אין לך - לך לחפש באשפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:17 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | החי מקצבאות, תחילתו מתוק, וסופו מר. המתפרנס ממשלח ידיו, תחילתו מר, וסופו מתוק.
בסופו של דבר מדיניות הקצבאות פוגעת בכולם. היא הורסת את הכלכלה. ותביא לקריסת המדינה. גם בוונצואלה הממשלה חילקה קצבאות וסבסדה מוצרים ושרותים בלי חשבון. ראינו איך זה נגמר. |
|
תירגע, אף אחד לא חי מקצבאות. אי אפשר לחיות מכמה מאת שקלים בחודש, כשרק השכירות/משכנתא זה כמה אלפים בחודש...
אבל מי שמרוויח שכר מינימום ומטה (ויש הרבה כאלה שיוצאים לעבוד ומרוויחים ככה) התוספת הקטנה הזאת יכולה בהחלט לעזור מאד.
תוקן על ידי תשיעי ב- 06/09/2020 20:17:31
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:23 |
|
| |
הוספתי את הסבסודים למשפט. שם טמון הכסף הגדול. הקצבאות זה הכסף הקטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 23:53 |
|
| |
תמיד אמרתי: זה לא לפיד זה ביבי! למרבה האירוניה מי שאהב לחיות,כאחרון השנוררים על חשבון אחרים, זה ביבי.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/09/2020 23:56:28
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 00:10 |
|
| |
נתניהו: "קצבאות הילדים הרגילו אוכלוסיות שלמות בציבור הערבי ובציבור החרדי בעיקר, להביא לכך שמה שבן אדם עושה, עבודתו היא בעצם ילדים. הוא עושה ילדים ואחר הוא יגדל ילדים שתפקידם הוא לעשות ילדים. משום שהקצבה הולכת וגדלה ככל שיש לו יותר ילדים, ועל כן יש פה תמריץ שפשוט יביא אותנו להתמוטטות, וההתמוטטות אגב גם כלכלית וגם חברתית". יחימוביץ: אתה אומר את זה בריש גלי, אתה רוצה שהם יפסיקו לעשות ילדים. נתניהו: "אני רוצה שאנשים יעשו ילדים שהם יכולים לפרנס אותם... אדם יכול לעשות וצריך לעשות, או להביא משפחה לעולם עם כמה ילדים שהוא רוצה, אבל הוא צריך להבין שיש לו אחריות ראשונית לפרנס אותם, לחנך אותם, לכלכל אותם, לדאוג לעתידם. הוא לא יכול להתנער מהאחריות הזו ולהעביר את כולה או את רובה למדינה. רוב האחריות היא עליו". יחימוביץ: יש כאן שינוי מאד דרמטי בעמדה המקובלת במדינת ישראל. נתניהו: "השינוי הוא מאד דרמטי, זה אומר שאנחנו כמדינה לא יכולים להרשות לעצמנו להוציא כסף ללא חשבון, גם לדבר רצוי, ומאד רצוי מבחינתנו, של משפחות עתירות ילדים. אנחנו צריכים שמישהו יפרנס אותם והראשון שחייב לפרנס אותם זה ההורים. ההורים חייבים לדאוג לרווחת ילדיהם". יחימוביץ: ואם לא, אז אל תעשו אותם, אתה אומר. נתניהו: "אני אומר שכשמשפחה אומרת בוא נעשה ילד שלישי או ילד רביעי אז הבעל פונה לאשה ואומר, שפרה או חווה, מה את אומרת נוכל לעמוד בזה? אז היא אומרת, נעבוד קצת יותר נחסוך קצת יותר, והם עושים את זה, או נאנקים תחת הנטל והם עושים את מה שצריך, הם לוקחים עבודה נוספת ומגדלים את ילדיהם בכבוד ובברכה, לפעמים גם במאמץ גדול, כולנו מכירים את הדבר הזה. לא יכול להיות שיש משפחות שלמות שהם פטורים מזה". נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 00:24 |
|
| |
בינינו יש דווקא היגיון בטענותיו, שמי שיולד ילדים לא יכול לחייב את אזרחי ישראל לממן אותם, אין לזה מקור לא מוסרי וודאי שלא הלכתי (יש גם איסור לא תגזול...).
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 00:47 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | בינינו יש דווקא היגיון בטענותיו, שמי שיולד ילדים לא יכול לחייב את אזרחי ישראל לממן אותם, אין לזה מקור לא מוסרי וודאי שלא הלכתי (יש גם איסור לא תגזול...). |
|
לה''ו. וגם אז, לפני שנים רבות, פחד לגעת במרצחים המוסלמים. תסתכל מה אמר. ''שפרה או חווה''. לא שפרה או פאטמה, או יותר גרוע פאטמה או סוהא! רק יהודיות, ורק שמות דתיים. אפילו לא קארה או אנג'לה ההיפיות שגם ממלאים את ארצנו, ומביאים ים של ילדים בשם ''הבחירה הטבעית''. אבל... למה לי לבזבז כוחות. הרי ממילא תמשיכו לחתום לו נאמנות 3 פעמים ביום, ותמליצו עליו בבחירות הקרובות! בעוד ההיפיות והפאטמות ימליצו על טיבי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|